A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

wwwweeeeeeeeee kush paska ardheeeeeee :wub: ku je moj ylli se na thave syte /pf/images/graemlins/frown.gif
vrap na bini birr se do pime bashke :goofy:

shtriga

Primus registratum

shyqyr erdhi se_di se na mori malli.kamarier tre bira te pim me gocat.gezuar 82-shko dhe se_di /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

shtriga rrofsh naqe :kiss: hjat gezuar :rockband: po pim ne te dyja se se_di iku ne la vetem /pf/images/graemlins/frown.gif

SweetAngel

Primus registratum

A ka ndonje qe punon ne ndonje agjensi dashnoresh, ti gjeni nje Zeqos se vdiq. /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Zeqo,po ketu eshte bar mer lal,s'eshte kuplara :shrug:
nejse do ti them ndonjeres per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shtrige ,mos u qaj se keta kamarieret e rinj jane te lezecem shume.
hajt hidhu ne sulm!! :goofy:

ti 82-she ,mos me fol fare se jam merzit keq me ty,por ska gje ,gjyqin do ta bejme kur te vije se_di me flobon
more vesh? :smash: :smash:

BISOU

Primus registratum

A DO PIME SONTE APO SI ESHTE PUNA...
NJE BIRRE JU LUTEM /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]

ti 82-she ,mos me fol fare se jam merzit keq me ty,por ska gje ,gjyqin do ta bejme kur te vije se_di me flobon
more vesh? :smash: :smash: [/qb]
hahahahah shyqyr qe u merzite i her /pf/images/graemlins/laugh.gif se kshtu do me duash dhe me shum :goofy: :wub: ja kshu ma ben ti mua dhe te duket pak me spec eeeeeeeeeeee :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

ore ketu nuk ka organizim hiq. /pf/images/graemlins/laugh.gif ketu duhet me pritur 1muaj per nje birre. /pf/images/graemlins/tongue.gif

albavina

Primus registratum

82-shkodrane flm zemra :kiss:
shtriga flm edhe ti yll :kiss:

birre per te gjithe ju :rockband:

ladouce2005

Primus registratum

e du nje birre una ju lutem, se s'ju kam bezdis ka kaq kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif
nga ma keni pronarin? bejini te fala prej meje :wave:

RAUL

Primus registratum

flm tola per birrat. :kiss: heren tjeter nuk do te shqetsoj do ti marr vete birrat. /pf/images/graemlins/tongue.gif

hajde ketu nje nje birre per tolen nga une dhe nje sprite per sweetangel.. /pf/images/graemlins/tongue.gif .
sweetangel me vjen keq qe nuk po te jap birre,ti e din arsyen.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Guest

Te them te drejten eshte birra e dyte qe po pije por perseri kam shume vape.
Ne qofte se keni mundesi nje birre nga keto kamarieret e rinje se ndoshta freskohem.

SweetAngel

Primus registratum

Raul, me duket se nuk e di arsyen, po mundohem ta gjej, por pa sukses.

Po flm gjithsesi per pijen.

tola77

Primus registratum

Nje bire per te gjithe nga une se kam ditelindien e mamit. /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Raul, me duket se nuk e di arsyen, po mundohem ta gjej, por pa sukses.[/qb]
hahaha sepse ke burrin qe te :smash: :smash: me pi birra. /pf/images/graemlins/tongue.gif