</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
.1minut ma dhe e zemren ta mora. veç ne te dy 1 e vetme dashuri.te dua ty veç ty ...ti je e imja dashuri.tironsja qe ti don
[/ QUOTE ]
me verte je nga tirona ti?
[/ QUOTE ]pytje.......po te pergjigjem..........nga rruga dursit...persa i perket 100perqjind..dembabadem.....kush o tirons e kupton .. /pf/images/graemlins/smash.gif
jam per qefin tim mi shpirti...pse shqetesohesh ti per mua?
Moj po ti Xenin e ke ne zemer moooooooj kaq shpejt e jepke ti ate? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
[/ QUOTE ]une e di se kush jam e si jam ateher mos ki merrak per ne te dy..te thash nese ki ndonje problem....me mu po ta jap numrin e burrit tim se shume po ja permend emnin...ea e jap a jo......duhet me e dit qe nuk e vej ne dyshim...martesen time per 1femer ne net....ai kengetar esht..çdo te shtune ne bolero zvicer i kena nga 101femna neper kome me mu o pa mu shkon e vjen siç shkoi......dmth ska rezik qe ta humbi.....kjo eshte dashuria nuk e di a njeh /pf/images/graemlins/wub.gif
[/ QUOTE ]
ashtu te thote ty... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/rockband.gife rendesishme eshte çar jetoj une me te e kurva ka rruga plott...mos e maj blemin tim ti....... /pf/images/graemlins/smirk.gif
jam per qefin tim mi shpirti...pse shqetesohesh ti per mua?
Moj po ti Xenin e ke ne zemer moooooooj kaq shpejt e jepke ti ate? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
[/ QUOTE ]une e di se kush jam e si jam ateher mos ki merrak per ne te dy..te thash nese ki ndonje problem....me mu po ta jap numrin e burrit tim se shume po ja permend emnin...ea e jap a jo......duhet me e dit qe nuk e vej ne dyshim...martesen time per 1femer ne net....ai kengetar esht..çdo te shtune ne bolero zvicer i kena nga 101femna neper kome me mu o pa mu shkon e vjen siç shkoi......dmth ska rezik qe ta humbi.....kjo eshte dashuria nuk e di a njeh /pf/images/graemlins/wub.gif
[/ QUOTE ]
ashtu te thote ty... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gife kur te citoj jo se sdi po sja vlen donk je tenoie te mot ...po padituria o injoranca...s ki faj...prandaj snevrikosem...ketu ne zyren ku jom duhet muhabet e gallat me qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
.1minut ma dhe e zemren ta mora. veç ne te dy 1 e vetme dashuri.te dua ty veç ty ...ti je e imja dashuri.tironsja qe ti don
[/ QUOTE ]
me verte je nga tirona ti?
[/ QUOTE ]
Ilia, me qene ajo nga Tirona, une jam nga Kina... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ]................qekena komshie çar lagje je ti mi nga kina /pf/images/graemlins/smirk.gifse un nga rruga dursit...jom le e rit.....po shoh qe po tinteresoka shum me dit.... /pf/images/graemlins/smirk.gif
une jam nga Afganistani...
[/ QUOTE ]........o pranaj çeke kaç injorante motra...kuptohet ajo pune.........kafsha me kafshet robi me robt......persa me perket jam kush jam nga tirona a jooooo rruga e dursit o kominatit.....o rruga qemal stafa .....o kashari..o selita.. o sauku.....o nga shkoza....o nga lagje spitalit...o alidemse....o tirona re...jam nga jam e e lumtur qe jam kjo qe jam...jam shqiptare.........por mo me bohet çefi po me vjen shume shume leziiiiiiiii..kur e shoh qe i interesoka 2...3...personave ktu me dit tironso a jo /pf/images/graemlins/smirk.gif ps po qe qeka puna kshu po hap nje faqe tjter se skom mo ne ket teme......e mund ti shkruni pershtypjet tuja....ju pergjigjem kur te vij prej pushimeve.............. /pf/images/graemlins/wave.gif
/pf/images/graemlins/rolleyes.gif Boo.boooo...me kishin thene se kishte dale nje virus i ri ,po kjo qenka ****** fare..
ps.mund ti veni c'do lloj emri se m'a hoqi trurin me shkrimet e veta.. /pf/images/graemlins/sleep.gif
Pyetje per cunat ee...??
Kur nje femer mund te quhet monster..?
/pf/images/graemlins/laugh.gif
persa me perket jam kush jam nga tirona a jooooo rruga e dursit o kominatit.....o rruga qemal stafa .....o kashari..o selita.. o sauku.....o nga shkoza....o nga lagje spitalit...o alidemse....o tirona re...jam nga jam e e lumtur qe jam kjo qe jam...jam shqiptare.........por mo me bohet çefi po me vjen shume shume leziiiiiiiii..kur e shoh qe i interesoka 2...3...personave ktu me dit tironso a jo /pf/images/graemlins/smirk.gif ps po qe qeka puna kshu po hap nje faqe tjter se skom mo ne ket teme......e mund ti shkruni pershtypjet tuja....ju pergjigjem kur te vij prej pushimeve.............. /pf/images/graemlins/wave.gif
[/ QUOTE ]
me fal, por mua po me tingellon si turiste ne Tirane, se vetem turist ke kohe dhe kureshtje te vizitosh tere keto vendet turistike qe paske vizituar ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif
persa me perket jam kush jam nga tirona a jooooo rruga e dursit o kominatit.....o rruga qemal stafa .....o kashari..o selita.. o sauku.....o nga shkoza....o nga lagje spitalit...o alidemse....o tirona re...jam nga jam e e lumtur qe jam kjo qe jam...jam shqiptare.........por mo me bohet çefi po me vjen shume shume leziiiiiiiii..kur e shoh qe i interesoka 2...3...personave ktu me dit tironso a jo /pf/images/graemlins/smirk.gif ps po qe qeka puna kshu po hap nje faqe tjter se skom mo ne ket teme......e mund ti shkruni pershtypjet tuja....ju pergjigjem kur te vij prej pushimeve.............. /pf/images/graemlins/wave.gif
[/ QUOTE ]
me fal, por mua po me tingellon si turiste ne Tirane, se vetem turist ke kohe dhe kureshtje te vizitosh tere keto vendet turistike qe paske vizituar ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]po o robo kom qene turiste pergjate 18vjeteve qe kom je tu ne tiron...................shtese veçanerisht veç per ty .......harrova kominatin.... kasharin... vaqarin......seliten e vogel e te modhe...saukun... shkozen......tirona re ....e rruga elbasonit ai parku lodrave ........kur çdo dite shtune e djele o dite pushime dilshim nga lana e shozes me shkollen.......apo mali dajtit........isha sivjet me zemren time....shum shum ka ndrushu ...por si turiste ne tiron po ta jap nji formacion te vogel......... /pf/images/graemlins/idea.gifsi sot e 12perpara dajti ka ndrushu po dashni bohet njelloj tek mali dajtit... /pf/images/graemlins/tongue.gif
ej shikime, po shqipen e thake ne te shkrujtme, vetem se dialektin s'po t'a marr vesh mire...
s'imitoke mire, jo per gje...sa here je bere BAN per te perfunduar ne kete gjendje te pashprese te shkruari? /pf/images/graemlins/devil.gif
.4vjet anglisht ne shkollen 8vjeçare....4italisht...me mesues privat...e ne gjimnazin qemal stafa...nje theks te keq pra as vet spo di ka me ja majt...anglisht italisht....pejonshen e burrit..apo français.....e ku thesi im ka shum dialekte as vet spo ja gjej venin....
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.