A do nje birre e??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Xhoni, po ku e morre mor kete kamarier te ngathet, qe s'me solli hic asgje?!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif
Xhoni, ndoshta s'i ka fajet kamarieri, ndoshta i ke ti fajet qe nuk i paguan sigurimin dhe kontributet per te!!!.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt, e u cova te marr vet ate qe porosita (jo leng rrushi, xhoni):

schweppes02s10a.jpg

:cool:

P.S. Po pse kaq vone e organizoni kete "happy hour"?! Une s'do jem ketu! /pf/images/graemlins/frown.gif PO ani, kalofshi mire pra, e neser patjeter te me rrefeni ndonje nga ndodhite me interesante, se perndryshe...hmmmm!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif ... deshta te them, nuk do vij me ketu ne kafene e xhonit! /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave:

Guest

Moira je fantastike :kiss: :kiss: :kiss: por ate mbetet hatri ti jap nje gote Shqiptares se po i bie te fiket per nje gote :lol: :lol: :lol:

RAUL

Primus registratum

indiano,ma jep nje birr se kom bo nje rruge shume te gjat sot. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

e merrshe nga Anglia kur ike ne shqiperi nuk ka se jam RRacist.

Harrove tek klubi i Tironsave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Jepini i gote raki ktij bastexhiut qe eshte me keq se puna ime per baste.
O indiano,do dhe icik turshi lale?????
Moira,po te sjell nje arneis 12%

BISOU

Primus registratum

PASKA ARDHUR MOIRA DHE SME KENI THIRRUR /pf/images/graemlins/laugh.gif ????
MOIRE I MISS YOU :kiss:
XHONI :kiss: DHE NJE APPLE MARTINI TE LUTEM
TE GJITH TE TJEREVE :kiss:

BISOU

Primus registratum

TY TA NDJEJ DASHURINE PA FOLUR FARE /pf/images/graemlins/blush.gif :kiss: :kiss:
PO ME MOTORR A DO SHETISIM /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Jepini i gote raki ktij bastexhiut qe eshte me keq se puna ime per baste.
O indiano,do dhe icik turshi lale?????
Moira,po te sjell nje arneis 12% [/qb]
edhe ti ore me baste,lam lesht e ..... :lol:

indiano o rracist,hajde na e hedh noj got se marum.. /pf/images/graemlins/tongue.gif apa pa c'jeni do rracista ju durrsaket mor amon.. :smash: :smash:

ve bast se Xhoni e ka harruar kete lloj gatimi kaq te shendetshem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ispanakli_yumurta.jpg

po kjo ca eshte... :tipsy:
kadayif.jpg

icik mos e tepro..
baklava.jpg
lokum.jpg
ne dasem .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

xhoni me Bisou me nga dal se keputet duke u puthur :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nje birr do vi ta pij me vone se tani nuk kam kohe se jam ne pune....
por ju lash porosin kamajerve te ju bjere nga nje Mories dhe Raul-it :kiss: :kiss: ky i fundit qe paska ardhur nga pushimet :smash:
:wave:

Guest

O TEDO edhe ti si puna ime qenka , nuk paske para me pi nje birre e dashke qyl.
Po patet mundesi edhe mua nje birre ju lutem se,lotot sportive na kane grisur xhepat.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Kam bere gati disa foto qe do ti dergoj me e/mail tek disa miqte e mi,por une vete nuk kam scaner.Do shkoj nje dite tek shtepia e nje shoku dhe do mundohem te ngjis edhe ndonje ketu.
Attenzzione!!!!!!
Gocat mos te shkulin floket!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Po ato qe skan flok, ca me shkul manej /pf/images/graemlins/laugh.gif