A do nje birre e??

Guest
Re: A do nje birre e??

Ne qofte se ka njeri te me japi nje Birre te ftohte se te them te drejten nuk kam asnje LEK ne xhep.

tola77

Primus registratum

Po ne France me duket se jane euro dhe jo lek /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithate nje birre dhe per ty.

Guest

Kur flitet qe nuk kemi LEKE nuk bohet llafe fare per EURO megjithate rrofsh TOLA per birren dhe ne gezime.

BISOU

Primus registratum

XHONI A DO ME JAPESH NJE BIRRE /pf/images/graemlins/laugh.gif
8512_fpx.tif

Guest

O XHONO ku je mor lal vajzat kerkojne te pijne nga nje birre ti nuk bohesh i gjalle.

ladouce2005

Primus registratum

du shume birra se jam merzit qe ka ik xhoni...kam ndare mendjen...do behem tape :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

La DOUCE edhe une desha nje birre por u bona tape pa pi akoma tu pa kete foton ketu siper :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] XHONI A DO ME JAPESH NJE BIRRE /pf/images/graemlins/laugh.gif
8512_fpx.tif
[/qb]
Te hanksha dhe te puthsha.........baluket ishalla qe me cmende fare me ket foton. :kiss:
Shpejt do ve dhe timen origjinale ketu tek bari

Indiano,merr birra sa te duash se tani ne gusht e kam self servis.Vetem roja i lokalit ka ngel,Zeqoja :tipsy:

La douce, :kiss: I`m thinking to come in America.See you soon :wave:

xhoni

Primus registratum

Ah se desh harrova.Neser inagurohet pishina ,keshtu qe jeni te ftuar te merrni pjese ne darken qe do zhvillojme.

Do te kemi ne lidhje te drjtperdrejte nga TIRANA z.Flobo,bashkepronarin e ketij lokali te mrekullueshem ku merzitja te duket si fllad pranvere,ku qejfi te 100 fishohet :idea: :rockband:

shenim/(nuk pranohen femra me pantallona)
Duam shale,dhe vetem shale!!!

mos ma vini re shume se kam pire pak......................................................si shume!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

leonora

Primus registratum

aman ka kush te me bjer nje birre se kenka boshatis lokali :eek: sguxon robi te largohet se behet nami behettttt :eek:

hurricane

Primus registratum

Shkodrane hajde e pime bashke nje birre nga ato 1 litershet se edhe mua me ka shku menja keq per nje birre. Se ketu vetem une qenkam kavalier se keta te tjeret....... :smash:

Guest

Perse akoma hapur qenka ky lokal se kujtova se ka dale Piramide.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arctic_Cobra:
[qb] Shkodrane hajde e pime bashke nje birre nga ato 1 litershet se edhe mua me ka shku menja keq per nje birre. Se ketu vetem une qenkam kavalier se keta te tjeret....... :smash: [/qb]
flm per birren po nga nje liter nuk ma mban mua te pi /pf/images/graemlins/laugh.gif por gjithsesi po bej sakrific per ty :goofy:
Moira kokoshka sa te dush por nuk ka njeri te pjak se kan ik me pushime gjith /pf/images/graemlins/frown.gif

BISOU

Primus registratum

TA FILLOJ ETE HENEN ME BIRRE THUA :idea: NDOSHTA NGA FUNDI I DITES ...
XHONI SME JAN RRIT AKOMA BALUKET NDOSHTA DERI NE TETOR QE DO SHKOJ NE TIRANE ME RRITEN PAK SE OBOBOBO DO KEM PROBLEME ME ATA QE I KANE QEJF BALUKET :devil: :goofy:

UNE DUA NJE CAFFE LATE TE MIRE QE TE ME BEJEN SYTE XIXA /pf/images/graemlins/laugh.gif

NGA NJE :kiss: PER TE GJITHE

xhoni

Primus registratum

Ka pak njerez se jemi ne plazh mer piplla.
:shrug:
Indiano,i kemi rrenjet e thella ne,sdalim kollaj piramide. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shif te vesh ndonje bast ti,mos ki hallin e klubit tim.Po deshe parashikim shprehu. :wave:
Nga nje birre per te gjithe se na mbyti vapa.
Bisou :kiss: Po kaloj andej nga shpenzimet te shof ca ke ble. /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

Xhoni erdha une per birrat qe me the /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam ardhe vetem se shoqet e mija s'pijne te henave /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Merri ca birra dhe jepja te marten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt gezuar dhe ishalla u pafshim ne USA pas disa kohesh :idea: :angel:
Mos u merzisni se ket klubin prap une do ta kem.
Po te vej dhe nje kenge!!
Kush kercen naplonin
goca elbasonit
:rockband: :rockband: