gocat pyesin çunat pregjgjen pa genjeshtra

cufi_bardhit

Primus registratum
Re:...dialekti im i keq

o Yllo. qe ta rikujtosh gjuhen tate duhet me nejt na icik bashke kur te jet xeni turni i trete. Se isoj eshte si xeni si cufi. e rendesishme eshte te rifitosh dialektin tend te humbur

shikimiqevret

Primus registratum

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gifqyqa cuf o cufo pse kshu me ti na i nxjer sheshit sekretet tona.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifprit te shtunen kur xeni kendon ne bolero une ketu ne af.me ty.shhhhhhhhhhhhhh se na shohinn

shikimiqevret

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mire ylli im i vogel. merr edhe shoqet me vete. shshshshshshshttttttttttttttttttttttttt.

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/shocked.gifpseme spo te dal una ty me /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gifmir mir lalo....... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/wub.gifroma nuk u ndertu me 1dite.. /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

marina s.

Forumium maestatis

o Yllo. qe ta rikujtosh gjuhen tate duhet me nejt na icik bashke kur te jet xeni turni i trete. Se isoj eshte si xeni si cufi. e rendesishme eshte te rifitosh dialektin tend te humbur

[/ QUOTE ]
ahahahahahahahahahahahahahaahahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif
qyq mi none sa kam qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ket te Cufit quaj altruizem une /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum
Re:...

po o robo kom qene turiste pergjate 18vjeteve qe kom je tu ne tiron...................shtese veçanerisht veç per ty .......harrova kominatin.... kasharin... vaqarin......seliten e vogel e te modhe...saukun... shkozen......tirona re ....e rruga elbasonit ai parku lodrave ........kur çdo dite shtune e djele o dite pushime dilshim nga lana e shozes me shkollen.......apo mali dajtit........isha sivjet me zemren time....shum shum ka ndrushu ...por si turiste ne tiron po ta jap nji formacion te vogel......... /pf/images/graemlins/idea.gifsi sot e 12perpara dajti ka ndrushu po dashni bohet njelloj tek mali dajtit... /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]
flm per ftesen, por po le Cufin te na thote a eshte e vertete apo jo ky informacioni i fundit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
paske shume... humor /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ne fakt kisha nevoje per te qesh,po te kjo tema ishte me shume se kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Poster iher me ka shkri me lot /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum
Re:......................FIKS.....................

Ku kane vajtur punimet ketu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/grin.gif

shikimiqevret

Primus registratum

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gifqyqa qyqa njoni.nuk te ftova po te tregova.. /pf/images/graemlins/tongue.gifnga mali dajit bohet njelloj dashnia si sot e 12vjet perpara.........edhe pse ka ndryshu /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gifpor ti mos qaj hall se vendi eshte i zon /pf/images/graemlins/idea.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Kam 2 jave pa la komet....!

Te gjithe femrat si puna kesaj jane?

olololol

Primus registratum

Se me kujtoj nje histori ky titulli.

Isha ushtar dhe zgjodha me fjet siper ne kat te dyte , poshte meje flinte "XHENI", ylli , ai qe me pastronte kpucet /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ne vere nuk kishte uje me pi e jo me me la kome e dure dhe shpesh flinim pa lare kembet fare,kampioni repartit per m3( meter kub) ndotje ajri ne sekonde isha une.
Kur hiqja kpucet une jepej komanda:KUNDRAGAZ PREGATIT ahahahahahahahaha
Imagjino ti kesh ato kpuce me qafa nga ora 5:30-23:00 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Ishin nje ushtar Xhelili nga nje fsshat i elbasanit , po sa gerhiste mer zor si Arushe qafsha ty /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
e zgjoja une mire mire thoshte po ku merrte vesh ai po ate havaz, ca bej mor i corap timin ( une 1 vit Ushtri 15 here i kom la corapet qe i bi nje here ne 25 dite imagjinoje vet ahahaha) ja vej corapin ke hunda , kur ca te shifshe ca te thithme ai hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh me i fryme si me thith naj vize kokaine, dhe kur shkoj frymarrja ne fund ndjeu eren , u zgju i trem ja ka fut tubit te krevatit qe ju bo i xhunge ne ball si me i pas ra naj rob me varre me i vra morrin ne ball ahahahahahahahaa.

Lani kembet.

istockphoto_1195627_boots.jpg

pppppaa

Primus registratum

Shiqo ... mesazhi i fundit ishte posacerisht per ty me duket....

Ku e ka morr vesh gjithe mehalla ca bon ti dhe ca s'bon ti mi dreq...???

S

Scorpion

Guest

Hahahahahah /pf/images/graemlins/lol.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Per vete jam rehat. Falem 5 here ne dite . dua s'dua i laj komet, krahet gjer ke brylat, fytyren 5 here.
Per pasterti na rrini anash ne muslimonve.

shikimiqevret

Primus registratum

Te gjithe femrat si puna kesaj jane?

[/ QUOTE ]falemderit o rrusho per komplimentin /pf/images/graemlins/tongue.gif