Cilin vend te huaj preferoni???

celia

Primus registratum
Re: Cilin vend te huaj preferoni???

Per mua nje vend iqete po ku te mos me mungonte asgje..per tani veres, ndoshta ndonje nga brigjet e amerikes qendrore:)..dimrit Franca..Parisi mbetet gjithmon ipakrahasueshem per mua!

celia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *LOTUS*:
[qb] Franca sucks by the way ... :rolleyes: sidomos Francezet :smash: [/qb]
varet:)..tutti gusti sono giusti.. /pf/images/graemlins/smile.gif ..
Une skam qene ndonjeher po thjesht nga sa kam pare e lexuar, e vlersoj shume historine e kulturen franceze e klasin e njerzive atje!

FIXHI USA

Primus registratum

ti me te nigjume une me te provume /pf/images/graemlins/laugh.gif e bukur eshte e bukur ske faj :thumbsup: vecse una i kom inat francezet :shrug:

samanta

Primus registratum

I mbyti klasi francezet te duken ashtu ne fillim po kur i njeh jane me te degjeneruar se te tjeret

Princesha

Primus registratum

edhe un kam ken ne france, po tan vendet te degjenerume jan /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

preferoj shqiperine! do thoni ju: shqiperia nuk eshte vend i huaj! por po ju them qe perdite shof ftyra te reja te cilet per cudi zbarkojne dhe me bejne mua te ndihem i huaj ne tironen time.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

per nder gjall a vdek pa vajt ne ndonje ishull tropikal sdo e lej bermuda caraibe hawai etj etj

non bir none ca vendesh

sa per jetes dhe un jam per tirane

dhe ti parafolse mos me qaj muve /pf/images/graemlins/wink.gif

entelush

Primus registratum

ca teme koti kjo....aty ku ka pare dhe komoditet mi goce...akoma nuk ke kuptu gje nga kjo jete ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Arkitekture, veshje, restorante, kulture, finese dhe shije ne shume fusha zorr se i gjen ne nje vend tjeter perveç Frances /pf/images/graemlins/wink.gif Kane shitur e vashdojne te shesin kulture neper bote e finese.
Zvicra eshte e bukur, e rregullt e ka pare, problemi eshte se je ne shtet policor e teper racist. Nuk eshte problemi vetem me shqiptaret po zviceroni perveç vetes se vet te tjeret i ka zet.
Para NYC do te vija San Francisco.

E-H

Primus registratum

Mua me pelqen Franca per te jetuar, sidomos strasbourgu. Ne fillim te duket i merzitshem,por pastaj te hyn ne zemer, se eshte qytet universitar plot me studente dhe eshte mjat interesante nderthurja e kulturave(france dhe ajo gjermane),si dhe e koheve (tradicionalja dhe contemporania).

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CARRIE:
[qb] Pas Shqiperise (always first) per mua shteti ku mjalta s'ka si te jete ndryshe po me e embel se balta, eshte Sunny CALIFORNIA. One of the best places on earth. Endrra ime atje do ishte gjithe nje dite e tille: paradite plazh (ndoshta dhe surfing), pasdite pak shopping, mbremje 'wine tasting' dhe nje darke e mire ne shoqerine e preferuar duke folur per gjithcka dhe cdokend.
Se shpejti mund te behet realitet kjo enderr... [/qb]
Pak si vone jam tu e shkrujt por i tash e lexova, po mire kot me ta ba nje pytje, me tane ate qef qe don me e ba, me ca don me e ba ti kur spunon??Me fal se nuk asht biznesi jem por flas per Amerike ska qef po spunove kete ta dish biles punon dhe ste del kohe me ba qef ashtu sic e mendon ti por une te uroj te te bahet realitet sa ma shpejt nqs e don.
Vendi ma i mire ne bote per mu qendron vendi jot per tane jeten,shko ka te dush se per njate qe shume kush e shan,keni me e kerku shume shpejt per shume gjana,nejse mendim i jemi.
Ju uroj fat tanve neper bote dhe si Shqipnia zor se e gjeni kund.

Pocja

Primus registratum

FINLANDA /pf/images/graemlins/smile.gif flas per ne vere se ne dimer eshte shume ftohte /pf/images/graemlins/frown.gif