A keni makine?

Alanis

Primus registratum
Re: A keni makine?

Ja po mundohem ta blej nje. Ndonje sygjerim per tip te mire... kuptohet jo ferrari

Franci

Primus registratum

mercedesbenz_clkgtr_003.jpg

RAUL

Primus registratum

une nuk kom nevoj te blej makine sa t'kem gomarin,kursej para xhaja /pf/images/graemlins/wink.gif .hehe burr me mend /pf/images/graemlins/tongue.gif .

gomari im ka ma shpejtsi se ferrari qe ma ke nxjerr ne fotografij. /pf/images/graemlins/smile.gif

Enion

Primus registratum

Jam kembesor thjesht per faktin sepse jam student.
Do me pelqente nje Golf 4 me kater dyer ngjyre gri ose nje Alfa 147 me kater dyer jeshile.

usta_Qima

Primus registratum

o PiNk-MaGGiT
mos u qaj per mazden se jan makina persmari. sa per dridhjen kontrollo gomat, konvergjencen ose balancen e rrotave dhe ske per te pas probleme.se jo per gjo po mjafton te kapesh pak trotuarin kur parkon ose 1 grope etj dhe konvergjenca ik per lesh.
un vet kam 1 mazda 323f lantis e "95 dhe ka 5 vjet qe e kam edhe ska pas asnji lloj problemi,dhe nqs knej nga talja rron 10 vjet anej nga je ti rron edhe 20 /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

makina qe do kisha qef me ja hyp :
mazda rx8 , motor rotativ ,pa cilindra,pa pistona.tamam makine e vecante /pf/images/graemlins/smile.gif coupe me 4 vende dhe 4 dyer.
LANTIS-c.gif

Mazda-RX8-2002-01.jpg

Rambla

Primus registratum

jo :cry: :cry:

duhet me gjet ndonje me cambio automatike, se freksioni me çmendi :smash:

beshbossi

Primus registratum

rambla po ku e ka lezetin makina pastaj!!!!!Duhet te besh dicka rruges!!!!Une per vete pelqej ato me cambio manual!!atehere po qe te duket se po i jep makines!!!!

soni2

Primus registratum

sapo e mora nje tjeter

kam peugeot 806 monospace

2000cc turbo injection sport

175 ch din

date prodhimi 08/1996