A do nje birre e??

TEDI

Valoris scriptorum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] Moira mos i ze bese se eshte 1 ky nga vera te con tek dera ky :smash: [/qb]
Ahere Pretty un thashe 1 Gote Vere jo 1 Voze Vere ...Nuk jam nga ata rob qe perfitojne nga Efektet e ALkolit ...Ne Nqs je Tape un t Boj Esell t coj m shpi ne neser ti them t gjitha ...

ere

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] Moira mos i ze bese se eshte 1 ky nga vera te con tek dera ky :smash: [/qb]
Ahere Pretty un thashe 1 Gote Vere jo 1 Voze Vere ...Nuk jam nga ata rob qe perfitojne nga Efektet e ALkolit ...Ne Nqs je Tape un t Boj Esell t coj m shpi ne neser ti them t gjitha ... [/qb]
nuk te besoj po sme dhe edhe 1 dopie tjetr :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

Un t jap ne gjithe shishen po m pare m thuj ku e ke shpin ... Qe rruges per m shpi te te boj esell ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ja e kam aty afer lumit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ca Lumi mi se Lumenj Kemi shume ne ...Lumenj Birrash Vere KOnjaku ,COcaCOle Fantash ne Shu... Sic eshte Lana ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] uaaaa :eek: po ky nuk eshte lume ku me ke cuar ky eshte krevat :wub: [/qb]
qyQYQYQYYQYQ PO un slagem deri n Brez e Lal... Mund te lagem nga Brezi po jo nga kembet deri ke Brezi ... do thush e bera ne Breke qe te justifikohet e lagmja po sme kercenove ...Qeke Ala Tap ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

E kisha pi kafe me pas kush ma ban si zoj e vjeter e kti bari qe jam.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PaRajSa^:
[qb] E kisha pi kafe me pas kush ma ban si zoj e vjeter e kti bari qe jam.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si e do Caffen Me Qumesht me Krem t Shkurter Fol e qesh se ta bo lala ...

ere

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] uaaaa :eek: po ky nuk eshte lume ku me ke cuar ky eshte krevat :wub: [/qb]
qyQYQYQYYQYQ PO un slagem deri n Brez e Lal... Mund te lagem nga Brezi po jo nga kembet deri ke Brezi ... do thush e bera ne Breke qe te justifikohet e lagmja po sme kercenove ...Qeke Ala Tap ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tape tape une por ti u lage qe u lage :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

eh sa du un T Lagem .Vetem Nqs m hudhin nai kove Ujti ka siper qe t bohem qull...

xhoni

Primus registratum

mduket se grupu vjeter qeka tha komplet
hajdeni mer se e hapa prap klubin
kush do birre

Kondrapedali

Kondrapedali

Un e kom nji tashti po nuk po ta kthej dorën /pf/images/graemlins/laugh.gif.

E paske bo klubin si prej jasht shtetit /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

ky af-ja qeka dhi fare
mu mkujtohet para 1 viti ishte yllllll
megjithate hajt nai birre per te gjithe