gocat pyesin çunat pregjgjen pa genjeshtra

shikimiqevret

Primus registratum
Re: injoranca dahlia

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shikimiqevret, hajde ma bej cikez lapidar ket temin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]...pse a ki /pf/images/graemlins/smirk.gif

ODISEA

Primus registratum
Re: Shiqo na boi noi shoqe

perktheni here pas here ju lutem... /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej po ju keni qejf te shihni spektakel eee?

keni pre bileten ju lutem? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

shikimiqevret

Primus registratum
Re: kjo dahlia e paska hup edukaten kur ka le

jam per qefin tim mi shpirti...pse shqetesohesh ti per mua?

Moj po ti Xenin e ke ne zemer moooooooj kaq shpejt e jepke ti ate? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]une e di se kush jam e si jam ateher mos ki merrak per ne te dy..te thash nese ki ndonje problem....me mu po ta jap numrin e burrit tim se shume po ja permend emnin...ea e jap a jo......duhet me e dit qe nuk e vej ne dyshim...martesen time per 1femer ne net....ai kengetar esht..çdo te shtune ne bolero zvicer i kena nga 101femna neper kome me mu o pa mu shkon e vjen siç shkoi......dmth ska rezik qe ta humbi.....kjo eshte dashuria nuk e di a njeh /pf/images/graemlins/wub.gif

ODISEA

Primus registratum

.1minut ma dhe e zemren ta mora. veç ne te dy 1 e vetme dashuri.te dua ty veç ty ...ti je e imja dashuri.tironsja qe ti don

[/ QUOTE ]
me verte je nga tirona ti?

cacol

Forumium maestatis
Shi...qimjaqevret.

O metastaze kerbishtore, me thuaj mua ca te mundon se do te te ndihmoj me gjithe qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif. Tregome ke ke inat ketu, kush te ka merzitur etj etj.

shikimiqevret

Primus registratum

spo di o çuno neti o me diskutu por me palaço si kjo dahlia nuk ja vlen me hum koh.....

[/ QUOTE ]

hahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahaha

[/ QUOTE ]injoranca ehte prove e pa diturise /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ca keni mer llllaaa??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

mos me cito shprehjet te lutem /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

perktheni here pas here ju lutem... /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ne spo kapiskojm per vete...ti do perkthim /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jam per qefin tim mi shpirti...pse shqetesohesh ti per mua?

Moj po ti Xenin e ke ne zemer moooooooj kaq shpejt e jepke ti ate? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]une e di se kush jam e si jam ateher mos ki merrak per ne te dy..te thash nese ki ndonje problem....me mu po ta jap numrin e burrit tim se shume po ja permend emnin...ea e jap a jo......duhet me e dit qe nuk e vej ne dyshim...martesen time per 1femer ne net....ai kengetar esht..çdo te shtune ne bolero zvicer i kena nga 101femna neper kome me mu o pa mu shkon e vjen siç shkoi......dmth ska rezik qe ta humbi.....kjo eshte dashuria nuk e di a njeh /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

ashtu te thote ty... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

gurax

Pan ignoramus

Keni lujt te tere nga mend e kokes per nder. /pf/images/graemlins/lol.gif

Postimet i fshiva.. te me falni, sa per miresjellje

teab

Primus registratum

.1minut ma dhe e zemren ta mora. veç ne te dy 1 e vetme dashuri.te dua ty veç ty ...ti je e imja dashuri.tironsja qe ti don

[/ QUOTE ]
me verte je nga tirona ti?

[/ QUOTE ]

Ilia, me qene ajo nga Tirona, une jam nga Kina... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: pa titull fare

shyyyyyyt...sekret...mos bertit se do na zgjosh Shiqin...e kur se ben gjumin e mire ajo...moj nene moj nene.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ODISEA

Primus registratum
Re: po fare fare...

Ilia, me qene ajo nga Tirona, une jam nga Kina... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
Ky rrefimi yt eshte me i besueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

un kam paralajmerim per BAN /pf/images/graemlins/laugh.gif

se do e ipja me gjith qef kontributin tim ne kte tem /pf/images/graemlins/smile.gif

DAHLIA /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jemi bere dy Noto mos ça koke...po te sillemi mire na e heqin po he... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif