A keni makine?

MLK

Primus registratum
Re: A keni makine?

Kjo teori qe sjell ti ketu, eshte e vlefshme kur shoferi ka makine te shemtut /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cuditerisht, kur makina eshte e bukur, pasagjeria dhe bukuria e saj jane te lidhura ne perpjestim te drejte me bukurine e makines, si dhe ne perpjestim te zhdrehte, me ate te shoferit /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Eh, duhet me dit me manovru se se fut dot me te paren ne parking /pf/images/graemlins/laugh.gif Po kur mesohesh me kerr te modh /pf/images/graemlins/laugh.gif ja mer doren masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ehe ja merr doren /pf/images/graemlins/laugh.gif

me ça marshi i jep zakonisht ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Ndihesh pak "impotent" me kshu gjojnash automatike ti MLK ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'te duket vetja pak pasiv tek llamarina...kur puna o unilaterale?! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

E di qe dukesh tip me eksperience ti Aurora /pf/images/graemlins/laugh.gif

kalel

Primus registratum

po pytje ju duket kjo qe beni ju ???????ve bast qe jane pergjigjur te gjithe po!!!!!!!!!une pe rvete skam makine si do ja bej?

^Res-Cogitans^

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E di qe dukesh tip me eksperience ti Aurora /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

...gjithsej duhet t'kem bo 6 rrug me instruktorin deri tashi;
kur thuhet qe kuantiteti s'bo kualitetin /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Nese t'shkruaj ktu dhe instruktori jep msim akoma...do t'thot qe jom e kapshme ne kshu llamarinash,o'hooo. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Me te djathten apo me te majten e nderron marshin ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Po instruktori ul ne krah esht kur ja nderron marshat /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ML 270

[/ QUOTE ]

E di /pf/images/graemlins/laugh.gif

E coje ne lavazh se sot e kishe bo mo, llum fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Une e shita kerrin per tiu kthyer 0.02 turbo me karburant bio (u bera ambjentalist) dhe me goma qe per momentin i kane rene nga mosperdorimi, eshte cabrio me sedilje per tek person por lekure ama, me nje drite xenon qe s'hyn ne pune pasi udhetoj vetem diten dhe kur s'bie shi. Ah se harrova, dhe 15 marshet qe ka, ia nderroj me gisht /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ML 270

Te tendin e ke re apo te qeveris? Po ven per haremin a ke mjaftueshem? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une e shita kerrin

Ke shti kerrin ti??? Sa ta bleu Muzeu Kombetar? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per vete po kerkoj i CampingCar...