Duhani! Si ta heq qafe ?

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Duhani pihet edhe kur e pine te tjeret.

Ka restorante qe tani kende per duhanxhinjt por kjo eshte njesoj sikur te kete brenda ne pishine kende per te bere pipine.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Qe t Heqesh Duhanin MOs pyet kot te Tjeret ... PO Une jam KOnsumator Duhani dhe e kam Lene disa here dhe e kam NIsur prape disa here ... Cdo gje Eshte me Vullnet Dhe NDihma e Jashtme eshte qe NQs PUnon ne Vend qe ska konsumues Duhani ahere ke 2 Avantazhe me te MIra ... Vullneti eshte i pari dhe pastaj Mjediset qe te rrethojne qe te Japin Ndihmen Dytesore ...

S

Scorpion

Guest

Per te lene duhanin provoni beni nje bilanc te shpenzimeve qe harxhoni rreth nje muaji, viti apo konsumimi te tij /pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Per te lene duhanin provoni beni nje bilanc te shpenzimeve qe harxhoni rreth nje muaji, viti apo konsumimi te tij /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Hemmmmm Pertoj shume, shume ...te bej llogari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ora 11:30... nja 5 deri tani. /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/ooo.gif Stop per paraditen

alinos

Forumium maestatis

Une vazhdoj te pertyp dhe te tymos me te rralle

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

mos e mbaj mendjen aty dhe fillo perdor cumcakiza me nikotine /pf/images/graemlins/winkwink.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

...pastaj duhet me heq qafe dhe çumkakizat masnej?! /pf/images/graemlins/lol.gif

njeri terheq tjetrin, /pf/images/graemlins/laugh.gif.

TEDI

Valoris scriptorum

[/ QUOTE ]

PO te LLOgarisesh sa Pare harxho per Nje Note neper Pube dhe ti mledhesh sa ke harxhu n VIt ske me shku me perjete ...

TEDI

Valoris scriptorum

...pastaj duhet me heq qafe dhe çumkakizat masnej?! /pf/images/graemlins/lol.gif

njeri terheq tjetrin, /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Gabim ... ALkoli dhe CIgarja jane MOter e Vlla ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kam qe dje ne darke pa pire cigare,sot ishte nje lufte e vertete me veten,po nuk bleva,te shohim sa dite do me zgjase vetebesimi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

I paska kap policia ata kalamojt qe shesin paketa ka lagjia jote? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un pi, Vogue Bleu, me slims se kaq nuk ekziston...nuk jan shm te forta si Marlborot, por gjithsesi kan te njejten nikotine.
do ta lej 1 vit para se te boj nje femije, edhe mqse tani skam ndermend /pf/images/graemlins/laugh.gif do vazhdoj te pi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

Hiqeni qafe duhanin, perpara se duhani t'ju heqi qafe JU.!!!
Just "Joint" for higher meditation and dont mix with tobacco!!

MLK

Primus registratum

Ne mos duhani, diçka tjeter te heq qafe ne kete jete, keshtu qe jetoni jeten me qefet e te metat qe ju lezetojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Dy dite pa pire cigare.
Zen, cool,permbahu Dahlia,mos e jep veten /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif

MLK

Primus registratum

Hajt na thuj tani sa pako karamele ke honger /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

As edhe nje te vetme nuk kam ngrene
Po me kini rehat se jam gjithe nerva /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif