Eh,te jesh vlonjat...

Eh,te jesh vlonjat...

te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni????????????????????

iriqi

Primus registratum
Re: Eh,te jesh vlonjat...

Per mua vlonjatet mund te konsiderohen si maloket e jugut. Kam njohur disa prej tyre qe kane qene njerez te mire, por shumica nuk kane qene te tille. Kane disa vese te tepruara dhe te papelqyeshme. U pelqen vetja dhe u mungon pothuajse çdo lloj modestie ose veshtrimi kritik ndaj vetes. Jane pergjithesisht mendjemedhenj pa arsye, injorante, te vrazhde dhe te paedukuar.
Shprehja e tyre "koke lashe dhe koke solla" deshmon se nuk kane respekt per jeten e tjetrit. Edhe shprehja tjeter e zones se Dukatit se po nuk vodhe nuk gjen nuse, nuk deshmon per ndonje virtut per tu admiruar. Prandaj edhe u bene skafiste me nam, duke mos hezituar te nxjerrin ne brigjet e Italise per prostitucion edhe vajza te mitura.
Keq me vjen ta them por me duket se maloket dhe leberit perfaqesojne pjeset me te pazhvilluara te shoqerise shqiptare.

ervin

Primus registratum

Iriqi sa per dijeni se nuk e di fare se nga mund te jete zoteria jote,po ma merr mendja pak a shume,derisa i perjashtove jugun dhe veriun po te them disa gjera qe ti ngulisesh mire ne koke ti dhe ca te tjere.
E para habitem se si arrijne ca njerez te japin vleresime per nje krahine apo nje qytet ku kane njohur apo nuk kane njohur 0,000001 % te popullsise se asaj krahine apo atij qyteti.Sa ke njohur ti iriqi maksimumi 5 vete jo me shume nuk ma ha mendja.Pastaj kush te ka vene ty ketu qe te gjykosh leberit apo maloket.
Eshte per te ardhur keq qe ju qe e mbani veten per te qyteteruar jeni me te prapambeturit ne kete drejtim dhe me fodulle se ju nuk ka,coc ju duket vetja,por harron se edhe ti mund ta kesh ndonje damar nga laberia apo nga malesia,asnjehere nuk i dihet.
Secila krahine apo qytet ka aty karakteristikat e veta te mira apo te keqija,secili i gjykon vete.Une nuk dua te tregoj historira se po fillova nuk do mbaroj kurre kjo teme,po po te them dicka ty dhe atyre qe shajne dhe gjykojne leberit dhe maloket.
Para se te gjykoni te tjeret gjykoni njehere veten tuaj,ok iriqo /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per skafistet eshte muhabet i gjate dhe shume i thelle dhe nuk dua qe ti hyj te te shpjegoj ty qe ata nuk jane gje tjeter po thjesht trasportues te atyre qe ti quan prostituta,jane te tjere ata qe merren me ate pune.Po ti cdo gje e ke me te degjuar,prandaj eshte e kot te debatosh me ty per kete problem.
Ciao kalofsh mire e do zoti ndryshon mendim me kalimin e kohes /pf/images/graemlins/wink.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

o iriq, po ti nga je shoku, nga cili vend i shqiperise ke dale ti vellahi, meqe na flaske me kaq pozita te uleta per sa i perket veriut dhe jugut, por mos harro se tregon veten tuaj ca shqipetary je, pastaj mesa po shikoj une mendjen tende, qe nuk ke harritur te njohesh ndonje vlonjat per se mbari, kush eshte ai vlonjeate qe do te shoqerohet me ty a lumadh, iriqo te lumte shoku e ke hallall buken me dhalle burazer!!!

sonida

Primus registratum

OOOOOOOOOOOO UJE*FTOHTE JAME SHUME KRYJOZE TE DI SE CFAR DO TE THOTE TE JESHE VLONJAT /pf/images/graemlins/tongue.gif
SE UNE E DI QE FLONJATET JANE NJEREZ SI TE GJITHE NJERZIT E QYTETEVE TE TJERA PO TI ME KETE PYTJE KE FILLUAR TE ME FRIKESOSH SE MOS QYTETARET VLONJAT JNE KTHYER NE ALJEN SI DIHET /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sonida:
[qb] OOOOOOOOOOOO UJE*FTOHTE JAME SHUME KRYJOZE TE DI SE CFAR DO TE THOTE TE JESHE VLONJAT /pf/images/graemlins/tongue.gif
SE UNE E DI QE FLONJATET JANE NJEREZ SI TE GJITHE NJERZIT E QYTETEVE TE TJERA PO TI ME KETE PYTJE KE FILLUAR TE ME FRIKESOSH SE MOS QYTETARET VLONJAT JNE KTHYER NE ALJEN SI DIHET /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sonida, sonida ke dhe te drejte qe ne jemi si gjithe te tjeret natyrishte s'ka menyre se si te jemi te ndryshem, por je dhe gabim se nuk jemi ALJEN sic me thua ti bukuroshe, da dish ti shpirti se shume njeres mendojne se Vlonjatet jan cik te ndryshem se meren me gomone etj, por une sic e kam thene dhe po ta them edhe ty lepurushe qe jo te gjithe jan trafikante se ka dhe te mire se te jet per trafikantet eshte historie gjate dhe nuk ka te mbaruar vogelushe, shpresoj qe ndoshta ta kem shuar cik ate kurheshtjen tuaj me ca te shkruajta, gjithe te mirat Sonida...

sonida

Primus registratum

jo qe ma ke shuajtur kureshtjen po e ke fik fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ervin

Primus registratum

I hedhim benzine dhe i veme flaken qe te ndizet prape si thoni /pf/images/graemlins/wink.gif

Mimoza N

Primus registratum

Ja Skafisti,e tregoi vehten perseri qe eshte vlonjat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

orikum

Primus registratum

dhe ti e tregove veten qe te pelqen te kruhesh me vlonjate :smash: :smash:

ervin

Primus registratum

Hallall o figure se ja ke thene tamam.
Boremali po c'ke ti moj te keqen xhaxhi pse te djeg ty ja ajo tjetra e degjoi dhe nuk e vuri ujin ne zjarr,kurse ti fap me vrap. /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

Eh vlonjat vlonjat, vdisni pak te ngrefeni si kaposha deti lol
Cdo vere qe kam kaluar aty shikoja trimerira, nje here me kujtohet njeri deshte me me propozu, me ka kap nga dora aq forte sa ma nxiu fare, i thashe me ler te qete, jo motra une te dua ty moj qene, i kthehem por une ste dua more zagar si i behet, me tha e rregullojme dhe ate....
E pika zeze e paska me suste miku i rregulloka te tera....
Jo se kam gjysem e gjakut andej, po me pelqen Vlora me gjithe njerezit e saj jane personazhe interesant dhe sdo i konsideroja rob koti sic kane thene disa, jane njerez si cdo qytet tjeter me traditat e tyre, humorin tejet te piperosur por nese ja di damarin ja kalon persembari....
K..... Kaq kisha.... /pf/images/graemlins/wink.gif
O bobe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Fonte ngroc mo, qe do me ngrit batalion lol
Lilo Laben merr, se ta qendis ajo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

ca tu thote babalja juaj ketu..., lere fare se me iku truri, Vogelushjen me larte e kam si shpirte fare e kam me ato qe me shkruan, zemra me hoqe trurin me hoqe, te kam si shpirt.
Dhe patrioti im Skafisti eshte akoma duke kerkuar ate bodilen me benzine ne mes te detit, qe tia ve xhixhen albforumit, burazer me duket se nuk ka det sonte, e bejme ndonje rruge me mall, si thua???

Vogelushe mire si sheqer dhe jo si shellire, me duket se ty te pelqen cik ajo Vlora jone e dashur, apo jo ..er..., tell me baby?????????????

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sonida:
[qb] jo qe ma ke shuajtur kureshtjen po e ke fik fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mos u mersit sonida baby, se xhaxhi ketu ka sa tritol, dhe po ja ndez fitilin prape...

ervin

Primus registratum

O ti uji i ftohte ce me bie ne qafe derman rri rri mos me cingeris se do rrembej nje hu e do te krej binane do te krej do te le pirg mua aty ne vend more vesh apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Sa per t'ju permbajtur temes kush ka mendim te keq per vlonjatet le te vij te me takoj mua se ja nderroj une mendimin ne vend (bo bo e nxorra dhe une koken si vlonjat qe jam,hajde degjoi keta tani /pf/images/graemlins/smile.gif ).Modestia ne kulm ca do bejme na lejohet se jo per gje po kur nuk na i ben qejfin njeri do ja bejme vete qejfin vetes ndaj na ka ngelur dhe ajo e rena e gjoksit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Kalofshi mire o popull,po jua kujtoj edhe njehere kush do qe te ndryshoj mendim per vlonjatet le te kontaktoj me mua /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

orikum

Primus registratum

ne ca lagjje e ke shtepine " ne mes te detit" ti skafist? :lol: :lol:

Djalepopulli

Primus registratum

Disa Fierake shkojne ne vlore per plazh. Deti po ishte Vaj i qete.
Te mrekulluar Fieraket filluan te lavderonin detin e bukur:
Shihe more aman cfare deti vaj more vaj fare eshte.....
Ah cfare deti te mire ka vlora....
Nje vlonjat qe kalonte aty prane i degjoi dhe u ngerllesh:

Keshe gje me detn ti mo??.. Ca keshe me detn....

miyuki

Primus registratum

Kjo tregon qe i dalin zot vendit te tyre dhe s'lene njeri ti veri shqelmin....