Ja Polici-a E Shtetit Tone Si Perfundone :P

joetisti_

Locus omnem
keta e kapkan hajdutin ne vend te ngjarjes :p
eh, ky eshte realiteti shqiptar. Por per pjeset strategjike te shtetit sic eshte edhe policia, do ta kemi ndihmen e duhur nga te huajt. Kjo sa per fillim sepse s'pretendohet te na ndohmojne perjete, jo.
Sidoqofte sic ishim nuk jemi. Le te shohim pak kohen qe shkoi. Ka dhe me keq.
 
Top