A do nje birre e??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Moira!!!
Po vazhdove keshtu do ta dyfishoj rrogen /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bobooo, c'diskriminimi! Rroga duhet te rritet (dyfishohet) ne baze te ligjit shteteror per rregullimin e rogave.
Xhoni, ende nuk ua ke rit rrogat punetoreve, edhe pas gjithe ketyre viteve?! menjehere e thir komisionin une TANI SHPEJT! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Plus, 82-shken mos ma perze se e kam shoqe si shpirt! :thumbsup:

leonora

Primus registratum

shpresoj te pelqeje :angel:
meringata.JPG

Shqiptarja flm dhe ti je shum e mire :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

FALEMNDERIT SHUUUUME 82-shko!

Je yll fare! Meriton te trajtohesh si princeshe!

/pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

refrigeratori.jpg

o xhoniiiiii te jan boshatis figoriferat mor i uruar po shko me ba forrnizimin :smash: :smash: :smash:

Guest

O Xhono se mos i fut pijet aty brenda plako se jane rafte rrobash dhe i vika era e çorapave deri ketu, tashti u beme me te vertete per ne spital.

:lol: Xhoni mund t'a kursesh ate rrogen time ,se e kam per hobi kete sherbimin ketu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po u fut leku ,u prish byreku.... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif sa shkonka ...Pije kete tani ,te mbeledhesh pak veten se paske pune per te bere me keta frigoriferat ... :lol:
machiato.jpg

leonora

Primus registratum

hhahahahhahahahhahah rafte rrobash thot ai :eek: xhoni po pse ne rafte rrovash i ke majt gjerat der tani :smash: :lol: :lol:

Florus

Forumium maestatis

ciao o njerez te mire /pf/images/graemlins/smile.gif
si ja keni kaluar juve 1her ee? megjithese kot pyes un, shoh permiresime ne shume drejtime, dhe e gjith kjo merit e pronarit :thumbsup:

xhono me ca kriteri i ke pranu kto kamarjeret e reja ee :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

ika un tani, a dopo :wave:

p.s. kam sjell ca furnizime nga shqiperia per barin, shpresoj tju pelqejne :cool:

leonora

Primus registratum

FloBo per pronarin lokali kishte ik per dreq por lut fat qe jemi ken ne ktu :goofy:
he qa na ke pru nej gje te mir nga shqiperia se une vdiqa urije :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif
:kiss: :kiss:

xhoni

Primus registratum

5Hawaii.jpg

Ahuuuuuuuuuuu
Klienta te dashur,mos degjoni llafet e miletit por hajdeni se kam nxjewrre ca tavolina jashte. :rockband: :goofy: :goofy:

xhoni

Primus registratum

82 shko,na len rehat po deshe se jemi tuj hang e pi per qejf.Ska cna duhet me thashethemet tuaja :cool: :cool: :cool: :cool:

Guest

Tavolinat qenkan nam fare por ne qofte se ka mundesi nje tavoline dyshe kur te dali ajo shoqja ime nga spitali.

susana

Primus registratum

hmmmm nje apple juice ksaj rradhe tek ato tavolinat qe jane perjashta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Dua te bej rezervim tavoline per 4 persona: MOIRA, 82-SHKO, UNE dhe e ftojme edhe FIONEN po deshti te ulet me neve.

Goca, hajde te bejme i cik muhabet femrash e ti leme djemte pak anesh....hmm, deshta te them rehat!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

xhoni, harova te te pyes se a e ke siguru ate vend tek tavolinat mire, se ku ta dish mos po na del noj peshkaqen si ne Durres?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:
e ca te siguruar se ,kemi cunat ne i nxjerrim para si barikade :tipsy: ej goca perfytyrojini pak bosat e lokalit /pf/images/graemlins/tongue.gif me thongs e papion... :lol: Bashke me sherbimin kemi falas nga pronari edhe nje lyerje shpatullash me vaj plazhi.. :devil:

SweetAngel

Primus registratum

Me birra jam ngopur, kam pire sa..........to last e lifetime.

DUA 1 KASATE !!!!! Po pati mundesi kuptohet.