A keni makine?

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: A keni makine?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Une per vete po kerkoj i CampingCar...

[/ QUOTE ]

ke ndermend te istalohesh posht ndonje ure zotrote, apo me romet ke fusha sportit /pf/images/graemlins/laugh.gif

RediRock

Primus registratum

BMW 740 IL
sa here qe futem tek pika e karburantit, i ngrefet k.ari atij arabit. i qesh buza se demede $74 me mbush serbatorin. damn it, s'duhet ta kisha heq qafe bicikleten...

Dolores

Primus registratum

Po ne qe harxhojme aferisht $90 te mbushim kete egersiren
mmx2020_009.jpg

TranofiljA

Primus registratum

Izzo, ke bo plan rruge te gjate e...se kjo vika me 2 rezervuare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif

Ngrofet goce, paguren ne brez dhe festen mbi sy /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ca kujtove ti /pf/images/graemlins/laugh.gif !

TranofiljA

Primus registratum

akoma ktu ti? Thashe se do kishe ikur larg me ate mjetin tend /pf/images/graemlins/laugh.gif Si e ka emrin /pf/images/graemlins/smile.gif

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po ne qe harxhojme aferisht $90 te mbushim kete egersiren
mmx2020_009.jpg

[/ QUOTE ]

Dolo Ja vlen me i harxhu aq per ket , nqs ta mban xhepi pse mos te kesh nji makin si kjo. Ma do mendja se k'to jane vetem per rruge te gjata s'ke çi do per qytet, ne fshat dhe ndoshta mund t'haet ndonjeçike.

ssssssss

Primus registratum

pffffffffff makin qe sme pelqen /pf/images/graemlins/wink.gif gjithsei tutti gusti sono giusti....

S

Scorpion

Guest

Te plakut apo te komshiut e ke mer Ufo /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

jo, une s'kam /pf/images/graemlins/frown.gif
s'kam as patente se kam frike /pf/images/graemlins/frown.gif

me dridhen duret kur shoh nonji qe kalon si budalla ne mes te rruges me vrap...

KoDoShi

Primus registratum

S'je e vetmja femer jo Albi, ta siguroj /pf/images/graemlins/smile.gif

Merre si ngushellim /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ka shume femra qe njoh kane marr patent, dhe nuk i hypin makines, kane te njejten ndjesi si ty, t'pakten ashtu me thon mua /pf/images/graemlins/shrug.gif Ndoshta e ndjejn qe s'jan te afta per te ngare nje makine dhe knaqen vetem me aq, me kartonin e patentes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Behu me trimeresh! /pf/images/graemlins/grin.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Se shpejti do vije koha qe njerezit do shesin makinat do blejn gomere, /pf/images/graemlins/laugh.gif se ashtu sic po rritet cmimi benzines ne vend qe te prishen paret per qejf, do prishen neper maqina.

Qellimi kryesor i maqines osht me te cu nga A ne B, ndryshimi qendron nese shko me 100$ apo me 40$. Ndersa po te kesh gomar nuk harxho pare fare, se bar ka rruges sa te duash, edhe kur e shef qe bje gomari, mund ta shesesh per sallom dhe qit dhe noji lek. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Kjo alternativa me gomar ishte sa per ti bere konkurenc Isabelles me ate deven me dy gunga. /pf/images/graemlins/laugh.gif