Cilin vend te huaj preferoni???

Alanis

Primus registratum
Re: Cilin vend te huaj preferoni???

USA-n,pervecse me pelqen si shtet ka edh femrat me kembet me te bukura ne bote /pf/images/graemlins/smile.gif
Njoh edhe nje shqiptare me kembe yami po s'po e them...:D

yasmine

Primus registratum

Nga marsi ne tetor do desha te jetoja ne Figueres , nje qytet i vogel spanjoll ne Costa del Sol. Qyteti i lindjes i S.Dali, ku naten jetohet njelloj si ditet.

Nga tetori ne mars do desha te jetoja ne Dublin. Pa dyshim nje nga kryeqytetet me cool te Europes.

TEDI

Valoris scriptorum

MUve m Pelqe me Shku m Egjypt Ne Arabi Saudite ... Zoti m Shtoft Paret ti Realizoj KTo Ondrra ...

Marathonman

Primus registratum

Kam udhetuar ne qdo shtet te Evropes dhe disa shtete tjera jashte Evropes, por vend me te bukur dhe popull me te mire, me te ndershem se Norvegjia/Norvegjezet nuk ka ne bote.

pinkparadise

Forumium maestatis

aaaaaaaaaaa...norvegjezet ...rob me te ftoht e me individalista skam pare noj here ne jeten time...

Dardanus

Primus registratum

E une kam ndegjuar per Skandinavet qe jan shumica homoseksual dhe biseksual, e nese eshte e vertet kjo qe kam ndegjuar, se nuk kam qene kurr atje, normal qe jan shume te sjellshem, e te ndershem, edhe ne shqiptaret per bese jemi shume te ndershem dhe te sjellshem me femrat qe i takojm, e sidomos nese ato jan te huaja, per me shiju pak racen dhe lekuren e tyre.

E qka te ka pelqy ty me se shumti atje ? /pf/images/graemlins/shocked.gif

Per mua Zelanda e Re eshte vendi me i bukur ne bote, e per popullin e tyre nuk di qka te them, njerez normal si gjithkund.

Marathonman

Primus registratum

I mjeri "darda-pis", titulli eshte vendi qe e preferon, prandaj ti ishe jashte teme sa i perkete homosexueleve me mire na trego per vendin ti ku jeton e jo thasheethemet e rrugeve.
Une e ceka Norvegjine per ate se Norvegjia eshte nje nga shtetet e rralla ne bote ku Policia nuk ka arme me vehte, kjo tregon se sa éshté kriminaliteti i ulét, shembulli tjeter eshte se nuk lejohet as dhuna p.sh. shuplaka ndaj qenit apo ndonje shtaze tjeter, e le me ndaj gruas apo femiut , politikanet ecin deri ne pune apo vende tjera si dhe mundesh me i pa ne metro,me biqiklete etj.etj, vetem kryeministri dhe Mbreti jane te detyruar te kene auto te blinduar dhe trup roje,e sa i perkete homosexueleve kjo eshte rregulluar me ligj qe nga vitet 58 e para 2 vitesh edhe kisha e lejoi martesen e homosexueleve si dhe qe keta te kene te drejte te punojne ne vende te dryshme te kishes.
Ke pare ndonje ndonje minister ne Prishtine apo Tirane i/e cila shkon ne pune me biqiklete !???