A keni makine?

soni2

Primus registratum
Re: A keni makine?

Fillimisht postuar nga Hey Joe:
[qb] une kom i opel astra , por fiksim kom 1 lloj jaguari , kismet per nja 2-3 vjet .

wer weiss ?? [/qb]
sag mal vileischt kan ich fur die finden teines traum vagen :devil:

anny

Primus registratum

o X_DJ.E po ku je mo se u bera merak /pf/images/graemlins/laugh.gif ???

e bleve x5eeeeeeeeeeeeeeee? I'm waiting :cool:

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tweety_&S:
[qb] o X_DJ.E po ku je mo se u bera merak /pf/images/graemlins/laugh.gif ???

e bleve x5eeeeeeeeeeeeeeee? I'm waiting :cool: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif Kete jave se fitova dot lloton. Te presim kete te shtune. Wish me luck sweety /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete kam qef kete 4x4 http://www.familycar.com/RoadTests/InfinitiFX35/Photos.htm
Problemi eshte qe ne Evrope nuk eshte komercializuar akoma dhe ngelet ta blesh vetem nga importatoret zyrtar dhe çmimi çuditerisht dyfishoet e beht shume e shtrenjte! Kam pyetur ketu disa garazhe dhe poshte 80mije € nuk e kap dot ne nje kohe qe ne Amerike modeli baze fillon 34mije$ pra rreth 28mije € pa TVSH-ne! Qe ta blesh vet e ti besh modifikimet per ti ber targat per Evrope se sorrollasin me shume se 6 muaj dhe ske gje te sigurte :confused:
Dhe me e keqja eshte se modeli qe do dali per Evropen nuk eshte i njete pasi do jete Murano.
Ifiniti per ata qe se njohin eshte marka Prestige e Nissan dmth e njeta gje si Toyota me Lexus

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-DJ.E:
[qb]
[qb] o X_DJ.E po ku je mo se u bera merak /pf/images/graemlins/laugh.gif ???

e bleve x5eeeeeeeeeeeeeeee? I'm waiting :cool: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif Kete jave se fitova dot lloton. Te presim kete te shtune. Wish me luck sweety /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Akomaaaaaaaaaaa
Po po po une te uroj gjithe fatin e botes,por te ishte per llotari e merrja vete une /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Une per vete kam qef kete 4x4 http://www.familycar.com/RoadTests/InfinitiFX35/Photos.htm
Problemi eshte qe ne Evrope nuk eshte komercializuar akoma dhe ngelet ta blesh vetem nga importatoret zyrtar dhe çmimi çuditerisht dyfishoet e beht shume e shtrenjte! Kam pyetur ketu disa garazhe dhe poshte 80mije € nuk e kap dot ne nje kohe qe ne Amerike modeli baze fillon 34mije$ pra rreth 28mije € pa TVSH-ne! Qe ta blesh vet e ti besh modifikimet per ti ber targat per Evrope se sorrollasin me shume se 6 muaj dhe ske gje te sigurte :confused:
Dhe me e keqja eshte se modeli qe do dali per Evropen nuk eshte i njete pasi do jete Murano.
Ifiniti per ata qe se njohin eshte marka Prestige e Nissan dmth e njeta gje si Toyota me Lexus [/qb]
me dukesh se je nje njeri i rrahur me jeten o mlk

merre makinen ne nje garazh ne miami mundesisht thuji ta dergoje me anije shiping dhe çe tja paguash ne livrasion /marrje

merr ne tel nissan france dhe pyete çfare ndryshimi ka mes atij european dhe atij amerikan(ne te shumten erasteve eshte skapamenta/le pot ) qe nuk eshte i homologuar me nromat europeane te anti pollution euro 4
ndryshimet e tjera mund te jene tek stopat frena mrapa (amerikanet kane manine ti bejne nje ngjyre) keto blehen lire ne Norauto
pastaj ti do te ikesh ket taksat/impot perte paguar tva-ne pastaj ndryshimeve qe nissan franca do te propozoje ti besh qe ta kesh homologuar duhet ta kalosh ne kolaudim/service des mines dhe aty do te marresh çertifikaten e homologimit francez dhe eu

e gjitha praktika nuk te shkon 15 dite gjithmone nqs ti ate makine ke deshire dhe nga financat nuk te kapet (jashte tva) me shume se 1500 euro shpenzime!!!

makinat i kam zanat dhe pasion na france praktikat i njoh mire !!!!

paç fat

MLK

Primus registratum

to57,
Flm per komplimetin po te ky problem me duket se spara pin shume uje e rrafmja me jeten po me pengesat administrative qe nxjerr Franca. proçedurat per te vene brenda normave jane ato qe thua ti dhe pse nuk eshte profesioni im po i kam kaluar nja dy ne service des mines. Problemi eshte se duke qene se nga mesi i vitit do nxjerrin "motren" e vogel te Ifiniti per Evropen qe quhet Murrano keta francezet nuk te bejne dokumentat. Per ta blere e blej se kam njerez ne USA dhe transporti nuk me shkon me shume se 1000$, duhet nderruar dhe xhami perpara po ato shume shume nuk shkojne me teper se 3000 euro me gjith modifikimin e GPS, problemi eshte qe ste jep asnje garanci qe te ta beje se kam pyetur. Prandaj dhe garazhet ketu ja dyfishojne çmimet :mad:
Me interesantja ngel nga Zvicra http://www.autoscout24.ch/AS24Web/List.a...F&zipcountry=CH
po dhe atje prape çmimi sh me i larte se sa ne Amerike.
Nejse jam ne stand by se po pres nje pergjigje nga nje mik qe ka ca lidhje per makinat e importuara nga Usa.

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] to57,
Flm per komplimetin po te ky problem me duket se spara pin shume uje e rrafmja me jeten po me pengesat administrative qe nxjerr Franca. proçedurat per te vene brenda normave jane ato qe thua ti dhe pse nuk eshte profesioni im po i kam kaluar nja dy ne service des mines. Problemi eshte se duke qene se nga mesi i vitit do nxjerrin "motren" e vogel te Ifiniti per Evropen qe quhet Murrano keta francezet nuk te bejne dokumentat. Per ta blere e blej se kam njerez ne USA dhe transporti nuk me shkon me shume se 1000$, duhet nderruar dhe xhami perpara po ato shume shume nuk shkojne me teper se 3000 euro me gjith modifikimin e GPS, problemi eshte qe ste jep asnje garanci qe te ta beje se kam pyetur. Prandaj dhe garazhet ketu ja dyfishojne çmimet :mad:
Me interesantja ngel nga Zvicra http://www.autoscout24.ch/AS24Web/List.a...F&zipcountry=CH
po dhe atje prape çmimi sh me i larte se sa ne Amerike.
Nejse jam ne stand by se po pres nje pergjigje nga nje mik qe ka ca lidhje per makinat e importuara nga Usa. [/qb]
mos harro se nga zvicra keni tva por ne te njejten kohe eshte e homologuar eu
perveq tva-se ne zvicer aplikojne edhe taksat doganale me peshe hekuri(me kane vene takse mua per nje volvo t5 qe ishte ma targa te qatar por e rregjistrume ne hyrje ne zvicerr ..

murano eshte nje kopi e keçe e infinity-s

ke te drejte ta kalosh edhe ne nje servic tjeter mine ne france kane per kohe te pergjigjen vetem 15 dite nuk e di anej nga parisi nqs e zgjasin shume po ktu une kur sma bejne ik e i kap ke zyra dhe i shkruaj edhe maison mere(zakonisht daimler chrysler ag )sepse me benza merrem me shume !!!
biles dhe te importume nga new york dhe skam aq shume gjera te ndryshoj ne to si ti xhama edhe gps shpenzime koti burokraci tipike franceze !!!

edhe nje keshille tjeter ke ne hamburg te gjermanise nje importator qe zakonisht sjell benza ML benzine do ta kerkj adresen dhe ta sjell mud ti kerkosh atij te importoje per ty nje infinity procedurat ne gjermani jane me pak casse couilles se ne france !!!
provo edhe belgjiken atje eshte me lehte ta imatrikulosh nje makine (nqs ke karten e identitetit fr)

X-GoodBoy

Primus registratum

[qb]Akomaaaaaaaaaaa
Po po po une te uroj gjithe fatin e botes,por te ishte per llotari e merrja vete une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Still nothing. /pf/images/graemlins/frown.gif This week we gonna win. Hopefully /pf/images/graemlins/wink.gif E di ti qe "shpresa eshte e fundit qe vdes" /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

tp57 autoscout24 e njhja po me duket te zvicres e skam pare te pjeses gjermane apo belge keshtu qe flm per informacionin. Eshte e vertete qe i afrohet me prane çmimit te modelit baze vetem se kur e do per vete duhet me pare çfare gjendje eshte dhe a kane garanci qe aplikohen ne France se po pate probleme i bie ta çosh deri ne Gjermani :confused: . Megjithate me thene te drejten nuk kisha pare me kete çmim kurre ne Evrope eshte hera e pare keshtu qe dhe nje here flm po me ben te reflektoj dhe pse e doja te re :smash:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-DJ.E:
[qb]
[qb]Akomaaaaaaaaaaa
Po po po une te uroj gjithe fatin e botes,por te ishte per llotari e merrja vete une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Still nothing. /pf/images/graemlins/frown.gif This week we gonna win. Hopefully /pf/images/graemlins/wink.gif E di ti qe "shpresa eshte e fundit qe vdes" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
oooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Qe vdes shpresa e fundit e di une,po ti e di qe une mund te vdes para shpreses......(larg qofte se goce e re gjynah)
/pf/images/graemlins/laugh.gif ..............................
.........................

:sleep: :sleep:

MLK

Primus registratum

More po Shpresen se morem vesh kush ishte! si nuk na e prezantoi njeri ketu! pa edukate fare :smash:
Pastaj pse duhet te vdesi Shpresa nje here per makine apo per lloto! na bet lemsh na bet na ngaterruat temen.
Per tju kthyer temes kam gjet nja dy foto te bukura te Infinity FX45 ne nje forum http://www.forum-auto.com/sqlforum/section1/sujet103263.htm
po ma ben mendjen pak çorap se e kam qef nuk jane shenja te mira keto e di un, si gjithmon do nxitohem qe ta kem sa me shpejt e do ta ha te çmimi :smash:

anny

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol:
Shpresa eshte nje grua e mire qe une dhe X_Dje nuk duam qe te vdesi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ishalla e merr ate makinen

X-GoodBoy

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: :lol: :lol:
Shpresa eshte nje grua e mire qe une dhe X_Dje nuk duam qe te vdesi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ishalla e merr ate makinen [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Yeah sweety. We gonna break it down, when we get that. We gonna put this music on" http://dje.mine.nu/mp3/dj_topa-move_your_body_2005_extended_mix.mp3 and ... live for the moment.

Cheers /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Rrofsh per kengen
PO akoma ketu ti???? se mos besh ndonje gje qe te blesh makinen

Nejse je qe je se sa te blesh ti X5 me kane dale thinjat mua /pf/images/graemlins/laugh.gif