gocat pyesin çunat pregjgjen pa genjeshtra

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: O Shiqo mbo i fyt

o Poster, vdeksh /pf/images/graemlins/lol.gif per hajer ishalla se me shkrive.... /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Teme shume interesante... AF i mungonte prej kohesh nje teme e tille... Te lumte shikimiqevretngaehenanetepremteteshtunetedielpushim....

Eshte shume e sigurte qe AF me ty do te jete detyrimisht nje vend me i mire...
Ajo c'ka do te sygjeroja ka te beje me rritjen e elokuences ne trajtimin substancial qe ti i ben shkrimeve te tua, te cilat pavaresisht nga ndjeshmeria e larte dhe preokupimi social qe i shoqeron,kane pak nevoje per nje rifiniture llogjike qe vende vende mungon dhe qe krijon idene e nje pelhure te arte te arnuar... Per kete arsye un mendoj qe e ke shume te nevojshme qe tmbosh i fyt ne momentin me te pare te mundshem, pasi vetem keshtu mund te lirosh frymarrjen tende artistike dhe te ristabilizosh dialogun letrar brenda qenies tende. Por eshte e rendesishme qe ky proces te ndodhi sa me shpejt te jete e mundur, sepse sa me shume ta vonosh aq me pak da ta shijosh.... frytin e punes.

Faleminderit per vemendjen!

P.S. Te njejten gje do ti sygjeroja dhe bashkeshkruajtesit nen te njejtin nick me ty (Zenel me duket se quhej)

[/ QUOTE ]

si e ngatrron ate alamet emnit ti?

Xeni e ka.

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif me lot kam qesh, u mbyta

shikimiqevret

Primus registratum

falemderit per urimin......me mugon koha......si thu ti nje pluhni arte i i arrnuar...nje robaqepes i mir ja bo dermonin..af ka kohe qe egsiston une jam e re jo se nuk kam dit o dash me u shrujt por punoj e jeta bashkertore ka obligime e smund te jem çdo moment ne net...por do ti kem parasush keshillat e tua.pershendetje...

shikimiqevret

Primus registratum

Teme shume interesante... AF i mungonte prej kohesh nje teme e tille... Te lumte shikimiqevretngaehenanetepremteteshtunetedielpushim....

Eshte shume e sigurte qe AF me ty do te jete detyrimisht nje vend me i mire...
Ajo c'ka do te sygjeroja ka te beje me rritjen e elokuences ne trajtimin substancial qe ti i ben shkrimeve te tua, te cilat pavaresisht nga ndjeshmeria e larte dhe preokupimi social qe i shoqeron,kane pak nevoje per nje rifiniture llogjike qe vende vende mungon dhe qe krijon idene e nje pelhure te arte te arnuar... Per kete arsye un mendoj qe e ke shume te nevojshme qe tmbosh i fyt ne momentin me te pare te mundshem, pasi vetem keshtu mund te lirosh frymarrjen tende artistike dhe te ristabilizosh dialogun letrar brenda qenies tende. Por eshte e rendesishme qe ky proces te ndodhi sa me shpejt te jete e mundur, sepse sa me shume ta vonosh aq me pak da ta shijosh.... frytin e punes.

Faleminderit per vemendjen!

P.S. Te njejten gje do ti sygjeroja dhe bashkeshkruajtesit nen te njejtin nick me ty (Zenel me duket se quhej)

[/ QUOTE ]

si e ngatrron ate alamet emnit ti?

Xeni e ka.

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif me lot kam qesh, u mbyta

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/smirk.gifgjithesecili e tregon veten e edukaten e vet.....femna si ty i ka plot pardieu.....lyon ....spo shoj me larg sja vlen /pf/images/graemlins/smash.gif

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: gocat pyesin çunat pergjigjen pa genjeshtra

Shikimiqevret ata qe dashurojne marrezisht e falin tradhetine. Prandaj un nuk besoj ke dashuria. Se te bo budall.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: LE REGARD QUI TUE et son mec XENI

O shiki chic...persmari fare ...punoke perkthyese te stacioni trenit...ja vlen...dukesh qe e flet dhe kupton mire gjuhen...sidomos Shqipen...megjithae ti me pelqen se je vajze e mire dhe e embel..;aspak agresive...t'ishte ndonje shqiptare si puna ime...do ishim shajt nga nona deri tani...por por por ...te lutem...soit gentille fille...ma belle...MOS ME CITO...ti mund te pergjigjesh pa cituar.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

shikimiqevret

Primus registratum
veç ne te dy..dahlia çar ki mi shqipe te en monke

O shiki chic...persmari fare ...punoke perkthyese te stacioni trenit...ja vlen...dukesh qe e flet dhe kupton mire gjuhen...sidomos Shqipen...megjithae ti me pelqen se je vajze e mire dhe e embel..;aspak agresive...t'ishte ndonje shqiptare si puna ime...do ishim shajt nga nona deri tani...por por por ...te lutem...soit gentille fille...ma belle...MOS ME CITO...ti mund te pergjigjesh pa cituar.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/laugh.gif jo te treni por tek ai vendi po nejse kur sdin shume mos ....u prek timi nese don me sha gjithkushi tregon edukaten e vet...por per dijenin tene punoj ne prefekture ti duhet ta dish se çar esht.....e pardieu esht ktu ne lyon o perage ........vendi ku nuk mungojne femnat pa edukat i ki plot e qe po na e nxijne racen tone shqiptare...por mos u prek ti se veç 1perqindesh i vogel esht ky ...et tu ste pershtatet... /pf/images/graemlins/smash.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

O shiqe nigjo me kujdes dhe mba shenim.

Tek ata tre butonat virtuale (enfin... 'butona virtuale" eshte teper per perceptimin tend)...si te ta them te ato tre gjerat te cepi i nje shkrimi qe kane opsionet per pergjigje zgjidh ate te parin nga e majta ne te djathte qe shkruan "Pergjigju". Mos zgjidh asnjehere ate te mesit.... Se nese e ke vene re gjate jetes, gjerat e mesit perdoren gjithmone vetem ne raste te vecanta...
Te lutem o zot beje qe te mos jete shume e veshtire qe ta kuptoje kete...
E di ca te kam zili... qe je lerme rehat n'freskllik. Zili te kam... Lum prinderi,burri, vjerra dhe prefektura e Lionit qe te ka...

Hajt se shkruhena....
P.S.ej meqe puno ne prefekture a po m'bo nje pale letra? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

Ca keni mer llllaaa??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uuu kujtova se ishte Pinku...

Poster ke nevoje per letra nga Lyoni? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifmu ka treni te vine...biles nga ai treni i shpejtesise madhe ...TGV...quhet ne Lyon...edhe me vule siper ti gjen ajo motra jone ...e emigracionit...vetem duhet me rregullu muhabetin me Xenin...une po mundohem me Xenin.. e ti shife i here punen e Shiqit...

shikimiqevret

Primus registratum
kjo dahlia e paska hup edukaten kur ka le

po e do toç oj shqipe kurva si ty ka plot rugeve te lyonit.....e te frances...a ja don numrin burrit tim po ta çoj po deshe..veç jepja adresen e e ki tek ti...veç po ja jap nja 20prezervativa...po ma sjell siden ne shpi......se kshu femne qeke ti.....n. ps...nese don xenin qe ku e ki mbas netit .... /pf/images/graemlins/rockband.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: kjo dahlia e paska hup edukaten kur ka le

uaaaaaaaaa me ne fund u nxefe? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifshume pak ...me shume pak shkrime u nxefe...s'eshte mire keshtu.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum
Re:E teprove o moter

E me mire leje fare dhe mos shkruaj me...
Ik me mire. Tani e teprove fare fare...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: injoranca dahlia

spo di o çuno neti o me diskutu por me palaço si kjo dahlia nuk ja vlen me hum koh.....

[/ QUOTE ]

hahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahaha

shikimiqevret

Primus registratum

uaaaaaaaaa me ne fund u nxefe? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifshume pak ...me shume pak shkrime u nxefe...s'eshte mire keshtu.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]...o zemne a je ne net me bo muhabet o me ja hup ftyren vetes..ops harrova pseudonimit... /pf/images/graemlins/laugh.gif ku e ke problemin çar po don nese ki gjo...hape lojen...mesa di as te kam bo gjo as mintereson kush je as nga je..nese don numer te burrit tim po ta çoj ne privat ateher merru vesh me te...06.87.... a do mo /pf/images/graemlins/smash.gif

cacol

Forumium maestatis
Re: injoranca dahlia

shikimiqevret, hajde ma bej cikez lapidar ket temin /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jam per qefin tim mi shpirti...pse shqetesohesh ti per mua?

Moj po ti Xenin e ke ne zemer moooooooj kaq shpejt e jepke ti ate? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif