Cilin vend te huaj preferoni???

ShkodraniNY

Primus registratum
Re: Cilin vend te huaj preferoni???

Preferenca me e mire eshte tek ai vend qe me ndihesh mire.
Dhe ky vend ne rralle te pare eshte ai qe Zoti na ka fale me lindjen tone aty ne vendlindje, por gjithashtu vendet e tjera jane krijim i TIJ.Prandaj kudo te jetojme duhet te jemi te kenaqur.

epiphany

Primus registratum

mendoj qe deshira per te ndejtur ne nje vend apo ne nje tjeter varet nga momenti, nga personat qe ke rreth teje.e per sado mund te ndihesh mire per nje fare kohe ne nje vend te huaj do vije gjithmone ai moment qe do ndjesh nevojen e kthimit aty ku ke nje pjese tenden.

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Mu s'me pelqen asnje shtet i huj du vetem SHQIPNINE teme. :cry:Une se di pse kta njerez votojne per USA po se dini ma te shkrete ca bahet ne AMERIKE prandaj votoni per te(flas per ata qe skane ardh kurre ktu). :confused: .
Une as armikut nuk ia uroj me shku ne emigrim lene me ardh ne AMERIKE jo si jo po nejse ,qejfe qejfe kjo dynja. /pf/images/graemlins/smile.gif
Hajt tana te mirat tesh te tanve ne vecanti shkodraneve :wave: [/qb]
Taman je tu thane moj zemer ska si Shqipnia po do lind pytja, po pse keni shku se sju qoj kush me zor edi po halli se per shpirt per 24 ore kisha ikur nga ktu ta mbeshtes mendimin dite te mbar ju uroj.

hudra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zemra:
[qb] hajde pra me shende;
Le te shohim kete rezultat interresant.
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA [/qb]
Shqiperia ZEMRA ime...

hudra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pop Tart:
[qb]
Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Mu s'me pelqen asnje shtet i huj du vetem SHQIPNINE teme. :cry:Une se di pse kta njerez votojne per USA po se dini ma te shkrete ca bahet ne AMERIKE prandaj votoni per te(flas per ata qe skane ardh kurre ktu). :confused: .
Une as armikut nuk ia uroj me shku ne emigrim lene me ardh ne AMERIKE jo si jo po nejse ,qejfe qejfe kjo dynja. /pf/images/graemlins/smile.gif
Hajt tana te mirat tesh te tanve ne vecanti shkodraneve :wave: [/qb]
Taman je tu thane moj zemer ska si Shqipnia po do lind pytja, po pse keni shku se sju qoj kush me zor edi po halli se per shpirt per 24 ore kisha ikur nga ktu ta mbeshtes mendimin dite te mbar ju uroj. [/qb]
KU KE KEN MO TA MARRSHA SE I KE RAN NTE

Hey Joe

Primus registratum

une vdes per 1.Roma,2.Amsterdam,3.Prague .qytete me shume jete dhe levizje, sidomos nga marsi, prilli, maji.

hajt shnet

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

swiss per mendimin tim arsyet jane 2 nivelii larte i jeteses gjithashtu dhe pastertiaaaaaaaaaaaaaa.persa i perket ne vendet e tjera jane shume te ngatarruara dhe me shume kombesi rremuje.Une kam jetuar ne europe qe nga viti 1992 dhe europen nuk e nderroj me asnji vend tjeter,klima 1 ushqimi 2 jeta e qete 3 por ca doni me shume nga jeta...tu tek per rremuje keputja pushime ku tju nrefet

Guest

Une do te preferoja shume nje ishull qe e kam pare ketu ne forum por nuk e di se ku ndodhet.

CARRIE

Primus registratum

Pas Shqiperise (always first) per mua shteti ku mjalta s'ka si te jete ndryshe po me e embel se balta, eshte Sunny CALIFORNIA. One of the best places on earth. Endrra ime atje do ishte gjithe nje dite e tille: paradite plazh (ndoshta dhe surfing), pasdite pak shopping, mbremje 'wine tasting' dhe nje darke e mire ne shoqerine e preferuar duke folur per gjithcka dhe cdokend.
Se shpejti mund te behet realitet kjo enderr...

klocari1

Primus registratum

Pershendetje

Kam shkuar ne disa shtete te bukura kane qene, por si Shqiperia nuk ka..........

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Une do te preferoja shume nje ishull qe e kam pare ketu ne forum por nuk e di se ku ndodhet. [/qb]
po ta thashe ere pra.n'karaibe.hajt prenoto po deshe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Roma asht e vecante, manej vjen Krakow (qyteti i lindjes se Papa Gjon Palit II), Londra bajagi gjallni, Parisi bukur.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Guri:
[qb] per shqipot mendoj vendi huaj me i mire jane italia se ja ku eshte trageti.
shkon e vjen kollaj.
sidomos mbasi te perfundoj tyneli nen detar ose projekti "pandushi" sic quhet ne boten shkencore, do shkojn njerzit me makina per 2 ore.
athere do bohet nami.
jan myll dyqanet ne durres psh e tu ka ca hunda per cigare..makines e shko e ble malboro ne bari.. [/qb]
posti mo i madh ketu, bravo, hahahaha!

aritec1

Primus registratum

Per mua Italia,iken ne shqiperi me 5lek, po te dish te punosh e te organizosh jeten eshte me mire se kudo

LUANESHA

Primus registratum

SUEDIA ESHTE PER MU VENDI ME I MREKULLUESHEM
ATJE DO TE JETOJ ME ZEMREN TIME

JET.. ALE.... JU KAM PER ZEMER :wub: