ELVIS KELMENDI
Primus registratum
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi
me ba me e dite se ku rrin edhe vijme...
me ba me e dite se ku rrin edhe vijme...
E KAM KNU MAJ .........n vilu :lol:Fillimisht postuar nga Rozalina:
un isha vjet, pse s'erdhe vjet, te na kishe knu "nothing else matters" /pf/images/graemlins/smile.gif
Fantazia nese mundesh na trego pak ndryshimet midis ktyre kategorive qe ke vene ti , jo ne cmim se ate po e shoh por ne service . Dhe me sa di une nga qe jam interresuar tashi vune nje dhome ne Velipoje me aneks ,banjo , ballkon eshte 350,000 leke per 2 jave . Ka dhe hotele te cilat nuk e di si jane dhe sa e kane cmimin.Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Pushime ne Shqiperi..Sa kushtojne??
Sipas te dhenave te shtypit,vendet me te shtrenjta dhe natyrisht me te deshiruara,jane Saranda,Ksamili,Dhermiu dhe Vlora.(duke u shperngulur ne Veri,Shengjini e Velipoja)
Ja dhe disa nga Cmimet,sa per kuriozitet te atyre, qe banojne jashte vendit.
Cmimet e dhomave,per nje Nate:
Sarande
Kategoria I 100 $
II 40 $
III 25 $
Himare
Kat. I 50$
II 35$
III 20$
Dhermi
Kat. I 90$
II 45$
III 30$
Vlore
Kat. I 70$
II 40$
III 25$
Durres
Kat. I 60$
II 35$
III 20$
Velipoje
Kat. I 40$
II 20$
III 15$ [/qb]
O ELV po un jam djal i mequm mer kusho :lol: :wink: :wave:Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
Iron Man
Pak dhe sak . bravo
Kete vit dhermi lale, kemi vendos me vajt me cadra, njoh njerez qe e bejne me vite. U be ca qe nuk shkoj dhe me ka mar malli per dhermiun. :goofy:Fillimisht postuar nga qorri27:
[qb] duke pasur gjith keto bukuri natyrore qe na ofron shqiperia ,perse te shpenzoje jashte vendit?
turizmi ne shqiperi eshte ne zhvillim e siper ndaj nuk duhet bere aq dramatike gjendja sic e bejne disa media qe nuk dihet se nga kush shtyhen.
kete vit shihet interesim i pushtetit vendore per turizmin dhe kjo ane duhet vlersuar. [/qb]