Ja Polici-a E Shtetit Tone Si Perfundone :P

scadarsko

Locus omnem
Lyeje Pak Shpejte Re Se Me Herdhi Shoku Do Dalim Per Pune :hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:
10868256_10152976222841757_2762263729074804121_n.jpg
Kot se tha presidenti serbise ,kur ndolli rasti me dronin shqiptarve ju duhen dhe 100 VJET te afrohen civilizimit europian!
 

Dreamer

Under the Dome
Nje patrulle carabinieresh ndalon ca te rinj qe po vinin nga disco te shtunen ne darke
Patenten e Librezen ju lutem thote Marshalli,dhe djemte i japin dokumentat
Pasi ben kontrollet e duhura rezulton se ishin ne rregull e shoferi nuk ishte i pire
Do i bej nje gjobe i thote Marshalli kolegut te vet Brigadierit
Pse i thote ky ?Si pse habitet Marshalli, jane 5 veta ne nje Renault 4 ja pret
Pusho thote Brigadieri se le nam se ne jemi 2 e kemi Fiat Uno
:D
 

Dreamer

Under the Dome
Shiko ata te dy aman? Njeri shikon majtajs tjetri djathtas hhahahahaha sikur bien derrasa nga qielli :D
 
Top