Eh,te jesh vlonjat...

Eh,te jesh vlonjat...

te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni????????????????????

romeo

Forumium maestatis
Re: Eh,te jesh vlonjat...

Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] te jesh nje vlonjat nuk do te thote qe je vetem nje vlonjat por je nje skafist je dhe nje pimp dhe te jesh nje skafist ose pimp duhet te jesh nga vlora, keshtu te pakten mendojne njerzit ne pergjithesi pasi une kam pasur shume kursherinje ose njerez te njojtur nga vlora te cilet kan dashuruar nje vajze jo-vlonjate dhe njerzit e asaj vajze nuk e kan lene ate qe te vazhdoj me tej miqesia sepse ky djal na qenka vlonjat dhe kane frike se mos e con vajzen ne italy etj, etj bullshit, bullshit..., por ja po u them une qe te jesh nga vlora nuk do te thote qe je nje skafist apo pimp por je nje vlonjat me nder, dhe te jesh nje vlonjat me nder duhet te keshlindur ne vlore. po you ca mendoni???????????????????? [/qb]
plotesisht dakort!!!
:thumbsup: :thumbsup:

Blendi

Primus registratum

Po te duash ndonje goce vlonjate, thone gje ata te shtepise?

Paragjykime do kete gjithmone, dihet. Njerezit mendojne negativisht ne pergjithesi dhe gjejne gjera ku te kapen.

uji ftohte

Primus registratum

ok te duash nje goc vlonjate, e para duhet qe jesh vlonjat dhe e dyta ke te besh me njerzit e saj dhe pastay hidhemi te goca vlonjate babale pse ku jemi ketu??????????????????

jula

Primus registratum

Deshiroj te jap ndihmesen time ne zhdukjen e ketyre paragjykimeve...ndonje ide? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fatkeqesisht vlonjatet ne pergjithesi kane disa tipare te egra, ndonjehere agresive, asgje me shume se qytetare te tjere me difekte e probleme te tjera...

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Uje i ftohte nuk i thone kot
Me mire te dalte syri se nami! [/qb]
ok albana ke te drejte e dashur se ne ashtu e kemi me mire te dali syri se sa nami, hallall si shpirt fare te kam... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

albana

Lara Croft

Une nga sa vlonjate kam njohur ne shkolle,nuk kam aspak pershtypje te mire po ne fund te fundit ata nuk perfaqesojne gjithe Vloren.Pastaj kam njohur disa vajza nga vlora,o nene-o nene c'goje pise qe ishin,po edhe ato nuk mund te perfaqesojne gjithe vlonjatet.
Me pak fjale une dhe popullsia e Vlores,keq deri me sot.Ne te ardhmen nuk e di :confused:

Erison700

Forumium maestatis

Albana lind pyetja...
Jane vlonjatet ndryshe apo... :confused:
...Mos je ti mi lal? /pf/images/graemlins/laugh.gif

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Une mund te them vetem qe jane shume kinga...dhe pse kane shprehi paksa te vrazhda...po ndonjehere kjo i ben akoma me seksi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
whattttttttt.............???
ha, ha... dis is my girl, hallall babe!!!
ok, shume nga you vajza ndoshta dhe nuk keni njohur ndonje vlonjat ne jeten tuaj dhe keni te drejte, por te njohesh nje vlonjat... nene-nene we give everything away for da cute girls dhe shume vlonjate ose vlonjat flasin cik si ndyre, u know why, its 'coz we don't care???????????

jula

Primus registratum

Kam pasur fatkeqesine te kem gjate shkolles se mesme eksperienca si ato qe pershkroi Albana, nejse...

Por kam pare edhe shume balerina, artiste (nuk po bej emra) kryeqytetare te krenohen ne sediljet e para te ca tipave qe, ne shoqerine e tyre "te zgjedhur", me siguri cilesohen si "skafistoide"...

:rolleyes: Kam frike se po ndertojme imazhe te reja dhe te gabuara te suksesit, por nuk mendoj se eshte nje problem vetem vlonjat.

uji ftohte

Primus registratum

[qb] Une nga sa vlonjate kam njohur ne shkolle,nuk kam aspak pershtypje te mire po ne fund te fundit ata nuk perfaqesojne gjithe Vloren.Pastaj kam njohur disa vajza nga vlora,o nene-o nene c'goje pise qe ishin,po edhe ato nuk mund te perfaqesojne gjithe vlonjatet.
Me pak fjale une dhe popullsia e Vlores,keq deri me sot.Ne te ardhmen nuk e di :confused: [/qb]
ok albana, une tani dhe tutje te uroj nga fundi i zemres qe te takosh nje vlonjat per se mbari, se ata ose ato ndoshta s'kan qene vlonjat te vertete, se e di ti qe shume njeres hiqen dhe kerkojne te flasin si vlonjate

Blendi

Primus registratum

Une kam gjithe familjen e mamase ne Vlore dhe kam kaluar gati cdo behar ne ate vend. Prandaj pretendoj edhe ti njoh deri diku Vlonjatet, me te mirat edhe te keqijat e tyre, kam mesuar ti dua.
Nuk mund te analizosh dot nje qytet, megjithate une nga Vlora kam mare vetem dashuri, ngrohtesi, te qeshura, hashash, det dhe diell.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Une kam gjithe familjen e mamase ne Vlore dhe kam kaluar gati cdo behar ne ate vend. Prandaj pretendoj edhe ti njoh deri diku Vlonjatet, me te mirat edhe te keqijat e tyre, kam mesuar ti dua.
Nuk mund te analizosh dot nje qytet, megjithate une nga Vlora kam mare vetem dashuri, ngrohtesi, te qeshura, hashash, det dhe diell. [/qb]
O Blendo a eshte no i far hashashi ai i Vlores?

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Albana lind pyetja...
...Mos je ti mi lal? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une goje pise s'jam.Servile kurren e kurres.Matrapaze ne asnje menyre.Genjeshtare mos e dhente Zoti.Jo korekte as qe behet fjale per personin tim.

uji ftohte

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Albana lind pyetja...
...Mos je ti mi lal? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une goje pise s'jam.Servile kurren e kurres.Matrapaze ne asnje menyre.Genjeshtare mos e dhente Zoti.Jo korekte as qe behet fjale per personin tim. [/qb]
ejjjjjjjjj albana, behave nje cik???????????