Eh,te jesh vlonjat...

Eh,te jesh vlonjat...

te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni????????????????????

anna

Primus registratum
Re: Eh,te jesh vlonjat...

pastaj te ruhesh nga e keqa eshte zgjuarsi o njerez(s'po them qe te gjithe vlonjatet apo shumica jane te keqinj, por nami i ka dale vlores, keshtuqe....). (duke shkuar ne fillim te temes)te dish se me ke po te lidhet nje njeri qe i do te miren nuk ka gje te keqe. e keqja eshte se kush del te thote mos u lidh me kete se ky ta ben varrin, keshtu qe e hane dhe te tjeret.

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] pastaj te ruhesh nga e keqa eshte zgjuarsi o njerez(s'po them qe te gjithe vlonjatet apo shumica jane te keqinj, por nami i ka dale vlores, keshtuqe....). (duke shkuar ne fillim te temes)te dish se me ke po te lidhet nje njeri qe i do te miren nuk ka gje te keqe. e keqja eshte se kush del te thote mos u lidh me kete se ky ta ben varrin, keshtu qe e hane dhe te tjeret. [/qb]
o anna e di ti qe na rrrrrrrrrrengjethe... fare ne ketu nga jeni you moj shpirt????????????

Sara

Primus registratum

Me ca kam pare une, se kam njohur ca vlonjate,ne pergjithesi dukeshin si dinake and very forward.Por keto jane pak,se te tjeret mendova se ishin te sjellshem,nganjehere pak nevrike.Sure,sic thane te tjeter,jane nje cike rude dhe se kane problem te thuan fjalen(cfaredo qe te jete) por askush nuk eshte perfekt.

PS: Por nje gje nuk me pelqeu,kishin nje opinion shume te ulet per Shkodren.Why???

albana

Lara Croft

Ndoshta ju mungon sensi i humorit dhe ju vjen zili /pf/images/graemlins/laugh.gif

anna

Primus registratum

c'zjarr o njerez???? bo bo bo bo .........
nga shqiperia vi.
po nuk i permbahesh dot temes se dukesh i cuditshem apo me duket mua???

take it easy guys not that i really care about the subject.

anna

Primus registratum

e jo se s'me kane djegur vlonjatet. po nejse just leave it, not worth discussing it. tani po deshe t'ju lavderojme ju lavderojme se s'eshte e veshtire (se ju leberit e keni pak gjoksin grope) po thashe te themi realitetin per ate qe u hap tema.
Thanks for understanding.

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] e jo se s'me kane djegur vlonjatet. po nejse just leave it, not worth discussing it. tani po deshe t'ju lavderojme ju lavderojme se s'eshte e veshtire (se ju leberit e keni pak gjoksin grope) po thashe te themi realitetin per ate qe u hap tema.
Thanks for understanding. [/qb]
ouuuuuuuu ma'am thats my girl takin' over again yeah babe I am feelin u 4 real, but gotta think what u sayin babygirl, 'coz ya seem too agressive to me zemra-ime, tell us more about u and we can talk about ya next time, yeah what do ya reckon babygirl????

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ndoshta ju mungon sensi i humorit dhe ju vjen zili /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po na vjen zili ne ashtu mendoni you eeeeeeee...shume bukur, po c'zili moj vajze e mire, na thuaj..., ah me cmende ti mua moj me cmende fare, si shpirt te kam une ty, moj si shpirt me je , come again 2 me and I'll come back 2 you, ok babe, feel me 4 show!!!

anna

Primus registratum

boooo...... so boring(sorry) hec meru me vlonjatin po deshe. o do i thuash qe je i mire ose s'ka.

anna

Primus registratum

si te duash ti mi goca e babit /pf/images/graemlins/wink.gif . si rrusha jane. ku ka me te mire? jo po te dale ndonje tjeter ne albforum dhe te thote qe ka me te mire. (ketu s'ben vaki te dale ndonje lab i sojit tjeter qe do te lavderohet eeee :smash: )

anna

Primus registratum

epo ne harte jane me ne jug. meqenese shkodra eshte me larte ne pozite gjeografike keta duhet te jene me larte nga anet e tjera :tipsy:

albana

Lara Croft

Pse e ktheni ne muhabet koti tani?Doni patjeter te ziheni me duket.
Tjetri hapi temen sesi te gjithe vlonjatet vuajne nga nje pergjithsim qe ju behet dhe sa e padrejte eshte kjo.Ju tani po shaheni me qytete.

anna

Primus registratum

e vertete eshte moj albana po keta duan t'i lavderojme dhe pastaj pyesin disa gjera ,zot e di se cfare per shkodren. verejtje me vend.

anna

Primus registratum

c'bisht shkodrani thua ti ore? (asgje personale) s'eshte vetem shkodra me lart. po globi eshte i rrumbullaket e ben c.ben rrotullohet nga te gjitha anet. me duket se me keni keqkuptuar ose duhet te jem shprehur gabim. naten e mire.

ADONSINIEGC/AUGEN/fractio

Primus registratum

1: Cilesia me e larte (Monumentale!) e leberve eshte IRONIA (e lindur kjo). Per kete, Respekte nenave!
2: Cfare te keqe i kane sjelle skafistet njerezimit se nuk po e marrim vesh ku qendron e keqja ne profesionin e SKAFISTIT!
Nqs me skaf psh transportohen vajza drejt prostitucionit faji i skafistit eshte po aq sa i trenistit, pilotit te avioneve, dhe shoferit te taksise.
3: Cili prej leberve mund te na shkruaje per rregullat apo proceduren e 'Dollise' ne Laberi?
4: Plakat labe me te zeza, qe pijne duhan te dredhur, na vene poshte tavolines me raki te zjere dy here, tallen me burrerine tone dhe na japin te hame 'harapac', jane gjithmone ne zemrat tona.