Ne pergjithsi si thoni ju eshte Z Mistrec, por nga nje here ndryshon pa dhogariur se nje pjese e anetarve jetojne ne trojet Shqipetare te cilet shpresoj te jene te paanshem ne votim.Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] O Zemra ti do ta dish per kuriozitet apo te kane thene :nga keto shtete zgjidh ku do te shkosh.Se shumica e shteteve qe ke vene ti aty pak ndryshojne midis tyre.Jashte shtetit mjafton te kesh pune dhe dokumentat kuptohet.
Shumica kane votuar per shtetet ku jetojne vet(sikurse dhe une) njelloj si ke tema"Qyteti me i bukur ne Shqiperi" , po te shikosh pergjigjet tona zere se ke pyetur :Nga cili qytet i Shqiperise jeni? [/qb]
Lazy girlFillimisht postuar nga samanta:
[qb] Une vetem per Belgjiken se eshte nje shtet i mrekullueshem,pastaj te gjitha i ke te siguruara:spitalet,shkollat etj,etj.Me sa kam degjuar ne Usa po te besh nje operacion te duhet qe te punosh ca vite te mira per ta paguar e kesaj i thone qe te punosh kur je shendosh per kur te semuresh [/qb]
Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[QB] Zemra ja te te them une dy gjera per Belgjiken.
Per pune eshte si ne gjithe Europen,edhe gjen edhe s'gjen.Ai qe kerkon gjen.N.q.s fillon pune dhe je nen 30 vjeç te mjafton 1 vit pune per te kapur asistencen e papunesise qe do te thote se n.q.s jeton vetem te takon nje ndihme mujore rreth 800 € (pa punuar),kjo kohe ( 1 vit) ndryshon ne vartesi te moshes.Edhe ata qe nuk punojne shteti belg ju jep 600 € ndihme ne muaj (shtet per dembelat) me kondicionin qe te kene nje adrese te tyren.Dhe n.q.s punon rroga varion nga 1000 € - 1300 € ,jetesa eshte pak me e lire krahasuar me disa shtete te tjera si psh. Francen,Italine.
Edhe nji diçka tjeter per Belgjiken,belgjit i duan shume shqiptaret §§§§!!!!!
a je i sigurte
dhe pse e thue kete!!!!!????????????,
Absolutisht jo tigruc por realiste ndoshta /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga tiger:
[qb]Lazy girl [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Une vetem per Belgjiken se eshte nje shtet i mrekullueshem,pastaj te gjitha i ke te siguruara:spitalet,shkollat etj,etj.Me sa kam degjuar ne Usa po te besh nje operacion te duhet qe te punosh ca vite te mira per ta paguar e kesaj i thone qe te punosh kur je shendosh per kur te semuresh [/qb]
:thumbsup: edhe nji vot prej mejeFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Do te me pelqente Irlanda [/qb]
prandaj tani je ne Rome /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga renata:
[qb] une nuk preferoj asnje vend te huaj pergjithmone,preferoj vendin tim,Shqiperine. [/qb]