Cilin vend te huaj preferoni???

ladouce2005

Primus registratum
Re: Cilin vend te huaj preferoni???

atje larg, tek perendimi i europes, lindja e amerikes /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne pjesen e poshtme te new york-ut /pf/images/graemlins/tongue.gif

hysni

Primus registratum

POR EDHE PER TE ZBULUAR DICKA TE RE DO TE
ISHTE AVENTURE SI AFRIKA APO NE HIMALAJE KINE

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] atje larg, tek perendimi i europes, lindja e amerikes /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne pjesen e poshtme te new york-ut /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
pse pjesa siperme ka met mbrapa kshu :rolleyes: rraciste /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fisniki

Primus registratum

do te kisha jetuar ne Antartik, ne lagjen e pinguineve pallati i 5-te, rruga ik se q*** k*****
ne katin e perfundi perdhejses.
Ose ne banglladesh ne regjionin e quajtur rruga e marsit kthesa ne te djatht ne maje te kodres gjendet nje... kthes prap majtas dhe pastaj ne te djath osht rruga per ne jupiter dhe atje se kam shtepin, por vazhdon per ne tok pastaj, kjo ishte adresa e sakt ku une dua te jetoj,
shteti: Banglla
P.O BOX.38320 GJAKOVA, KOSOVA - UNMIK :smash:

re artu

Primus registratum

ITALIA eshte nje nder vendet me komplekse dhe antike duke filluar nga romaket e deri me sot.por je dhe afer shtepis e vendit tend.

ladouce2005

Primus registratum

e pse beni kshu juve /pf/images/graemlins/frown.gif
edhe mua me pelqen shume australia dhe kanadaja, po po flasim per gjera te mundura, deri diku...
se asnjeri nga ne nuk mund te beje valixhet e te niset te jetoje ku te doje :shrug:
une do shkoja neper ishuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Esy

Primus registratum

Shqiperia dhe Italia .....sigurisht po SHQIPERIA pse cha mendon ti mo.....
lol

ezhderha

Primus registratum

india, irani, egjipti, mongolia, peruja, meksika... vende me histori te lashte, me larmi te madhe dhe natyre ekzotike. uroj arrij me ua "hedhe" nji sy para se me me ardhe ora /pf/images/graemlins/smile.gif .

erisa

Primus registratum

kurse une kam plane te bej valixhet gati dhe te nisem per ne Tokio Japoni ..vetem leftat me mungojne ...se kshu shpirterisht jame bere gati /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif une preferoj cdo vend te huaj ,pra mjafton te jete i tjetrit :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosa blu

Primus registratum

e djemte si jane!!!! :thumbsup:
per ti pire ne kupe!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif
eshte hak nje dolli per beratasit!!! :kiss: :kiss: