Cilin vend te huaj preferoni???

Djep

Forumium maestatis
Re: Cilin vend te huaj preferoni???

Kristina2, une kam bo be me veten time qe kure mos hy ndonjehere ne Greq me pasaporte shqiptare. Ato qe pashe ne kufirin e Kakavijes heren e fundit qe u ktheva nga Greqia (para nja 4 vjetesh) s'dua t'i shoh me kurre ne jete, dhe uroj qe asnjeri nga ju mos t'i shohe gjithashtu.

Kurse te hysh me pasaporte BLU si boss (dhe per me teper ta kesh te shkruar ne pasaporte qe kombesine e ke shqiptare) asaj po qe i thone ekstaze. Tu plasin temthat nga inati, dhe mundesisht tu futesh edhe ndonje te shajtme greqisht. As nje qime floku s'te perkin dot ashtu. Qelbesirat!

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina2:
[qb] do te doja te sqaroja pse votova per Greqine.Sepse me sa kam pare dhe degjuar vertet ne vendet e tjera si Italy etj mund te kene emigrantet lehtesi dokumentash por me pare dhe prona dhe jete me te mire (qejf)bejne emigrantet ne Greqi.Flasim per gjera te fituara me pune te ndershme.Nuk eshte e rastit qe ne Greqi shumica e emigranteve jane familjare . [/qb]
Nuk e di kush te paska genjyer qe ne It s'ben qejf.Sa per punen e pareve ja ke fut kot.Ne greqi normale merr 150 euro ne jave.
Non bastano ne anche a manggiare.

erisa

Primus registratum

ej po japonia pse sishte aty??
endrra ime eshte te jetoj ne Japoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

po voto te faqja e pare pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

Isha i tentuar te votoja per ate shtetin tu-** ku bie ky se nuk e di dhe sbesoj se jetohet keq aty ................ ........... ide interesant po minimumi te pakten emrat e shteteve sakt me jahu ............ tuqi hajde popull te hikim te gjithe bashke......

BISOU

Primus registratum

Kam nje kuriozitet te jashtezakonshem per Afriken dhe Australine :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Natyrisht qe do preferoja vendet me demokraci ne zhvillim... por nuk do isha kunder jeteses edhe ne nje vend afrikan ku mbizoteron anarshia dhe kaosi tip Republike Domenikane apo Burkina Faso... Urrej te jem apo jetoj ne vendet "ku rrihet i qete" pasi nuk ma lejon natyra...

ladouce2005

Primus registratum

Amerika eshte fun place to live in, per ca kohe...
Europa me mungon per shume gjera te mira e te keqija qe ka, po per te preferuar, do preferoja ndonje ishull ne Karaibe, ose Spanje, ose kolonite Franceze, per te jetuar larg shume streseve qe sjell jeta ne shtete te medhaja, ku e harrojme ekzistencen e detit dhe diellit

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] ... por nuk do isha kunder jeteses edhe ne nje vend afrikan ku mbizoteron anarshia dhe kaosi tip Republike Domenikane apo Burkina Faso... [/qb]
FYI:

Rrepublika Domenikane konsiderohet si Amerike Latine vetem 100 milje larg bregut te Florides....

/pf/images/graemlins/laugh.gif

kozeta lala

Primus registratum

Xhonit,thjesht te njohurit e mi qe kam ne Italy dhe jane njerez persembari nuk kane mundur te cajne.Persa i perket Greqise kam jetuar 10 vjet dhe eshte e vertete qe nga viti ne vit eshte shtrenguar jeta me teper ,sidomos mbas hyrjes se euros cmimet jane rritur shume.Por gjerat jane relative.

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje te gjithve. Me qe po enderroni te gjith me sy hapur po ju them dhge un endrren time. Do te me pelqente te jetoj pergjithome ne Karaibi :kiss:

Zemra

Primus registratum

me sa duket deshirat ju ngjajne luleve edhe ato jane te shumellojshme sikurse edhe ngjyrat....
si do qofte ju falenderoj per zgjidhjen... dhe votimin.....
per mue, vendi ma i bukur, eshte ai qe nuk e kam
dhe ai vend eshte.....????
kush thoni ju ???
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pershendetje
shendet e pare

ladouce2005

Primus registratum

Prodigy :smash: do e ndash mendjen apo jo :confused:
cdo dite nje shtet te ri zgjedh ti /pf/images/graemlins/tongue.gif