Ja Polici-a E Shtetit Tone Si Perfundone :P

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
 

scadarsko

Locus omnem
[q. Jote="Agjenti_007, post: 1005150, member: 13273"]scadarsko Dhe Sa 24 Vjete Do Vene Ato Re :hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:[/quote]
Jo Joo thash kane 24vjet qe italia ja dhuroi policise i mbaj mend me ndihmat PELICAN
 
Top