A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

O Indiano,merre mer plak ujtin se ketu ke lokali im eshte pa lek dhe mos u merzit me 82/shen se eshte njeri i mire.Mbase jeni keqkuptu.
Pini ndonje birre tani hajt

leonora

Primus registratum

hahhahahhahahaaaaaaaaaa njer i mir thot ky :lol: :lol: nejse, nejse kujt ti behet vone, me injorante une qe merrem me te dhe ai ka te drejte.
Xhoni a pim nje kafe ne te dy jemi qe jemi ktu vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

82 shko Prape nuk zure mend ti rri sa rri dhe e hedh nje fjale me kunja.
Edhe ky xhoni eshte vajze e mire thote, ajo tjetra thote qe eshte ylli i alb forumit nuk ka faj ajo se ju ja keni rritur mendjen , se me kujtohet kur ka ardhe ka qene vajze e urte si dele bo bo bo tani eshre bere si bisha e eger.

leonora

Primus registratum

INDIANO-XHONS jam apo nuk jam vajz e mire kjo nuk ka rendesi shum dhe une ajo qe isha ne me par jam dhe tani dhe nuk ma rrit menjen kush por gjithsesi persa i perket asja qe the mrem ke te drejte e din vet pse beht fjale.

82 shkodrane ,hajde lozim kujt i bie 10-ta /pf/images/graemlins/laugh.gif
delizie_truf.jpg

leonora

Primus registratum

yllo flm :kiss: :kiss:
na shkaterrove me gjith kto gjera te mira qe bije ti ktu
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Po perse kemi diskutuar mbreme ne te dy??? ooh se e kisha harruar fare sa memorje te forte qe ke dhe ti.
Per nje gje te jesh e sigurte diskutimet tona ketu nuk kane te bejne fare me ate qe mendon ti,
biseda nga diskutimi ndryshon apo jo???
O kamarier na sill ndonje gje per te pire por vetem per mua ama se si i thone secili per veten e tij zoti per te gjithe.

leonora

Primus registratum

Une di te them vetem kaq qe me ty ne kte forum nuk merrem vesh.... ky eshte faji im dhe qe une jam vajz e keqe noshta.

xhoni

Primus registratum

Ore do rrni urte ju te dy se jeni ba si macja me miun.
Dilni perjasht lokalit dhe zihuni grusht dhe mundje po deshet :goofy:
Tani hajde dehuni me birra qe te ziheni me kollaj pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Jo mer plak se INDIANIN e kemi cun te mire,gjithashtu dhe 82-shkodranen.Edhe njerezit e rregullt grinden nganjehere :shrug:
Shpresoj nje dite do ta gjejne gjuhen e perbashket se vallaj sma merr mendja te kene toka per te ndare me njeri tjetrin. /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

hajdeni tu jap nga nje birr iher juve.. /pf/images/graemlins/wink.gif indjano,82shkodrane dhe xhoni pini sa te doni dhe pa zhurme se sot jom pak i merzit se kom humbur bastin dje.. /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

Hajt se po ta jap une birren meqe fitova bastin.
Merr dhe ndonje pizze po deshe. /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Si nuk do te qeras ty une mi????
Ti je njeshi i af
Kamarier,silli shpejt goces ndonje gje te mire cfare do ajo dhe trajtojeni mire se ju thera. :smash:

Yllo,mer cfare te duash.Ketu je si ne shtepine tende.
:kiss:

xhoni

Primus registratum

Mireserdhe Moira.
Hap frigon dhe kap nje gelato.
Te befte mire :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

RAUL flm naqe :kiss: :kiss:
yllo paske ardhe ti te na vizitosh :kiss: