A keni makine?

anny

Primus registratum
Re: A keni makine?

une nuk kam makine :cry:
po e dini sa shume do te doja bìnje BMW X5
nuk e keni idene :cry: :cry:

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] une nuk kam makine :cry:
nuk e keni idene :cry: :cry: [/qb]
Hmmm, X5 he. Do some dirty job and you're in it as quick as you might think /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-DJ.E:
[qb]
Hmmm, X5 he. Do some dirty job and you're in it as quick as you might think /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
yes but to do dirty jobs is not so easy :shrug:
so................

Joanne

Primus registratum

[qb]
[qb]
Hmmm, X5 he. Do some dirty job and you're in it as quick as you might think /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
so................ [/qb]
Anny, mos u merzit mi, se ndoshta ke fat dhe mer ndonje burre te pasur, si dihet jetes mund edhe te te bjeri ndonje llotari.. /pf/images/graemlins/wink.gif

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Joanne:
[qb]
[qb]
[qb]
so................ [/qb]
Anny, mos u merzit mi, se ndoshta ke fat dhe mer ndonje burre te pasur, si dihet jetes mund edhe te te bjeri ndonje llotari.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
There you go!

Jack-pot baby!

PS: Dirty job makes you rich quick, you get the car, enjoy it for some days, then you die. So better don't try /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nadia81

Primus registratum

kam makine, po s'ua tregoj se kam frike mos ma vidhni /pf/images/graemlins/tongue.gif Ah, c'jeni ju shqiptaret, c'jeni!

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] kam makine, po s'ua tregoj se kam frike mos ma vidhni /pf/images/graemlins/tongue.gif Ah, c'jeni ju shqiptaret, c'jeni! [/qb]
Hmmm, c'jeni ju shqiptaret, c'jeni .
Njerez jemi me dy sy, me nje goj, me dy duar dhe dy kembe. Pse ju (meqe nuk je shqiptare) ca jeni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

2000%20Porsche%20Carrera%20GT-3.jpg

Kete se kam,por do te me pelqente ta kisha.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Joanne

Primus registratum

Flobo, ose kushdo tjeter qe e ka nderu figuren e makines time, me figuren aktuale...
Se kuptoj pse nje njeriu e ka imagjinaten kaq te eger, e ka nga mungesa e dijeve :confused: nga budallalleku :confused: nga qe mendon se ka imagjinate te papare ndonjehere :confused: ah, ndoshta eshte se njeriu nuk ri dot pa e vene foton e njeriut me te dashur ne jete vend e pa vend, si ketu ne albforum, apo e ben nga qe posti ja lejon ta bej kete gje... :wave: Hmmm, kushdo qe te jete arsyeja, se kuptoj pse jane njerezit kaq te ulet, te kene te drejte te dhunojne te drejte personale,dhe mundohen te ta fusin prapa kraheve, thuaj do ndyshoj ndonjehere shqiptari i shkrete, se po nuk e mesoi edhe ne mergim, i bej pyetjen vetes se "Mos e kishte te drejte Enveri qe na izoloi per kaq kohe?"
Thua te kishit "ju te stafit" ne dore jeten e forumistave, cdo ti benit valle me keto te drejta qe ju kane dhene? :rockband:

Le_Routard

Forumium maestatis

Sa shume rob me maqina qe paska n'AF more?! Ca kon maqina, ca dun maqina, si nuk dul nanji me thone 'du i biciklet!'

/pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

a ka naj garazh makinet ktu, ta bi at temen... /pf/images/graemlins/laugh.gif se i jane liru vidat... :devil:

---------------------

kam 1 pune teme...

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Joanne:
[qb]
[qb]
[qb]
so................ [/qb]
Anny, mos u merzit mi, se ndoshta ke fat dhe mer ndonje burre te pasur, si dihet jetes mund edhe te te bjeri ndonje llotari.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
thua??
ishalla,se duhet nje i tille,po ceshtja ishte se ketu e sa te marr une burrin ju ka ik koha X5 edhe une e doja tani,
e di qe dirty jobs te bejne shpejt me leke po ne praktike nuk bej dot gje /pf/images/graemlins/frown.gif

MLK

Primus registratum

Kujt ja propozon kete pune ti Miss Albforumi? tweety_&S apo ishte thjesht per te na treguar se çfare "lojrash" mund te zhvillojme me makinat tona?lol Une per vete nuk e kam te kuqe makinen time po te zeze e tjetren gri! Di ndonje stil ti Miss Alforumi qe te luaj dhe une si ai me makine te kuqe? lol