Ja Polici-a E Shtetit Tone Si Perfundone :P

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Shtyu Mer Dreq Se Duhet Dhe 1 Per Ne Ballesh :hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:
300765_10150275821023371_628177_n.jpg
 

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
AKSION I FRIKSHEM NGA POLICIA
_______________________________________________
Drejtoria E Policise Se Qarkut Lezhe

Më Datë 08.12.2014, Filloi Procedimi Penal Dhe Punohet Për Kapjen E Shtetasve
1. Robert Medha, Vjeç 25, Banues Në Lalm, Lezhë.
2. Gjin Zefi, Vjeç 25, Banues Në Ungrej,Lezhë.
3. Shilton Dedgjonaj, Vjeç 26, Banues Në Barbullojë, Lezhë.
Sepse Dyshohen Se Në Oret E Para Të Mengjesit Të Sotem, I Kanë Vjedhur Një Lopë Shtetasit M Gj, Banues në Ungrej, Lezhë Dhe Një Lopë Shtetases M Gj, Banuese Në Ungrej, Lezhë. Pas Ndjekjes Autorët I Kanë Lënë Lopët Dhe Larguar Dhe Lopet Iu Kthyen Shtetasve Të Dëmtuar. Po Punohet Për Kapjen E Autorëve Të Dyshuar.
 
Top