gocat pyesin çunat pregjgjen pa genjeshtra

shikimiqevret

Primus registratum
Re: gocat pyesin çunat pregjgjen pa genjeshtra

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Njat frike kam une, se je syshkabe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifper ato qe sme njohin jam syshkrme thjesht e ktu krejt me thone shikimi qe vret /pf/images/graemlins/grin.gifveç nuk po don ky zemna ime se e kisha von 1foto po duhet me e degju xenin tim... /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :jam perkthyese ketu ku jetoj e neper zyra thojne kur shkoj nuk me thrasin ne emen por /pf/images/graemlins/grin.gifle regard ke tue /pf/images/graemlins/grin.gifshikimi qe vret /pf/images/graemlins/winkwink.gifspo shkruj ma teper /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

le regard qui tue...ça ke te shkrujtme ke syte ti?

shikimiqevret

Primus registratum

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/devil.gifahe ket smun me ta thon po nese do xeni po te pergjgjet se ai isheh me syte e tija /pf/images/graemlins/wink.gif

shikimiqevret

Primus registratum

[/ QUOTE ]harrova me te tregu 1m65 65kg sy jeshile nuanca te kafte e blujta....e bjonde..qelpik zeze si nata vetull zeze si muzgu i notes pa hone....pergjigjet xeni /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

shikimiqevret

Primus registratum

pytje per çunat te kosoves o te shqiperise....nga peja o nga tirona...nese e dashura te tralleton a ja fal ket gabim....pergjigje pa hile /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shikimiqevret

Primus registratum

[/ QUOTE ]harrova me te tregu 1m65 65kg sy jeshile nuanca te kafte e blujta....e bjonde..qelpik zeze si nata vetull zeze si muzgu i notes pa hone....pergjigjet xeni /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]he dahlia çike e mire a tregova per loçken time /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif çka po don ma teper me dit oj çika mir /pf/images/graemlins/angel.gif

S

Scorpion

Guest

E paç me jete, Dahlia mos e luaj gocen mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

shikimiqevret

Primus registratum

E paç me jete, Dahlia mos e luaj gocen mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum
Re: gocat pyesin çunat pergjigjen pa genjeshtra

He se do vij dhe dita juaj te beni pyetje /pf/images/graemlins/grin.gif

shikimiqevret

Primus registratum
Re: gocat pyesin çunat pergjigjen pa genjeshtra

He se do vij dhe dita juaj te beni pyetje /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]jota eshte 1pikpytje molle nga mjesi deri nakshom..qesa lind e deri sa vdes.. /pf/images/graemlins/shrug.gif

bebi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

1.65, 65 kg??? e theve kandarin oj cik /pf/images/graemlins/laugh.gif

me kene 65 kg, duhet me kene 1.80 e siper

ados

Primus registratum

mos ja pre oreksin oj Blue chika.. femer me 65 kg, i kerkojne me mikroskop sot..kjo e imja vetem 45 kile peshon, me e lehte se kepucet qe vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

sa asht ajo, 1.50? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

1.74
gjoksi 3d
numri kepuces 36
do me ?

bebi

Primus registratum

hoqe keq me i ba kto llogarinat? /pf/images/graemlins/laugh.gif

un' 1.75 jam, po s'kam ken' kurr' nen 50 kg qysh se kam mbrrit ket' gjatsi. jam nen 60, po kjo 45 si prrall me mbret, ti do t'jesh mbreti /pf/images/graemlins/laugh.gif

fute n'rekord guiness /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: nicole richie, q1 asht rreth 1.50, asht 40 kg, dhe dihet fiziku q1 ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse, ika un iher

shikimiqevret

Primus registratum

[/ QUOTE ]

1.65, 65 kg??? e theve kandarin oj cik /pf/images/graemlins/laugh.gif

me kene 65 kg, duhet me kene 1.80 e siper

[/ QUOTE ] mos ki dert ti se ky kanari im i del e e i tepron.. /pf/images/graemlins/smash.gif

shikimiqevret

Primus registratum

mos ja pre oreksin oj Blue chika.. femer me 65 kg, i kerkojne me mikroskop sot..kjo e imja vetem 45 kile peshon, me e lehte se kepucet qe vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]i shkreti ti a joooooooo e shkreta ajo ku i mushke duret ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

shikimiqevret

Primus registratum

1.74
gjoksi 3d
numri kepuces 36
do me ?

[/ QUOTE ]pse sthu o robo keka fmi ajo duhet me qu n e kopesht.95..37..kepuca..nejsa nuk ka vend me e shit veten e me i bo reklama..jam si jam 1m65.65kg je sui le regard ke tue..et pour mon homme je sui la seul femme kil aime donc rien a f...e..shyquri zotit..

shikimiqevret

Primus registratum

hoqe keq me i ba kto llogarinat? /pf/images/graemlins/laugh.gif

un' 1.75 jam, po s'kam ken' kurr' nen 50 kg qysh se kam mbrrit ket' gjatsi. jam nen 60, po kjo 45 si prrall me mbret, ti do t'jesh mbreti /pf/images/graemlins/laugh.gif

fute n'rekord guiness /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: nicole richie, q1 asht rreth 1.50, asht 40 kg, dhe dihet fiziku q1 ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse, ika un iher

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif e shkreta ti si ja bo kur frun era ku mahesh /pf/images/graemlins/smirk.gif

shikimiqevret

Primus registratum

[/ QUOTE ]oreksin e kom boll te mire jetoj veç me uje e me dashni..e kom te mir pejonin /pf/images/graemlins/wub.gif