Duhani! Si ta heq qafe ?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Ndaje menien dhe leje. Mos blej më cigare. Kur të jesh i përvuajtur për cigare futi i dor seks. Mas seksit prap seks deri sa të zej gjumi. Po s'qe i/e zon/me gjej nji rrugës. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mendoje gjithë kohës qe do e lesh. Edhe po e thyeve ndonjëherë vazhdo e përsërite me vete që do e lesh.

Për mua ka funksionuar deri tani. 2 muaj dhe nuk kam problem. Megjithëse kam pirë ndonjë cigare kur kam dalë me shokë (se gruja e ka lon me mu)!

Isabelle

Valoris scriptorum

Ndaje menien dhe leje. Mos blej më cigare. Kur të jesh i përvuajtur për cigare futi i dor seks. Mas seksit prap seks deri sa të zej gjumi. Po s'qe i/e zon/me gjej nji rrugës. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sipas ksaj u dashka marre leja e zakonshme me e perballu gjith' kte afar /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Mendoje gjithë kohës qe do e lesh. Edhe po e thyeve ndonjëherë vazhdo e përsërite me vete që do e lesh.

M'kishin thon' qe t'kishin pa rrugeve duke ec e fol me vete dhe po t'qajshin hallin se mos t'kishte nda nusja /pf/images/graemlins/laugh.gif . Paska qene halli gjetiu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Për mua ka funksionuar deri tani. 2 muaj dhe nuk kam problem. Megjithëse kam pirë ndonjë cigare kur kam dalë me shokë (se gruja e ka lon me mu)!

Per 2 muj edhe gjith' kte tangerllik ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Ti qeke n'hapat e pare akoma : prit prit se do te ta nigjojm' kangen dhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif !

:wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa inot paske mi ti! Un kom nja 4 vjet që e pregatis veten. Kom hy te psikoza e t'lonmes ne nuk më bo mo përshtypje. Kalova nga 2 paketa n'dit në 4-5 cigare kur qe gruja me shtes. Tashti e lash fare. Un e kom provu ne mo par me e lon në Ti4ron ne mas 4 mujsh e kom nis kot fare. Po atje të vujshin robt tu t'zgjat cinare kurse knej ene 1 po lype t'kërkojn paret /pf/images/graemlins/tongue.gif .

ladouce2005

Primus registratum

Lara :wave:
akoma me te Rremes jeni ju?
hiqni dore o njerez, sa s'ju kane zverdh kicat /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

e vetmja menyre ta lesh eshte ta ndalosh direkt...nje dite zgjohu me mendje per ta lene dhe aq. 2-3 ditet e para jane me te veshtirat. pastaj, kur ka ngjarje qe te rendojne nga ana mendore/emocionale mundohu te besh dicka tjeter ne vend qe te kerkosh per nje cigare. Ose vendos qe te mos emocionohesh kaq shume /pf/images/graemlins/laugh.gif Ketu thyhen shume vete, ndodh dicka stresuese dhe vullneti thyhet.

...

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Na jep i cinor ere :lol: :lol: :lol:

opo nuk bohet Shqipria me shqiptare ere kshu si t'them une :lol: [/qb]
Lara qeka tym per politiken, nje kafe ktu dhe ta dredhim nje!

Tan

Primus registratum

Nuk te ndihmo njeri per ket pune,por sta dha truni.
Duhet vullnet i madh.

Guest

FEJOHU NESE NUK JE I FEJUAR SE TE BAN E FEJUARA ME E LAN. NESE JE I FEJUAR E NUK E KE LANE LERE TE FEJUAREN E GJEJ NJE TJETER QE TE BAN ME LAN DUHANIN.

Landa

Forumium praecox

Talluni ju talluni po eshte me verte problem per tu lene dreqi. Une e fillova si duke u tallur me shoqeri ofro njeri e ofro tjetri ne tavoline edhe i thoja vetes se mos po blej pakete edhe po e mbaroj. Eeeeeee ashtu genjeja veten perdite kur nje dite te bukur e pashe veten me pakete ne cante edhe u bene vite qe se heq dot.

Guest

Mbaj cupa-cups ne goje gjithe diten dhe do ta shikosh

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
FEJOHU NESE NUK JE I FEJUAR SE TE BAN E FEJUARA ME E LAN. NESE JE I FEJUAR E NUK E KE LANE LERE TE FEJUAREN E GJEJ NJE TJETER QE TE BAN ME LAN DUHANIN.

[/ QUOTE ]

hahahhahh
kshu tham edhe un, dor me nji t'nimon me lan duhanin

bebi

Primus registratum

bani shum' sport. dor' me nji. un' ka shekuj q1 s'ndezi as edhe nji /pf/images/graemlins/cooli.gif dhe baj ma shum' se dy or' sport perdit' (pervec notit).

ps: ata q1 pijne edhe alkoolin, duhet me e lan' edhe alkoolin t'pakten perkohsisht sa t'hiqet vesi i duhanit.

bebi

Primus registratum

mollzat kan' me tu theksu dor' me nji po vazhdove me ritmin q1 paske nis'.
jo per gja, po kan me tu thy dhamt e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prespa

Primus registratum

Zer nje te dashur qe jo vetem nuk e pi duhanin, por nuk e duron dot ate. Duhanin apo te dashuren. Iiiiiiiiiiiiiii cfare zgjedhje e veshtire. ha hahahaaaaaaaaaaaa

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara, me te vertete qe cemcakizi nuk ndihmon. Patch-i ka te keqiat e tjera pasi je e detyruar ta mbash edhe naten dhe ti naten nuk fle me llulle ne goje se rrezikon te digjesh /pf/images/graemlins/lol.gif Nese do marresh patch, e cila duket si metode me e mire se cemcakizi) duhet te besh shume sport, te zesh veten me pune, te merresh me shume gjera te tjera, mundesisht qe te zene duart qe te mos kesh mundesi te hash /pf/images/graemlins/lol.gif dhe mbi te gjitha, mos rri ne shpi! /pf/images/graemlins/lol.gif

Doktorri ime eshte krejt kundra metodave te mesiperme. Per njerezit pa vullnte me ka rekomandu Zyban, po kjo Lara te fut daten. /pf/images/graemlins/frown.gif

Po te qe se vriste njerez do e kishin zhduk me kohe nga farmacite ketu ku jam une....boh!

regele

Forumium maestatis

Une per vete e kam lene duhanin menjehere, d.m.th vendosa ta le dhe e lashe!

Pija nje paqete ne dite, por se kush me tha, qe me 31 maj eshte dita kundra duhanit dhe vendosa ta le! Keshtu, me 30 maj piva cigaren e fundit dhe me 31 isha i vendosur te mos pija me! Dhe e mbajta fjalen, vetem se kur e mora vesh se 31 maji nuk eshte dita kundra duhanit, por dita kundra Sida-s, e merrni me mend cfare bleva /pf/images/graemlins/smile.gif : nje pako me condom /pf/images/graemlins/smile.gif, por qe nga ajo dite nuk jam bere me dependent i duhanit! Pij ndonjehere ne te rralle, sa per sport, por nuk e kam problem ta le prape!

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Cuno, ishalla nuk e merr vesh qe t'kan rrejt ene per diten kunder sidas /pf/images/graemlins/laugh.gif, se kushedi cer do blesh ne vend te pakos me condoms /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif .

Sa per lenien e duhanit, nuk jam perballur ende me nje kerkese te ketij lloji nga ana e trurit /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ne fakt zyra e pritjes nuk eshte e hapur per trurin /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Ksaj i thon me qesh pri hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

regele

Forumium maestatis

E Eniad-o, ke ndonje porosi ti? /pf/images/graemlins/smile.gif Une shpetova, e lashe duhanin, shiko ca do besh ti /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Aha, un deri tani jam rast i pashprese, pa piken e deshires per ta vendosur lenien e duhanit /pf/images/graemlins/laugh.gif. Me vone, kushedi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume mire qe e ke lene, me behet qejfi per ty. /pf/images/graemlins/smile.gif

Hmmmm, porosi s'kam ndonje une, pastaj per cfare duhet t'i kem? /pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo ishte shum e fell /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font>