Ja Polici-a E Shtetit Tone Si Perfundone :P

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:
 

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Ne Mbyllje Te Semestrit Te Shkolles Nje Baba Polic Vendosi Te Shkoje Ne Shkolle Te Pyeste Drejtorin Per Femijen E Tij Ne Fillim Takoi Mesuesin Kujdestar Dhe E Pyeti :
- Si Eshte Im Bir Me Mesimet?
- Shume Dobet,Akoma Nuk Di Sa Bejne Nje Plus Nje Babai I Zghgenjyer Pyeti Mesuesin E Gjeografise
- Me Vjen Keq Zoteri I Tha Mesuesi,Por Yt Bir Nuk Meson Fare Qe Ta Kuptoni Nuk Ka Mesuar Akoma Cili Eshte Kryeqyteti Shqiperise Babai I Zhgenjyer Nga Fjalet E Mesueseve Shkoi Ne Shtepi Dhe Sapo U Kthye Djali Nga Shkolla I Tha:
- Hajde Ketu More Bir,,Sa Bejne Nje Plus Nje?
- Tre ,U Pergjigj Djali
- Dhe Cili Eshte Kryeqyteti I Shqiperise?
- Durresi !
- More Trap,Por Kur I Di Perse Nuk I Thua Ne Shkolle :hidhu::hidhu:
 

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Ne Polici Shefi Po Ndante Rrogat :

Agroni 100 Leke

Agimi 200 Leke

Beni 400 Leke

Ramizi 300 Leke

Tonini 300 Leke

Totali 1300 Leke

-Wee Me Rop Shpije Kush Eshte Ky Totali Gjithmon Mer Me Shum Se Te Gjith -Bertet Ramizi :hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:
 
Top