Duhani! Si ta heq qafe ?

Diddy19

Su@mi
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Une per vedi kam provu shpesh me e lane por asnjehere s kam kene sh sh e vendosun me e lane tamam duhanin.Heren e fundit qe provova me e lane (dhe deshtova) ishte 2 dite para provimit.Pervec faktit qe isha shume e stresume per punen e provimit,vura re qe pa pi duhan ndihesha keq fizikisht:pervec faktit qe me dhembnin hundet shume shume po me dukej sikur mu shoqeru gjithe kjo me dhembje koke,kisha shume nxehte(gati gati temoerature) biles me dukej edhe sikur nuk degjosha mire me njenin vesh.Ndoshta ka kene tu me ra ndonje grip edhe mu me asht duke se ishin efekte te duhanit po qe ate dite ,pervec se fillova me pi prape ,sikur u binda se do e kisha te veshtire ta leja duhanin ,mbasi ma perpara thosha gjithmone qe po te doja une e leja.Nderkohe qe kjo prova e fundit me bani me kuptu se s do e kisha shume kollaj ta leja duhanin.

erdha-edhe-une

Primus registratum

une per vetn time nuk e konsumoj duhanin...ama kush e ka ne plante beje dicka psh ta lere duhanin,apo kushedi ca tjeter thjesht E LE!...kjo pyetja :si ta le ..ect..ect eshte edhe nje arye me shum si ta prolongoi kete situat..thjesht LERE BRE BURR!

GJYSHI

Gjyshi

Une e lashe nje dite kur isha ne pune mu shkrep dhe e lashe ,para 2 vjetesh ky muhabet por para 2 muajsh e fillova prap /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

ujku81

Primus registratum

Sic ka thane nje plak pre Puke t'bon fort mire nje dahon mas buke. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per ate punen e te fejuares nuk ecen m'nigjoni mu!! E fejuara te bon ta lejsh e ta nisesh prape. Do besh vetem sherr, se hic s'ke per ta lene. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Po le cigaren do lejsh dhe kafen, e pamunduuuuur!! Po rrihet pa cigare kur je duke pare ndeshje!!! une kam vetem nje gje te mire, qe me eshte bere psikologjike, ne shtepi nuk pi, se ata te shtepise (ish-duhanxhij te gjithe) nuk e durojne dot dhe meqe e kam bezdi ta pi ne ballkon, nuk e pi dhe cuditerisht ne shtepi nuk me shkon mendja (shuuuume rralle). Problemi i vetem eshte se dal nga shtepia ne 8 te mengjesit dhe vij ne 9 te darkes!!! /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani kam shpresa ta le vetem kur te behem me femije!!! /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

E kam thene me perpara gjeni arsye per ta urryer ...ndryshe s keni gje ne vije...perderisa e pelqen edhe te argeton pirja s ke arsye te forta te bindesh veten per ta lene....lufta kundra vetes eshte me e veshtira /pf/images/graemlins/smile.gif

HUMER

Primus registratum

cdo gje ndrepritet me vullnet
po pate vullnet ndrepret cdo ves te keq

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Sa here e kam marre paketen e kam hedh ne plehra dhe kam thene "sot do ta le"...dhe ... jam duke pi nje tani...sa po me shijon,shoku im me i mire

S

Scorpion

Guest

Ndersa per mua duhani e dashura me besnike /pf/images/graemlins/wink.gif

ujku81

Primus registratum

Normal, e thith kur te duash!! Dhe nuk thote gje po thithe ndonje tjeter!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Ndoshta mbush boshllekun e dites t'tate me nej gjo t'hajrit...
- llogarit te varesh jeten tende nga i cop nikotine , sa te dobet dhe sa pa-siguri/dobsi e ven ne pun trunin tat te voçkel.
-llogarit leket qe prish nen nje vit : mund ti kursesh per t'ber shum gjera,nej udhtim &co.
= dil ne rezultate!

P.s ...duhet te ecesh me ekuiliber :smash/pf/images/graemlins/angel.gif rralloje,rralloje akoma me shum,huqe fare! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

N.B Scorpion...NGUSHLLIMET e mija! /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po pra po
kaq e thjeshte eshte kur te ka humb ai shoku tjeter qe e ka emrin Vullnet,ku s'po e kerkoj po s'po e shoh te vij per momentin,me kete rast po ndez edhe nje tjeter

besim231071

Primus registratum

Ku e lashe une,para nje pese vjetesh,mbajta paketen ne xhep per nje jave,derisa u mbarua ,pasi ju shperndaja shokeve ne te,dhe e di si i thoja paketes;E sheh qe ti je skllavi im dhe jo une i joti.
As vete nuk e besoja qe do e lija,por ja qe e lash ate ves indjanesh.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

...epra e... /pf/images/graemlins/smash.gif

E/I sigurt qe e ka emrin "vullnet" ? /pf/images/graemlins/goofy.gif
E ka thon poplli <<me thuaj me çin rri,te them kush je>> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Veçse me dembela rri, ehhhh dihet se si jam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me fal po mund ta di pse ke nje cigare te dora ti?
Mos fol kunder nqse nuk e pin dhe ne avatar e mban eshte
qefi ma ka po byça s'ma mba
Edhe pse e di shume mire qe ti ben mire qe s'e pi ne asnje menyre nuk incitoj njeri te bej si mua

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Nuk o cigare,jo ! /pf/images/graemlins/lol.gif

Osht gjamsme ne poz goca,si s'merr vesh hiç apapppapapa : shef ti,pasojat e cigares,TYMI ne tru tpaska hi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk flas kunder...thjesht nuk me pelqen dipendenca kundrejt disa gjerave "materjale" dhe XHEP-ore /pf/images/graemlins/rolleyes.gif : perkundrazi,jam shum nuhatse-esencjaliste. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

Duhani hiqet qafe po te heqesh qafe shitesit ambulante e kioskat qe shesin paketa e te rritet cmimi i paketes, flas ne Shqiperi te pakten /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum

Sic ka pas thon nji plak prej Peshkopie, t'bon fort mir i dahon mas dashnie. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Sic ka pas thene dhe nje plak prej Puke, t'bon fort mir i dahon pas buke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ujku81

Primus registratum

NJi qat e kam thon me siper or taj. /pf/images/graemlins/laugh.gif