Eh,te jesh vlonjat...

Eh,te jesh vlonjat...

te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni????????????????????

mostro

Putraku
Re: Eh,te jesh vlonjat...

ore vlonjata po si ore i kish ra huna ismail qemolit te sheshi i flamurit..i keni kalb ato statuja te shkreta ne shi, det dhe histori....po beni nji cike kujdes mor aman...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ervin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] ne ca lagjje e ke shtepine " ne mes te detit" ti skafist? :lol: :lol: [/qb]
O fontana po ne mes te detit vella e ku tjeter.Nuk zbresim dot ne toke ne se na kerkon policia ja jetojme keshtu ne ilegalitet ca do bejme.Po thuaj shyqyr qe kemi vene internetin ne skaf dhe co ku e shtyjme nje cik diten se vallahi nuk shtyhej fare.Kur tu mbushet mendja hajdeni tu bej nje xhiro te gjithve.Hajde ciao /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

JO jo skafisti banon ne Sazan, e ka territorin me ne kontroll dhe sa here vija eshte e hapur i kushton nje vizite gjitonve perbri Taljonve....
Uji i nxehte... mjalte e ke gojen o lal, por mos e tejkalo normen se na sheqeros fare e na dalin simptomat diabetike... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

VOGELUSHE MOJ E MIRA VOGELUSHE
bebushe moj lepurushe
ne perrua per uje*ftohte vajte, por nuk mbushe
ca ma ke ate gjen perposhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
afrohu zemra se po me klon prej moshe
vajte nje di-te per dru
del labi nga mali dhe thote hajde larte moj dhe prij ketu
vajte nje di-te per shkarpa
del labi prap nga mali dhe thote hajde larte moj dhe prij te thata

VOGELUSHE po he moj e uruar mbam cik isoo, ja thua ndonje cik ti apo jo, ..er...????????? :rolleyes: :lol: :thumbsup:

O SKAFIST, vellai ca me bie ne qafe a derbardhe, lime rehat a te hejte, cke a derman ca te bera une ty a i vrare, o qyqo na je a i uruar, mos je gje na KUCI a te hengert tenja te hengert, rrri, rrri e derman, ce nuk kam kohe te merrrem me ty, a me degjon a jo more, ika une nashti ce do me leri ai bela autobus.... :lol: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Petroninsja

Primus registratum

Uji lirika te vecanta flm per perkushtim tend allah vlonjatce....
Por sdi me mbajt ison, preferoj te degjoj....
Pacim Valona /pf/images/graemlins/tongue.gif

ervin

Primus registratum

O e vogel e malit o shpirti i cobanit po ne themi shyqyr qe gjetem nje vend ku te fshihemi nga policia ti me vrap e ben publike ca ben keshtu na nxorre hapur fare /pf/images/graemlins/wink.gif
Nejse nje pershendetje speciale per ty.

O ti i ujit te ftohte o derman ku je vella se na thave syte.Ke zjarr aty se dua ta tymos nje cingare hashash po me mbaroi zjarri? /pf/images/graemlins/smile.gif
Kur te merrni pushimet me beni nje ze t'ju shetis nga njehere me skaf neper det,merre dhe piciruken apo vogelushen si e ka emrin se nuk ja mbaj mend mire,elbete pleqeri hesapi tani dhe ckleroza ben te sajen /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Ciao a tutti belli e bruti /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Eldo

Primus registratum

Une jam nga Tirana Dhe adhuroj Vloren!
Me thene te drejten une adhuroj shqiperine dhe dashuroj Vloren!
Sa per disa njerez qe fillojne te krijojne paragjykime brenda shqiperise per shqiptaret, duke ditur se ca nami kemi neper bote e si duhet me prit 1 ore vetem me zbrit nga aeroplani vetem se je shqiptar, dhe se emri shqiptar ne gjithe gjuhet sllave eshte ofendim etj etj etj, do thoshja se nuk ka popull ne kete popull qe te mos kete virytet e veta dhe te kqiat e veta.
Nuk ka pyll pa derra!

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Uji lirika te vecanta flm per perkushtim tend allah vlonjatce....
Por sdi me mbajt ison, preferoj te degjoj....
Pacim Valona /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vogelushe moj bebushe... :cool: /pf/images/graemlins/smile.gif
ska problem e dashur, thjeshte beja "eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" se dhe ajo ndikon :thumbsup: , jo per ndonje gje por e ben kengen te vej mire, ashtu sic e dime ne Vlonjatet... kapishi ndonje cik apo jo...??? /pf/images/graemlins/smile.gif :cool: :rolleyes:

shalom

Primus registratum

Postuar nga Iriqi:
"...
Shprehja e tyre "koke lashe dhe koke solla" deshmon se nuk kane respekt per jeten e tjetrit. Edhe shprehja tjeter e zones se Dukatit se po nuk vodhe nuk gjen nuse , nuk deshmon per ndonje virtut per tu admiruar.
..."

Jam me orgjine nga Dukati dhe ne familjen time e
gjithashtu te te aferme s'ma kane dhene kurre kete keshille, perkundrazi ! :confused:

ervin

Primus registratum

Ore putrak rri rri mos na cingeris se do rrembejme na nje hu e do te krejme binane do te leme pirg mua ty ne vend /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
O grupi si te kam vella,shtyhet na nje cik jeta apo vazhdon variantin e manivelit /pf/images/graemlins/smile.gif
Ciao babale dhe befsh qejf sa me shume,tu shtofshin parate dhe femrat /pf/images/graemlins/smile.gif

lozonjarja

Primus registratum

Qe thoni ju une jam me origjine vlonjate sepse mamin edhe babin i kam andej.Une jam lindur dhe rritur ne tirane.Sa here qe shkoja ne Vl per pushime ndihesha Princeshe.Pse do thoni ju ???
sepse isha Tiranese .Te gjithe me shikonin ,me perkedhelnin me veshtrime , me admironin.
Vetem per faktin qe isha Tiranese , se isha me e shkathet, me cliret , me e veshur bukur dhe ekstravagante etj etj.
Kjo eshte gje e bukur por edhe e keqe njekohesisht sepse eshte nje vleresim i percipte packa se une isha e bukur edhe brenda dhe nuk eshte se fluturoja me pras ...me nje fjale edhe isha e mesuar me keto komplimente.
Por ama vlonjatet pervec qe e donin te bukuren donin edhe ta flaknin fanatizmin por problemi ishte se sdinin si sepse kur e mendonin per familjaret e tyre e mendonin ndryshe.
Liberalizimi i tyre filloi me eksodet dhe mendoj se vazhdon.....
vetem nje gje zemra e tyre eshte shume e madhe dhe jane njerezit me te ndershem dhge te paster.
tani se merren nje cik me trafik edhe me ..... hallall jau befte Zoti . pse jo ?????

assassino26

Primus registratum

tani se merren nje cik me trafik edhe me ..... hallall jau befte Zoti . pse jo ?????

HAllall ore.Ata kane qene bilancim per ata qe s'kan dhon viza.Un kom qene 12 here ne Itali me gomone.Me mire me gomone se me gjithe ato dreq procedurash qe zgjasin(pa llogarit vizen)jo te trageti ktu ne Shqiperi e per me teper kur mberrin atje.Te nxihet jeta

romeo

Forumium maestatis

nuk besoj se virtuti me i madh i vlonjateve eshte gomonia!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] nuk besoj se virtuti me i madh i vlonjateve eshte gomonia!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Eshte edhe peshkimi me dinamit /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
[qb] nuk besoj se virtuti me i madh i vlonjateve eshte gomonia!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Eshte edhe peshkimi me dinamit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
batute e bukur

shpresoj te ngelet vetem nje batute ama :smash:

lozonjarja

Primus registratum

Ska sesi te jete vetem Gomonia !!!!
Por gomonen e shfrytezojne Qeveritaret e thone pastaj e bejne vlonjatet....

ervin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Eshte edhe peshkimi me dinamit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O peshkatari me pelqen ai avatari yt,eshte i papare vella.
Pergjigja eshte FEMRAT,mos me thuaj qe se gjeta? /pf/images/graemlins/wink.gif

ervin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pisika:
[qb] Qe thoni ju une jam me origjine vlonjate sepse mamin edhe babin i kam andej.Une jam lindur dhe rritur ne tirane.Sa here qe shkoja ne Vl per pushime ndihesha Princeshe.Pse do thoni ju ???
sepse isha Tiranese .Te gjithe me shikonin ,me perkedhelnin me veshtrime , me admironin.
Vetem per faktin qe isha Tiranese , se isha me e shkathet, me cliret , me e veshur bukur dhe ekstravagante etj etj.
Kjo eshte gje e bukur por edhe e keqe njekohesisht sepse eshte nje vleresim i percipte packa se une isha e bukur edhe brenda dhe nuk eshte se fluturoja me pras ...me nje fjale edhe isha e mesuar me keto komplimente.
Por ama vlonjatet pervec qe e donin te bukuren donin edhe ta flaknin fanatizmin por problemi ishte se sdinin si sepse kur e mendonin per familjaret e tyre e mendonin ndryshe.
vetem nje gje zemra e tyre eshte shume e madhe dhe jane njerezit me te ndershem dhge te paster.
tani se merren nje cik me trafik edhe me ..... hallall jau befte Zoti . pse jo ????? [/qb]
O pisika o motra hallall ta bofte zoti se je figure fare.Me pelqejne njerezit qe nuk i paragjykojne vlonjatet vetem duke u nisur nga disa persona te vecante.
Kalofsh mire rrusho bofsh qejf e sa me shume pare te dhente zoti /pf/images/graemlins/wink.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pisika:
[qb] Qe thoni ju une jam me origjine vlonjate sepse mamin edhe babin i kam andej.Une jam lindur dhe rritur ne tirane.Sa here qe shkoja ne Vl per pushime ndihesha Princeshe.Pse do thoni ju ???
tani se merren nje cik me trafik edhe me ..... hallall jau befte Zoti . pse jo ????? [/qb]
o zemra po ku je ti mo xhan, si shpirt te kam moj si shpirt fare, ca ben si te kam a e uruar, e di ti qe xhaxhit ketu i dukesh nje vajze e mire me gjithe ato gjera qe keni shkruajtur me lart shume te vleresueshme, jo per ndonje gje por me hoqe trurin fare hallall ta befte ZOTI se je e papare fare...
gjithe te mirat bebushe... /pf/images/graemlins/smile.gif :cool: :thumbsup: