A do nje birre e??

SweetAngel

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Po te ofroj nje une Conte!

Raul :lol: :lol: :lol: :tipsy: Mos me bej te qesh. Nje birre nuk me ben dem, keshtu qe mos ki merak fare. /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

Hajdeni mer piplla tju jap pronari nga nje birre te ftohte se na duhet me ket vape qe eshte.
Kamariero!!!
Shpejt mer a sill birrat dhe ca meze te vogla per klientet!!!

Doni nje cike muzike ?????

shtriga

Primus registratum

sot qeras une birat.
me ne fund do iki per ne memedhe /pf/images/graemlins/wink.gif
nje birr te ftot shpejto.
xhoni flm per biren dhe mezet
:rockband:

pippo

Primus registratum

Boji dy ato birrat ! rrofsh
po pi merr pi | jo rofsh | po pi mer pra | po jo se kam pune | po lene mer punen se aty osht po pi .........

RAUL

Primus registratum

fiona,gocat shqiptare nuk paguajn. /pf/images/graemlins/wink.gif keshtu pra mos me ofendoni. /pf/images/graemlins/laugh.gif une ketu 500kg burr dhe mos te paguaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif
ju qeras une sot ty edhe 82shko..pini birra sa te doni... /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss:

susana

Primus registratum

opo c'me eshte bere si Zequa me kete /pf/images/graemlins/tongue.gif ky mua. :kiss: na te jap ca kshu se karrova :smash: :smash: :smash: :smash:

susana

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: te marrte e mira se nuk na le mend. dol me editojne mesazhin :smash: :smash: doja te thoja HARROVA

RAUL

Primus registratum

me duket se filloi me te trubulluar birra,merre me ngadal o rrushi... :lol: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] opo c'me eshte bere si Zequa me kete /pf/images/graemlins/tongue.gif ky mua. :kiss: na te jap ca kshu se karrova :smash: [/qb]
mir :smash: ja dhe RAUL po :kiss: mua ma dhe? rrofsh e une te jap ty :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif dua nje red bull /pf/images/graemlins/tongue.gif

tola77

Primus registratum

Nje bire dhe une po e pi me Zeqn se kam kohe pa u takuar. /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb] Nje bire dhe une po e pi me Zeqn se kam kohe pa u takuar. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ToLa :kiss:
tani e pash une qe ne profilin tende ishte shkruar komshi me ZEQOn /pf/images/graemlins/laugh.gif