Eh,te jesh vlonjat...

Eh,te jesh vlonjat...

te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni????????????????????

mostro

Putraku
Re: Eh,te jesh vlonjat...

Ptrioter laber!si ju kina?po kemi nigju se anej ka krahinat tuja kane ndodhe nryshime plot apo jo?
Po si ore shiu i paska prish mustaqet e ismail qemalit te busti ne shesh te flamurit,ene trimave u ka thy shpata ene pushket!pse re kshu mprohet liria eeeeeee!???
te rroje zona e kuveleshit /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

vlora vlora
vlora vlora
bjeri me te lumte dora... :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marsena

Primus registratum

teme interesante po me interesante jeni ju qe jepni mendime per vlonjatet...thua ti keni njohur kaq mire??????kurr mos flisni me kopetence per dicka qe nuk jeni te sigurt.mos u nisni nga te thenat.nuk pergjithsohet nje popull me disa vete.mungesa e kultures nuk eshte vetem te disa vlonjate,besoj keni parasysh rrethet nga vini.
jam vlonjate dhe jam krenare .kam nje rreth te zgjeruar familjar dhe miqesor,njerez te mencur do thoja me kulture shum mikpritesdhe te rrespektushem.sa per pasterti jo teqelbura po te semura per pasterti do thoja .te pakten flas persa njoh.nenat tona teper nikoqire dhe gatuajne aq mire.dhe mbi te gjitha me shum karakter.sa per skafistet mos hapni tema koti dihet kush i detyroi ata te benin ate pune dhe jeni te vetdijshem se nuk jan vetem ata qe merren me droge dhe prostitucion ne shqiperi.ehhhhhjeta e emigrantit te te fashiten shum kujtime.ju mi ringjallet ato flm.....

Guest

QE JE VLONJAT DUHET TE JESH KRENAR KAM SHUEM RESPKET PASI KAM BNJOHUR VETE KA QENE BURRI I HALLES TIME DOKTORR ZEMRE KISHTE CIK VES ATE PIJEN /pf/images/graemlins/tongue.gif PO AMA ISHTE SHUME I MIRE NE PUNEN QE BENTE JANE NJEREZ ME BRUM HALLALL :thumbsup:
PASTAJ DISA MOLLE TE KEQIJA NUK PERFAQSOJNE TE GJITHE AJO DIHET

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ADONSINIEGC/AUGEN/fractio:
[qb] 1: Cilesia me e larte (Monumentale!) e leberve eshte IRONIA (e lindur kjo). Per kete, Respekte nenave!
2: Cfare te keqe i kane sjelle skafistet njerezimit se nuk po e marrim vesh ku qendron e keqja ne profesionin e SKAFISTIT!
Nqs me skaf psh transportohen vajza drejt prostitucionit faji i skafistit eshte po aq sa i trenistit, pilotit te avioneve, dhe shoferit te taksise.
3: Cili prej leberve mund te na shkruaje per rregullat apo proceduren e 'Dollise' ne Laberi?
4: Plakat labe me te zeza, qe pijne duhan te dredhur, na vene poshte tavolines me raki te zjere dy here, tallen me burrerine tone dhe na japin te hame 'harapac', jane gjithmone ne zemrat tona. [/qb]
yooooooooooooo dough hallall babale, tell these ppl, 'coz they don't anderstand, let 'em know da truth??????????

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SEXY_FIERAKE:
[qb] KUSH PLASI TE JET VLONJAT ..JAN FIERAKET SAAAAA :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
ca moj fjerake, por ne fier ti moj shpirt, zemer sikur tju japesh shtepi falas njerezve asnjeri nuk vijn te jetoj ne fier, se "ne fier vijne ere" dhe pastaj kush plasi te behet nje laluc, lab zemra ime lab!!!!!!!!!!!!1

Besnik Bleta

Forumium praecox

Ne, ato plakat labe me të zeza, i kemi a i kishim, (ndjesë paçin), Shkodra ka fjalën "burrneshë".
Ne i thërrasim me emrin që kanë, Shkodrës i rroftë emri.

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] boooo...... so boring(sorry) hec meru me vlonjatin po deshe. o do i thuash qe je i mire ose s'ka. [/qb]
heeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeyyy, da's my girl again... 4 show, ok zemer ne vlonjatet nuk kemi shume nevoj per komplimente e dashur pasi jemi already real dhe krenar per c'do gje pastaj ca te kemi bere ne vlonjatet ty "moj vajze e mire" qe na flet me kaq sjarr te madh, pasi ne ne perghithesi nuk para bejme keq, bejme vetem mire.

and dis id da reason why I opened dis "topic" babe 'coz I knew dat many ppl like ya'd talk bullsh***, but ya can keep goin' on tolkin' babe 'coz ya know what... we dont care what ppl say.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Uji kujdes me Fierin ti grupo....mos e shaj se nrrova menje per vlonjatet pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
aaaaaaaaaa!!! da's my girl, ok po e bej per ty e dashur se te ishte per fierin mmm-heee ca te them une e ka thene partia qe eshte kote fare, po hajt se po e bey vetem per you, ok!!!

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Uji kujdes me Fierin ti grupo....mos e shaj se nrrova menje per vlonjatet pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
o lara, si shpirt te kam moj si shpirt, po na keni futur dhe ne ignore-list koj eshte se c'eshte dhe ne radhe te pare tregon you..., eehhhhhhhh... ca te thash per fierin pastay e di vet ti..............!!!!!!!!!!

anna

Primus registratum

Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni???????????????????? [/qb]
Ne rregull e hape temen. dhe dhashe mendimin mbi temen. me duket se nuk thashe qe te gjithe vlonjatet apo vlonjatet jane te keqinj, por thashe mos te dalte nami. sa per pimps apo ku ta di une e di qe nuk jane vetem vlonjate po ka nga plot qytete te tjera. sa per skafistet s'kam asgje wrong se i kane mbaruar pune kushedi se sa njerezve. e thashe dhe me larte qe njerezit ne vlore nuk meren te gjithe me kete pune se femijet nuk rriten as me shale femre e as me droge po si kudo ka normal simple people.
nuk flas me zjarr se s'ka asgje me zjarr. kam shoke e shoqe nga vlora dhe dine te jene shoke e shoqe te mira (duhet tja gjesh mire anen ne fillim dhe pastaj they are cool, por paskam harruar t'i lavderokam). o pike e zeze po njerez ore si gjithe te tjeret jane. e te jesh krenar se je vlonjat eshte njelloj si te jesh krenar se je nga gramsi (se andej je ore dhe pike). lexoni mire se ca shkruan tjetri. tani me gjithe mend qe s'paskam jetuar ne vlore po me duket se tema nuk e kishte te shkruar siper vetem per vlonjatet dhe ju tjeret mos flisni se nuk e dini mire se c'jane e c'bejne vlonjatet.

shendet o uji i ftohte

shkrimi

Forumium praecox

...duke pasur dilema per te mos anashkaluar temen e ngritur ketu lidhur me vloren , do te doja te marr si shembull nje drame e cila u luajt dite me pare ne nje manifestim n'kosove
drama "shpriti i ujkut "me autor ferdinand hysin te luajtur nga teatri petro marko i vlores dha mesazhin per publikun e kosoves se shpirti i ujkut ,mundet te jete , di te jete.... ne cdo njeri , ne cdo pjese te gjeografise....
andaj filli per te marrur per teme per qytete ,krahina etj. eshte paksa teper pretenduese sepse nuk ka kurkush te drejte te etikoj njerez dhe qytete e ane, sepse te gjithe ne ne nje fare menyre jemi te mire ,per sa kohe qe sa me pak jemi ne shpirt ujku ...
per mendimin tim ne jemi popull i mire i cili per shkak te miresise se tepruar ,shpesh here heqim dora edhe nga vetja ....dhe te tjeret nuk pertojne te na marrin me pastaj ....

gjithe te mirat

skopist

Primus registratum

si qytet vlora eshte teper i bukur. por meqe mund te japim edhe ne pershtypjet tona pa qellime te keqia do te thonja sa gjynah ajo tok qe mban disa njerez kot.
un personalisht kam miq dhe shok vlonjat por sma kishin then kurr qe te jesh nga vlora do te thot te jesh me i miri dhe çuditerisht i fort. un e di qe vlonjatet e kan gjoksin me vrim siç e than edhe vajzat e parafolura dhe sipas mendimit tim than çfar eshte edrejt.
dhe e dyta vlonjatet ne belgjik dhe europe njihen si spiunet me te medhenj te policis vendase dhe qe e urrejn njeritjetrin dhe ekan smir.
+me shkodranet dhe veriun jan teper rracista gje qe shkodra ka humorin trimerin besnikerin dhe bukurin qe ju as se keni dhe sdo ta keni kurr.

+ne tiran rrin si pula te lagura para tropojaneve dhe kuksjaneve megjithate ju edini por thjesht meqe u fliska qe jeni ber trima :confused: Boooo

pa ju ngelur hatri thash ate qe keni dhe dinja per shumicen tuaj jote gjithe eee.

medhithate rrespekt per njeren dhe shoket emi nga vlora Baaaai

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga skopisti:
[qb] si qytet vlora eshte teper i bukur. por meqe mund te japim edhe ne pershtypjet tona pa qellime te keqia do te thonja sa gjynah ajo tok qe mban disa njerez kot.
un personalisht kam miq dhe shok vlonjat por sma kishin then kurr qe te jesh nga vlora do te thot te jesh me i miri dhe çuditerisht i fort. un e di qe vlonjatet e kan gjoksin me vrim siç e than edhe vajzat e parafolura dhe sipas mendimit tim than çfar eshte edrejt.
dhe e dyta vlonjatet ne belgjik dhe europe njihen si spiunet me te medhenj te policis vendase dhe qe e urrejn njeritjetrin dhe ekan smir.
+me shkodranet dhe veriun jan teper rracista gje qe shkodra ka humorin trimerin besnikerin dhe bukurin qe ju as se keni dhe sdo ta keni kurr.

+ne tiran rrin si pula te lagura para tropojaneve dhe kuksjaneve megjithate ju edini por thjesht meqe u fliska qe jeni ber trima :confused: Boooo

pa ju ngelur hatri thash ate qe keni dhe dinja per shumicen tuaj jote gjithe eee.

medhithate rrespekt per njeren dhe shoket emi nga vlora Baaaai [/qb]
Po Tirana eshte bere Kuksi i ri apo Tropoja e re?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] Mos me shani vlonjatet se ju griva te gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vetem apo m e gjithe babin :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Ja me se fundi dhe nje teme per Vloren ....
Sme ben cudi pasi duhet te kishte ndodhur me perpara, shume prej jush mund te pyesin pse, shume thjeshte vlonjatet ne pergjithesi karakterizohen nga individe qe duan te shpalosin pak vlerat e tyre kulturore. Shume mire nje vlonjat mund te me pyesi, " Po ti moj nga i di vlerat kulturore vlonjate", shume thjeshte ne venat e mia rrjedh gjak vlonjat.
Ne lidhje me kete ceshtje dua te jem sa me realiste dhe se hedh kurre poshte pjesen time vlonjate pasi ka shume veti qe i pelqej ne ate popull, miqesia ( nese te konsiderojne mik te vertet) jane ne gjendje te therrin djalen. Sinqeriteti ( jo i tepruar kuptohet) nese kerkon nje opinion mund ta marresh ne bardh e zi pa patur pjese te errta ne brendesi. Humorin e kane shume pikant qe me terheq goxha, duke mos harruar se fundi dhe klimen e qytetit qe mund te kalohen pushime fantastike.
Ndersa ana tjeter e monedhes i tregon vlonjatet si kopetent , u pelqen shume mendja e tyre ( mbase kujdo i pelqen mendja e tij/saj por jemi me te rezervuar), jane paksa te ashper ne menyren e te shprehurit ( flas per ata njerez qe skane shume nivel intelekti) dhe nese i pret ne bese e kane per borxh te te cojne ne spital me ndere te medha.
Sdua ta mirrni si note proteste kete shkrimin tim thjeshte po shprehe nje opinion , dhe kjo vjen me shume nga obzervimet qe kam bere pothuajse cdo vere qe kam kaluar pushimet aty, por ne fund te fundit ska qytet pa aspekte pozitive ose qofte negative. Jane thjeshte tipare normale te nje pjese krahinore te vendit tone......

P.s Uji i ftohte ne rradhe te pare duhet te jesh krenar se kush je ti vet si individe dhe me vone prezanto qytetin ku ke lindur dhe je rritur... /pf/images/graemlins/smile.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1....

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Une mund te them vetem qe jane shume kinga...dhe pse kane shprehi paksa te vrazhda...po ndonjehere kjo i ben akoma me seksi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uau /pf/images/graemlins/wink.gif

romeo

Forumium maestatis

para disa kohesh kisha hapur ne forum nje teme me titull "Vlora mafioze", ishte nje tittul provokues ku kerkoja ndonje fare shpjegimi per stereotipin e vlonjatit ne mentalitetin shqiptar.
Ajo teme u shnderrua ne nje ring, ku secili shpaloste aftesite e tij te sherrit.
Prandaj,mendoj se derisa do te vazhdojme te themi"epo njehere mua nje shok me tha... ose njehere une kam degjuar se ne Vlore.... etj etj si puna e ketyre, nuk do te ecim asnje centimeter me paerpara.
Neqoftese nuk hapet pak ai mentaliteti i shkrete keto diskutime nuk do te jene gje tjeter perveçse nje vend sherri(dhe ne "shqiptaret" jemi eksperte ne kete fushe). /pf/images/graemlins/smile.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

moreeeeeeeeee ca po behet ketu..., hallall, hallall ca tu thote xhaxhai....???
tani shume njerez flasin kot dhe shume te tjere flasin plote, por nejse dhe une pranday e hapa kete teme per te diskutuar me you dhe s'ka rendesi se si reagoni e respektoj c'do mendim tuajin dhe per sa i perket sherrit nuk ka me se iku ajo kohe kallashit tani, se tani punon vetem truri ska me kallash, tani edhe gjen ndonje keshtu me te rralle por nejse thuaj...!!!