</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sa me e bukur t'jet makina...aq mo i shomtut o robi
[/ QUOTE ]
S'eshte thene kjo! /pf/images/graemlins/winkwink.gif Nga i nxorre kto konkluzione? /pf/images/graemlins/ooo.gif
[/ QUOTE ]
pse te dogji ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ???
apo se te duket vetja i bukur kur shifesh ke pasqyra makines /pf/images/graemlins/lol.gif
E pra eee ashtu me duket /pf/images/graemlins/grin.gif
une thashe thjesht s'eshte e thene qe t'jet ashtu si thote shoqja jone "filozofe".
Pastaj ti me marrsh pleshtat mua nji her per ate punen e te djegmes /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
ate hall qa ti /pf/images/graemlins/laugh.gif pa problem /pf/images/graemlins/grin.gif
E di qe ma do te miren dhe pranej do kujdesem kur ti boj ca shkurtime. Edhe nuk eshte ne planet e mija per shkurtim ajo gjoja qe kujto ti /pf/images/graemlins/lol.gif Jane gjona tjera per tu shkurtu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do e kem parasysh ket punen e shkurtimit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une po thoja mos dilja mire me ca shkurtime por je ti qe gjithmone me mendimet e tuja djallzore ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa te vogel e ke ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
aq sa te mbaroj pune, edhe te jet e kenaqur /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj e vogel e vogel por punen e ben te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fanta e ka zemren e gjere /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mundet me ta lon i xhiro ???
[/ QUOTE ]
Ti e di qe sme pelqen kur e ka te gjere /pf/images/graemlins/laugh.gif zemren, sdo ta perseris 100 here tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
megjithse po ma la ti hypi i her /pf/images/graemlins/laugh.gif me bo i xhiro se rrefuzoj jo, kot me rrejt tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
zakonisht cilin i fute ??? te pestin ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gjo, thjeshte sepse e ka me merak, edhe do tja trajtojne me kujdes /pf/images/graemlins/laugh.gif
se ti dukesh qe kur ta hyp sta zbret mo, e bo xhiro sa te teket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa me e bukur t'jet makina...aq mo i shomtut o robi
[/ QUOTE ]
S'eshte thene kjo! /pf/images/graemlins/winkwink.gif Nga i nxorre kto konkluzione? /pf/images/graemlins/ooo.gif
[/ QUOTE ]
Lakna t'mija qe ty s'te perkasin... /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Kjo vlen per shoferin /pf/images/graemlins/laugh.gif pasagjeri eshte ne perpjestim te drejte me bukurine e makines /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Nese shoferi o i "shomtut" ne ate kuptim qe i jap une... pasagjeri i bie t'jet (n'kub)3 , i shotmut /pf/images/graemlins/tonguee.gif.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.