A do nje birre e??

Re: A do nje birre e??

:shrug: ngordha per te ngrene..
carne2.jpg

apo...??
Margarita%20Beef.jpg

Ika pacim... :wave:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Hajt se po ta jap une birren meqe fitova bastin.
Merr dhe ndonje pizze po deshe. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
thanks,ajo pizza kishte qen klas fare vetem se kish pas shume chilli oil. /pf/images/graemlins/smile.gif

82shko :kiss: :kiss:

leonora

Primus registratum

:rolleyes: ....... :idea: :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

hajde qa do pini 82shko,fiona? :kiss: se mua mu tha buza per nje birr. /pf/images/graemlins/wink.gif
hajde ja fusim i cik muhabet per gjendjen ne irak tani,se edhe kjo na ka ngel mongut.. /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

hmmmm une dua nje orange juice /pf/images/graemlins/laugh.gif
e shoh une kete do ta rekrutojne ushtar, se nuk ka bere as zborin ne shqipri /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

pse pak zbor na kan bo neve, spektakel na kan bo. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

une per vete po shkoj te fle gjum tani kam mendje per te pire :smash: noshta nje got uje :angel:

susana

Primus registratum

opo ai orange juice me erdhi mua??? :mad: pa na trego njehere neve ca zbori te kan bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] opo ai orange juice me erdhi mua??? :mad: pa na trego njehere neve ca zbori te kan bere /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja merre se me vdiqe me gjth orange juice... /pf/images/graemlins/laugh.gif
eh zbori long stori. /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Nje makiato te madhe per mua, se s'ia filloj punes dot!

Kush paguan le ti ngreje dy gishta! /pf/images/graemlins/laugh.gif

erdhi maciato per ty /pf/images/graemlins/smile.gif Gishtat nuk i ngrita se po i lupija /pf/images/graemlins/tongue.gif
machiato.jpg

leonora

Primus registratum

xhoni i lek hajer nuk e ban ne lokal te vet :smash: por nje gje ka be te mire :angel: ka gjet nje kamajere yll bote dhe shum e egzakte ne sherbim :wub: gjith klijentet dahen te kenaqur :kiss:

xhoni

Primus registratum

Ciao xhente !!!!
Un caffe-latte per me perche mi so svegliato proprio adesso /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

E po kjo pike e zeze keshtu. :confused: Te vijne ne lokal te te bejne dhe si te forte.

Na pra :smash: :smash: :smash: :smash:
PERJASHTAAAAAAAA!!!!!!!!! :lol: :lol:

xhoni

Primus registratum

Moira!!!
Po vazhdove keshtu do ta dyfishoj rrogen /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] E po kjo pike e zeze keshtu. :confused: Te vijne ne lokal te te bejne dhe si te forte.

Na pra :smash:
PERJASHTAAAAAAAA!!!!!!!!! [/qb]
hahahahhaaaaaaaa :lol: :lol: o ftyr e keqe ka nxjerr jashti ti :mad: mauaaaaaaaaaaaaaaaaaa :goofy: jo mor se me ke :wub: :wub: