Eh,te jesh vlonjat...

Eh,te jesh vlonjat...

te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni????????????????????

ujiftohte2die4

Primus registratum
Re: Eh,te jesh vlonjat...

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Ja me se fundi dhe nje teme per Vloren ....
Sme ben cudi pasi duhet te kishte ndodhur me perpara, shume prej jush mund te pyesin pse, shume thjeshte vlonjatet ne pergjithesi karakterizohen nga individe qe duan te shpalosin pak vlerat e tyre kulturore. Shume mire nje vlonjat mund te me pyesi, " Po ti moj nga i di vlerat kulturore vlonjate", shume thjeshte ne venat e mia rrjedh gjak vlonjat.
Ne lidhje me kete ceshtje dua te jem sa me realiste dhe se hedh kurre poshte pjesen time vlonjate pasi ka shume veti qe i pelqej ne ate popull, miqesia ( nese te konsiderojne mik te vertet) jane ne gjendje te therrin djalen. Sinqeriteti ( jo i tepruar kuptohet) nese kerkon nje opinion mund ta marresh ne bardh e zi pa patur pjese te errta ne brendesi. Humorin e kane shume pikant qe me terheq goxha, duke mos harruar se fundi dhe klimen e qytetit qe mund te kalohen pushime fantastike.
Ndersa ana tjeter e monedhes i tregon vlonjatet si kopetent , u pelqen shume mendja e tyre ( mbase kujdo i pelqen mendja e tij/saj por jemi me te rezervuar), jane paksa te ashper ne menyren e te shprehurit ( flas per ata njerez qe skane shume nivel intelekti) dhe nese i pret ne bese e kane per borxh te te cojne ne spital me ndere te medha.
Sdua ta mirrni si note proteste kete shkrimin tim thjeshte po shprehe nje opinion , dhe kjo vjen me shume nga obzervimet qe kam bere pothuajse cdo vere qe kam kaluar pushimet aty, por ne fund te fundit ska qytet pa aspekte pozitive ose qofte negative. Jane thjeshte tipare normale te nje pjese krahinore te vendit tone......

P.s Uji i ftohte ne rradhe te pare duhet te jesh krenar se kush je ti vet si individe dhe me vone prezanto qytetin ku ke lindur dhe je rritur... /pf/images/graemlins/smile.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1.... [/qb]
po moj shoqe e dashur jam krenar pse te mos jem, se nuk kam marr ndonje njeri penge moj jo, s'jam nga ata une moj vajze e mire, une jam nje nga ata te miret, ehhhhhhhhh ca te thuash thuaj na iku truri fare me keto qe kan shkruajtur, se ka disa qe nuk ia dine vleren dhe flasi kot, por ata qe e dine se kush jan vlonjatet e kane hallall fare.

Tanii

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb]
Fillimisht postuar nga skopisti:
[qb] si qytet vlora eshte teper i bukur. por meqe mund te japim edhe ne pershtypjet tona ......ne tiran rrin si pula te lagura para tropojaneve dhe kuksjaneve megjithate ju edini por thjesht meqe u fliska qe jeni ber trima :confused: Boooo

pa ju ngelur hatri thash ate qe keni dhe dinja per shumicen tuaj jote gjithe eee.

medhithate rrespekt per njeren dhe shoket emi nga vlora Baaaai [/qb]
Po Tirana eshte bere Kuksi i ri apo Tropoja e re? [/qb]
mamore nga goja lal

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYMPH OF LOVE:
[qb] vlora vlora
vlora vlora
bjeri me te lumte dora... :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
do ti biem, moj do ti biem, :smash: :smash: dhe me kallash bile se keta ashtu e duan me te rene s'ke ca i ben se ashtu ka thene patria e punes me "ZAN CAUSHIN" ne krye dhe ata gangsterat qe na fryhen me larte dua qe t'ua bej te ditur se po qe per vlonjatet nuk rine si pula kudo qe te shkojne, nuk jan morra si ca e ca por jan real big G's, n' we don't give a f***, u heard me??? :smash: :thumbsup:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga NYMPH OF LOVE:
[qb] vlora vlora
vlora vlora
bjeri me te lumte dora... :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bjerni mer bjerni por vallai ate dore sikur e keni kunsumu nga pak.per forza keni shekuj qe i bini me te njejten dore.mos harroni qe keni dhe tjetren /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] ehhhh te jesh nje vlonjat...???
Vallaj pergjegjsi e madhe osht! [/qb]
Apapapapaapapapa c'me digjet shpirti per nje cike flllllamur moreeeeeeeeeee!!!pale te kisha dhe ndonje trim qe tja merrja dhe nje kenge,po ashtu venceeeeeee amaaaaaaaaaaaaaa!!
uuooooooooo duke tundur
zbret nga mali me mustaqett ohhhooooo
hipur kalittttttttt
sulu more celo sulu
mos na lere kembe turku
le ti bijeee c'do shqiptari MUSTAQET E OHOOOO CELO PICARITTTTTTTTTTTTTT....
FALEMNERS /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Hey meqe ra fjala, kush del me origjine vlonjate ketu??? Kot me e dit per kuriozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Psh une po e hedh nje vote /pf/images/graemlins/smile.gif

Putrako edhe ti me duket anej je ne mos gaboj....
Si te kom njehere, jeta te ka trajtuar ndopak /pf/images/graemlins/wink.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3 ,tmerri se mos ngelesh 1..

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hey meqe ra fjala, kush del me origjine vlonjate ketu??? Kot me e dit per kuriozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Psh une po e hedh nje vote /pf/images/graemlins/smile.gif

Putrako edhe ti me duket anej je ne mos gaboj....
Si te kom njehere, jeta te ka trajtuar ndopak /pf/images/graemlins/wink.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3 ,tmerri se mos ngelesh 1.. [/qb]
hajde se po e hedh edhe une nje vote
/pf/images/graemlins/wink.gif

I pa dhe

Primus registratum

D.M.TH. qellimi i kasaj teme eshte identifikimi dhe perkufizimi i fjales "VLORE" ose "VLONJAT"???!!! Kjo eshte me shume pyetje retorike.....por une jam nga Vlora, dhe besoj se mund te them dicka per te dhe ne.

Me 96 kur une ika ne nuk ishim influencuar nga kultura te tjera Veriore akoma. Tani Vloren e bejne vlonjatet, athere do te thoja qe pjesa me e madhe e popullsise mund te karakterizohen me fjalene te "ashper" dhe te "hidhur", "shakaxhinj", "te fjales"(kjo e fundite nuk eshte shume e perhapur). Une vete nuk e kisha te lehte tek rritesha ne Vlore. Si fillim une rrija ne KUME, e shkruaj me te madhe sepse KUMJA u be turpi i Vlores ne 97-98 me Zanin e shoke. Ne Kume ishte e veshtire te rriteshe, nuke dua qe te stereotipikoj(si eshte fjala ne shqip per kete? njerez te vecant, por ishte fakt qe duhet t'ju rrije larg Cameve te Kumes. Nuk besoj se fakti "CAM" i bente te keqinj, po besoj qe niveli shoqeror qe Camet e Kumes kishin zgjedhur te pervetesonin, ju jepte keto karakteristika. Kjo ishte e vertet me Vajzat gjithashtu. O nene O nene, shkolla e mesme ishte komplet kot, nuk e di por idea te ndjekurit nje Vajze c'do dite, ose te kapurit te saja ne hyrjen e pallatit per te fituar nje te share (ose te rraur nga kushuriri i 14-te), nuk ja vlente. Athere po aq sa dhe sot nuk besoj se Vajzat dhe Djemt kane mesuar se si te trajtojne njeri-tjetrin (te njejte) ne shoqeri.

Nejse qe te kthehem prap te tema qe hapa, Vlonjatet ne pergjithesi dhe keshtu citoj dhe shume prej jush, jane njerez te cilet jane te vecante nga pjesa tjeter e Shqiperise. Jemi GJAKENXEHT, mos bej gabim te shash nje Vlonjat nga nena dhe ose nga motra. Kjo dukuri ne vecanti te ben te kuptosh qe ne si Vlonjat vleresojme familjen JASHT MASE. Ne pegjithesi jemi njerez qe shikojme punen tone dhe tuajen(hahahahah). Duam te ndihmojm por nuk dime kur te ndalojme se ndihmuari. Duam te japim mendimin tone dhe megjithese nuk e dime se cfare duam te themi. Marrim zotime por nuk e dime se si do ti mbajme...etjer etjer. Pak a shume kjo "cileson' (me ne fund e gjeta kete fjale)te gjithe ne Shqipetaret.

Megjithse u hodha ne dege te tjera duke dola nga tema, shpresoj qe te keni lexuar nder vargjet ate qe desha te thoja.

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vl0njati:
[qb] D.M.TH. qellimi i kasaj teme eshte identifikimi dhe perkufizimi i fjales "VLORE" ose "VLONJAT"???!!! Kjo eshte me shume pyetje retorike.....por une jam nga Vlora, dhe besoj se mund te them dicka per te dhe ne.

Me 96 kur une ika ne nuk ishim influencuar nga kultura te tjera Veriore akoma. Tani Vloren e bejne vlonjatet, athere do te thoja qe pjesa me e madhe e popullsise mund te karakterizohen me fjalene te "ashper" dhe te "hidhur", "shakaxhinj", "te fjales"(kjo e fundite nuk eshte shume e perhapur). Une vete nuk e kisha te lehte tek rritesha ne Vlore. Si fillim une rrija ne KUME, e shkruaj me te madhe sepse KUMJA u be turpi i Vlores ne 97-98 me Zanin e shoke. Ne Kume ishte e veshtire te rriteshe, nuke dua qe te stereotipikoj(si eshte fjala ne shqip per kete? njerez te vecant, por ishte fakt qe duhet t'ju rrije larg Cameve te Kumes. Nuk besoj se fakti "CAM" i bente te keqinj, po besoj qe niveli shoqeror qe Camet e Kumes kishin zgjedhur te pervetesonin, ju jepte keto karakteristika. Kjo ishte e vertet me Vajzat gjithashtu. O nene O nene, shkolla e mesme ishte komplet kot, nuk e di por idea te ndjekurit nje Vajze c'do dite, ose te kapurit te saja ne hyrjen e pallatit per te fituar nje te share (ose te rraur nga kushuriri i 14-te), nuk ja vlente. Athere po aq sa dhe sot nuk besoj se Vajzat dhe Djemt kane mesuar se si te trajtojne njeri-tjetrin (te njejte) ne shoqeri.

Nejse qe te kthehem prap te tema qe hapa, Vlonjatet ne pergjithesi dhe keshtu citoj dhe shume prej jush, jane njerez te cilet jane te vecante nga pjesa tjeter e Shqiperise. Jemi GJAKENXEHT, mos bej gabim te shash nje Vlonjat nga nena dhe ose nga motra. Kjo dukuri ne vecanti te ben te kuptosh qe ne si Vlonjat vleresojme familjen JASHT MASE. Ne pegjithesi jemi njerez qe shikojme punen tone dhe tuajen(hahahahah). Duam te ndihmojm por nuk dime kur te ndalojme se ndihmuari. Duam te japim mendimin tone dhe megjithese nuk e dime se cfare duam te themi. Marrim zotime por nuk e dime se si do ti mbajme...etjer etjer. Pak a shume kjo "cileson' (me ne fund e gjeta kete fjale)te gjithe ne Shqipetaret.

Megjithse u hodha ne dege te tjera duke dola nga tema, shpresoj qe te keni lexuar nder vargjet ate qe desha te thoja. [/qb]
o babale epooo kur u them une ketyre qe ne jemi te mire :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: nuk duan keta, ca tu besh jeta i dhe keto, por nejse ne kemi qene dhe do te jemi, 4 real!!!

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga vl0njati:
[qb] D.M.TH. qellimi i kasaj teme eshte identifikimi dhe perkufizimi i fjales "VLORE" ose "VLONJAT"???!!! Kjo eshte me shume pyetje retorike.....por une jam nga Vlora, dhe besoj se mund te them dicka per te dhe ne.

Megjithse u hodha ne dege te tjera duke dola nga tema, shpresoj qe te keni lexuar nder vargjet ate qe desha te thoja. [/qb]
pershendetje ,une jam cam dhe jam rritur ne Kume (lagja e Zanit ishte çole dhe jo kume).
nuk me duket se e gjej veten ne pershkrimin qe ke bere me lart.
Ndonje here nuk eshte mire te pergjithesosh, ose te kufizohesh te hedhesh nje gur aty pa u munduar as te kuptosh pse e ben nje gje te tille.

usta_Qima

Primus registratum

ehhhh te jesh nje vlonjat...???
hmmmmm me aq sa i njof un vlonjatet me mir mos te jesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam jetu me vlonjate ne shkolle gati 3 vjet,kam pas shume te njoftur nga vlora ,kam pas te bej me profesora,kapterra,polica,oficera ,kam pas komshi nga vlora kam qene me dhjetra here ne vlore por me thon te drejten shum pak kan qen personat qe me kan len mbresa te mira.
ne pergjithsi jane arrogante,mburravece,kur i ben 1 kritike ose i thu dicka pa te keq pergjigjen me ironi dhe me tallje bythe.hudhin batuta ven e pa ven, kur ngacmojne ose i flasin ndonje goce me mire te besh sikur nuk je me ta .ngaiher kur nuk e qelbin fare mund te bohet dhe nai dor gallat me ,por duhet me pas kujdes se nuk e durojne shakane ne te njejten mase sic e japin.
nuk po flas ktu per vlonatet me pozite se kisha me u zgjat shum e shum ,po deshet flasim her tj per ata /pf/images/graemlins/laugh.gif
thashe ne pergjithsi jan kshu se ka dhe rob zoti ,po per fat te keq jane te pakte.
e mor me men se si do i pergjigjen vlonjatet kti postimi se i njof shum mir. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
hmmmmm me aq sa i njof un vlonjatet me mir mos te jesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam jetu me vlonjate ne shkolle gati 3 vjet,kam pas shume te njoftur nga vlora ,kam pas te bej me profesora,kapterra,polica,oficera ,kam pas komshi nga vlora kam qene me dhjetra here ne vlore por me thon te drejten shum pak kan qen personat qe me kan len mbresa te mira.
ne pergjithsi jane arrogante,mburravece,kur i ben 1 kritike ose i thu dicka pa te keq pergjigjen me ironi dhe me tallje bythe.hudhin batuta ven e pa ven, kur ngacmojne ose i flasin ndonje goce me mire te besh sikur nuk je me ta .ngaiher kur nuk e qelbin fare mund te bohet dhe nai dor gallat me ,por duhet me pas kujdes se nuk e durojne shakane ne te njejten mase sic e japin.
nuk po flas ktu per vlonatet me pozite se kisha me u zgjat shum e shum ,po deshet flasim her tj per ata /pf/images/graemlins/laugh.gif
thashe ne pergjithsi jan kshu se ka dhe rob zoti ,po per fat te keq jane te pakte.
e mor me men se si do i pergjigjen vlonjatet kti postimi se i njof shum mir. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja nuk e sheh e the ti dhe ju vu kapaku asaj pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

se kuptoj pse e keni kapur kaq shuem me vlonjatet njehere ......se mos ata te qyteteve te tjera jane me te mire kujtoni :smash: :sleep:

romeo

Forumium maestatis

e mor me men se si do i pergjigjen vlonjatet kti postimi se i njof shum mir. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me vjen keq qe nuk ke pasur mundesi te njohesh njerez qe te te ken lene mbresa te mire.
Ndoshta me kalimin e kohes do ta kesh kete mundesi.
/pf/images/graemlins/smile.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

o qimja moooooooo-reeeeeeee po edhe ti dole ketu ne forum ore ...er... ca behet ore ca behet!!!
por nejse ti po na thuake qe na paske njohur shume vlonjate dhe shume fare, apo jo, hajde shoku hajde, boll na ginjeve se jane te rall ata qe njohin ne vlonjatet e vertete, ti ndoshta dhe ke njohur por duhet te dish dicka se tani kane ardhur shume njerez te ndryshem ne vlore dhe hiqen ose perpiqen te behen si ne vlonjatet, por ja po te thote vellahi ketu qe te jesh nje vlonjat duhet te jesh me gjak lab dhe lab i gjalle, ke degjuar se kush jan labet ose laberia???

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni???????????????????? [/qb]

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb]
Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni???????????????????? [/qb]
[/qb]
Edhe une mendoj si ti, por ç'ti besh sepse, siç e thote edhe nje fjale popullore, me barin e thate, digjet dhe i njomi. Eshte e vertete, nje pjese e vogel e vlonjateve merren me pislliqe, por ama kush eshte ai qytet i Shqiperise te cilit i mungon kjo pjese. Pastaj pislliqet vlonjatet si bejne vetem.Te pakten vlonjatet nuk jane si disa te tjere qe hedhin gurin e fshehin doren...

mostro

Putraku

EHHH te jesh ashu vlonjat eshte nje pergjegjesi e modhe,do te thote te jewsh nje OPING E SHEROS.

O LEBER ME GJYSEM OPINGE /pf/images/graemlins/laugh.gif

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] EHHH te jesh ashu vlonjat eshte nje pergjegjesi e modhe,do te thote te jewsh nje OPING E SHEROS.

O LEBER ME GJYSEM OPINGE /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse kshu, kush e ka opingen te plote???

anna

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
Vallaj pergjegjsi e madhe osht! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif