Cilin vend te huaj preferoni???

besim231071

Primus registratum
Re: Cilin vend te huaj preferoni???

po emrin si e ka bebi jot,qe e imagjinoj magnifique.nga e kemi BISUO-ne.jam tha me e degju.apo ka nderruar pseudo.

ados

Primus registratum

Vendi me i mire, blaaaaa....home where you make it. In such a case Germany, where i do live

Arjola

Primus registratum

londra rocks...and so do i! xx /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sara

Primus registratum

Londra, per faktin se eshte kaq e madhe,gjithmone ke dicka te re per te pare.por shume pjese te tjera te Anglise jane booooring. Ne vecanti Sheffield, te duket vetja si ne fund te botes.

Kondrapedali

Kondrapedali

Për të vizituar? Ndofta tërë botën!
Për të jetuar? Asnjërin!
Si vend i bukur? Ndofta Italia!

Enion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Për të vizituar? Ndofta tërë botën!
Për të jetuar? Asnjërin!
Si vend i bukur? Ndofta Italia! [/qb]
Jo dhe aq shume ta siguroj une. Per mua vend i bukur per te vizituar ngelet akoma gjermania. Kurse per te jetuar deri tani vetem shqiperia.

Guest

Une kam qejf te shkoj njehre ne Sidney (Australi)..

bob

Primus registratum

vend per te cilin flitet deri tani nuk ka.ej nuk ka pra besomeni,ah ndoshta ne mes te kembeve te asaj,aty eshte edhe parajsa keshtu vizitoni dy mrekulli pernjeheresh!!!!!!!!!! :goofy:

Nadia81

Primus registratum

tema eshte mbi cilin nga vendet qe kemi vizituar na pelqen me shume, apo ke duam te vizitojme sa me pare?confused una,<--- :confused:
Sa per te bredhur, une do bridhja tere boten po te kisha leke dhe kohe por sidomos leke.Vendet qe me terheqin me shume he per he jane: Praga dhe New Zealand /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] cdo vend ne bote, ka bukurite e veta, me kane thene qe washington D.C eshte shume bukur, mendoj se mund te kaloj njehere andej, por me shume mendoj se do me pelqente ne plazhet e barbados [/qb]
Ik shiko Romen nji here..t'ja u heqesh vizen si D.c dhe barbados..

Verizion

Primus registratum

Africa ...
atje ku dielli te bie ne tacke te kokes , ku ka njerez qe rrijne gjysem lakuriq , eshte gjithmone nxehte dhe ke kohe te enderrosh me sy hapur gjithe dites nen diell lol sipas imagjinates time kjo ,,,

Vals

Primus registratum

Positano, Ravello, Roma. Ne pergjithesi e kam qejg Italine. Mua edhe Bari me pelqen, pjesa e vjeter e qytetit.

migena guxo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Për të vizituar? Ndofta tërë botën!
Për të jetuar? Asnjërin!
Si vend i bukur? Ndofta Italia! [/qb]
Jo dhe aq shume ta siguroj une. Per mua vend i bukur per te vizituar ngelet akoma gjermania. Kurse per te jetuar deri tani vetem shqiperia. [/qb]
jam mese dakort me ty per ne e veshtire do ishte kudo.e kemi te veshtire kur migrojme nga qytetet e tjera ne Tirane jo me jashte.Kemi ndertuar dicka ketu dhe sdo preferoja tia nisja gjithcka nga e para gjekundi.
per pushime ndoshta per kuriozitet do te doja te vizitoja parisin :cool:

erisa

Primus registratum

mendoj se mbas shqiperis vjem Japonia ose ndonje tjeter vend aziatik /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga the doors:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] AUSTRALIA...me vend klas qe eshte...mundesisht te jetosh ne nje ferme dhe te mos marresh vesh se cfare behet ne bote....
Me pelqejne shume ata si arusha te vegjel ngjyre gri,qe rrine maje pemeve(nuk me kujtohet emri,kush mund te ma veje nje foto?) [/qb]
Quhet Koala putrak.

Koala asht arushe e vogel qe gjehet kudo, (po pate peme ne oborr te vjen), /pf/images/graemlins/tongue.gif e ne pergjithsi ktu s'ka apartamente po shtepija private, qe kane peme /pf/images/graemlins/laugh.gif Asht e bute, e shume e brishte, duhet ta marresh ne dore me kujdes. Po e nervozove te gerdhisht me thonj keq :mad:

auspics5.jpg

ktu ke foto te koales tuj fjet, tuj u ushqy ... /pf/images/graemlins/smile.gif

http://www.northrup.org/photos/koala/ [/qb]
Nuk e di pse, po mu ky Koala me ngja me Fadil Carcanin. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush e ma men? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Dhe sa per te mos dal nga tema do thoja qe une mas Kasharit preferoj Rrushbullin.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

eis

Primus registratum

Mu s'me pelqen asnje shtet i huj du vetem SHQIPNINE teme. :cry:Une se di pse kta njerez votojne per USA po se dini ma te shkrete ca bahet ne AMERIKE prandaj votoni per te(flas per ata qe skane ardh kurre ktu). :confused: .
Une as armikut nuk ia uroj me shku ne emigrim lene me ardh ne AMERIKE jo si jo po nejse ,qejfe qejfe kjo dynja. /pf/images/graemlins/smile.gif
Hajt tana te mirat tesh te tanve ne vecanti shkodraneve :wave: