ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

Princesha

Primus registratum
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

shih si ban sikur se din, ti pyt he burr dike te aeroporti se jan shum njerez zemerbardh, te nimojn fill /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

un isha vjet, pse s'erdhe vjet, te na kishe knu "nothing else matters" /pf/images/graemlins/smile.gif

eli

Primus registratum

Ça me ba se na ka mete velipoja n'zemer se vjet kur ishe vete, aq shume kam kene i kompleksum sa s'guxoshe me hap "biren" ou me mfal, gropen per me shti "bishtin" e çadres /pf/images/graemlins/laugh.gif . Se si i thojshin asaj punet, ka kene shtresa-shtresa. Filloshe prej bishtit t'cigares tu kalu te tâllt e kallamoqit, masanej u nalshe ne "rrjete" te viles t'rrushit per me maru n'lkure bananesh. (e po i harroj fiq e dardha e berthama pjeshkash). E masanej u dote me hy me sandale n'uje per mos me hâs n'naj gastare :goofy: . Edhe hala s'kam thane gja per cilesine e nalte t'ujit.
Po ça me ba se s'e shaj Velipojen se ta po m'duhet me shku prap sivjet :lol: .

Princesha

Primus registratum

pse ku kujton se je ti, ne Miami Beach a /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Vallai do ishte bukur te na vendosnit noi foto. Une nuk e di se kur do keme mundesi me ardh ne Shqiperi por te them te drejten me ka marre malli kaq shume. Me ka mor malli per ato lokalet e vjetra ku harxhonim ore te tera tu lon klasat lol.
Jam e sigurte qe kur te shkoj ne Tirane do ndjehem e humbur fare nga ndryshimi se une ndoshta arrij atje mbas 10 vjetesh te tjera lol.

Odea

MLK

Primus registratum

Me ça po shof qeka bo Velipoja si Ibiza me fusha tenisi, me lokale me disko me natyrista :lol: :lol: More ne shqiptaret edhe kur jena 20 vjeç jena nostagjike /pf/images/graemlins/laugh.gif keta ketej duhet te behen nga 60 vjeç qe te kthehen ne nostalgjike e tu pelqeje vetem e kaluara /pf/images/graemlins/wink.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Vjet e kam humb rastin me kene ne velipoje , dhe simjet po ashtu po me duket, por ma ka kthy Zoti ne anen tjeter sepse ketu asht tan kohen vere dhe ishull ne oqean!

Guest

Pushime ne Shqiperi..Sa kushtojne??
Sipas te dhenave te shtypit,vendet me te shtrenjta dhe natyrisht me te deshiruara,jane Saranda,Ksamili,Dhermiu dhe Vlora.(duke u shperngulur ne Veri,Shengjini e Velipoja)

Ja dhe disa nga Cmimet,sa per kuriozitet te atyre, qe banojne jashte vendit.

Cmimet e dhomave,per nje Nate:

Sarande
Kategoria I 100 $
II 40 $
III 25 $

Himare
Kat. I 50$
II 35$
III 20$

Dhermi
Kat. I 90$
II 45$
III 30$

Vlore
Kat. I 70$
II 40$
III 25$

Durres
Kat. I 60$
II 35$
III 20$

Velipoje
Kat. I 40$
II 20$
III 15$

SkenderbegaS

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
un isha vjet, pse s'erdhe vjet, te na kishe knu "nothing else matters" /pf/images/graemlins/smile.gif
E KAM KNU MAJ .........n vilu :lol:
po ku met pa ty ?.......JE E VACEL.
HAJDE ME T FEJUMIN SIMJET :wink:
se po ju baj koncert LIVE :rockband:

Princesha

Primus registratum

un e vocel...un sa i vigan besa /pf/images/graemlins/laugh.gif

cfar te fejumit maj naqe, po ka hum rrugen e sdi ku ka met :idea: /pf/images/graemlins/smile.gif

e paske knu ne vilu a? po si s'te paska ardh zani deri aty ku kam nej un /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nila77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Pushime ne Shqiperi..Sa kushtojne??
Sipas te dhenave te shtypit,vendet me te shtrenjta dhe natyrisht me te deshiruara,jane Saranda,Ksamili,Dhermiu dhe Vlora.(duke u shperngulur ne Veri,Shengjini e Velipoja)

Ja dhe disa nga Cmimet,sa per kuriozitet te atyre, qe banojne jashte vendit.

Cmimet e dhomave,per nje Nate:

Sarande
Kategoria I 100 $
II 40 $
III 25 $

Himare
Kat. I 50$
II 35$
III 20$

Dhermi
Kat. I 90$
II 45$
III 30$

Vlore
Kat. I 70$
II 40$
III 25$

Durres
Kat. I 60$
II 35$
III 20$

Velipoje
Kat. I 40$
II 20$
III 15$ [/qb]
Fantazia nese mundesh na trego pak ndryshimet midis ktyre kategorive qe ke vene ti , jo ne cmim se ate po e shoh por ne service . Dhe me sa di une nga qe jam interresuar tashi vune nje dhome ne Velipoje me aneks ,banjo , ballkon eshte 350,000 leke per 2 jave . Ka dhe hotele te cilat nuk e di si jane dhe sa e kane cmimin.

SkenderbegaS

Primus registratum

ZONJUSHA / ZONJA , POETE ASHT E "INFORMUME " MIR PER VERIUN E SHQIPNIS , PER SHKODREN/ velipojen SIDOMOS SE E KA " PIK T DOBT " /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :idea:

jashar

Primus registratum

une kam qene ne dhermi vitin e kaluar dhe kam qendruar vetem nje nate. dua te shkoj prap ne te njejtin vend por nuk kam kurfar numri te kontaktit per te bere rezervimin. vendi ku kam qene une eshte nje kompleks apartmanesh qe gjindet ne plazh dhe eshte i paksa i ndare nga hotelet dhe shtepite tjera. nese dikush e di se per cilin vend e kam fjalen, e lus qe te me tregoj nr. e tel ose se paku emrin e kompleksit.
ju faleminderit

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

I MENCUR DHE TRIM MBI TRIMA E HEKUR THUAJ OR IRON DJALI. E MA KALOSH SA MA MIRE KOHEN KUDO QE TE JESHE. :thumbsup:

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga qorri27:
[qb] duke pasur gjith keto bukuri natyrore qe na ofron shqiperia ,perse te shpenzoje jashte vendit?
turizmi ne shqiperi eshte ne zhvillim e siper ndaj nuk duhet bere aq dramatike gjendja sic e bejne disa media qe nuk dihet se nga kush shtyhen.
kete vit shihet interesim i pushtetit vendore per turizmin dhe kjo ane duhet vlersuar. [/qb]
Kete vit dhermi lale, kemi vendos me vajt me cadra, njoh njerez qe e bejne me vite. U be ca qe nuk shkoj dhe me ka mar malli per dhermiun. :goofy: