Cilin vend te huaj preferoni???

OROSHI

Primus registratum
Re: Cilin vend te huaj preferoni???

Nuk e di se jane "mbajtur" ndonjehere djemt e Beratit,te thush per vajzat po :wub: ,ndersa per djem,na Shkodrant kena ken gjithmon nji anderr per vajzat shqiptare :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

OROSHI ca fai kam uen qe ti deri ne lezh ke vajtur
nejse dhe femrat e lezhes mbahen /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

nga hena ose marsi. /pf/images/graemlins/smile.gif

HELENA

Forumium praecox

une kam shume vende te preferuara disa prej te cileve jane anglia,italia,meksika,argjentina,brazili,hawai,etj etj

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Te humbja nen fushat/tradicionet e IRLANDES (Edhe te boj i xhiro ne SKOCI nuk o gjo e keqe,lol)!!!

Absolutisht ....... (Me kujton dhe nje autor qe adhuroj shume _Mc Court,Limerick). EHhhhh..

FRUSA

Primus registratum

Cili vend te huaj preferoni??
e keni llafin per te kaluar pushime? apo per te jetuar dhe punuar apo edhe nga zakonet e kultura ?
une them po ti kesh te gjitha me mire ne ndonje shtet afer shqiperise si italia etj qe ta kesh kollaj edhe te vish me shpesh po ne cdo vend po te jesh mire me pune e shkolle etj i mire eshte..

drini@

Primus registratum

Asnje shtet nuk me pelqen per imigrim.por meqenese rri ne itali po them qe me pelqen italia

lolita.fr

Primus registratum

kesaj pyetje eshte e veshtire t'i pergjigjesh n.q.s nuk ke jetuar ne disa vende te ndryshme.dikush pak me lart thote qe preferon argjentinen,...dhe disa vende te tjera.kjo pergjigje bazohet ne nje eksperience konkrete ne keto vende, apo thjesht mbi nje simpati qe keni fituar nga librat apo mediat e ndryshme, per keto shtete?

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

per vend me lek preferoj usa se fiton mire
per vend te mirpritshem eshte italia dhe spanja
jan njerez te ngrohte te afert gje qe me terheq shume /pf/images/graemlins/wink.gif

soni2

Primus registratum

schveiz por anen franceze si per pune edhe per jete geneva eshte nam