A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

sa pak ti :confused: e di qe ke pas pune po qa ti besh /pf/images/graemlins/frown.gif
une te djelen u kthva nga Rimini qe isha per nja 10 dit.. u kenaqa po qe do se marune shpejt /pf/images/graemlins/frown.gif
sa mir ti do shkosh ne shtator.. :confused: do me marresh dhe mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Do te te marr kur te iki te djelen ne Lago Maggiore /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

une du ne plazhe :smash: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif
e di qe do te me hekesh qafe po nuk te lej rehat pa me marre /pf/images/graemlins/tongue.gif
si nuk na erdhe nga milano mor ti nje her :confused: sa genjeshtar je ti aaaaaaaaa :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

albavina

Primus registratum

nje birre per te gjithe ju
ne vecanti nje te krikell te madhe per xhoni 82-shkodrane dhe per flobo qe me duket i ka ngelur hatri nga mua /pf/images/graemlins/frown.gif

xhoni

Primus registratum

Se_di
Mos hajde te na japesh birra se ato i pime dhe vete.
Ne na mungon shoqeria jote.
Kur te kesh kohe me trego pak pse i ka ngel hatri flobos me ty???? :shrug:

hurricane

Primus registratum

mire xhono si te dush! nuk e perseri me. Tani qe ta rregulloj pak muhabetim me pronarin po i jap te gjithve nga nje teke Glen grand. Ti xhono mere dopio! Po kujdes mos deheni

/pf/images/graemlins/laugh.gif jam per qefin tim.... :tipsy:
limoncello.jpg

gezuar klubi.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Tola,skam bere asgje.Pres te me dali emri per te marre soxhornon nga fundi i gushtit dhe pastaj ti marr perseri karten dhe patenten. /pf/images/graemlins/frown.gif
Cobra,grazie per glenin,a te ngel hatri ta marr Jack Daniels? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Moira ,leri lengjet po fillo me birre tani,hajt!Ose me uiski

Shqiptarja

Primus registratum

Tungjatjeta!
Xhoni, mire fare qenka ktej!!!
Cfare te porosit une..?!
Hmm, nje Shweppes grapefruit po te jete mundesia!... :wave:

xhoni

Primus registratum

Kamarier!!!!
Silli shpejt shqipetares ket lengun e rrushit qe do,dhe mos e ler te paguaj se ka ardh sefte.
O pippla!!!!!
Mos harroni se sot pasdite ka festee ketu.Si gjithmone ,happy hour starts at 17.30

Wellcome to everybody!!!!!

:shrug: nuk eshte leng koti ,eshte limoncelo /pf/images/graemlins/laugh.gif Do dhe nje gote ti Xhoni.. /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Ai pihet pas ngrenies mi Moira,per te tret ushqimin.Une para nje ore hengra mengjes.Ca do tres une me ate.

xhoni

Primus registratum

Moira,do ta jap me vone gelaton.Tani hap frigon dhe merr cte duash.Hajt ciao :goofy: se me lodhe me ato goglat

Guest

Po kjo Moria sikur nuk ngopet kurre çdo here kerkon me shume , mos i plotesoni te gjitha deshirat e saj se nje dite do te kerkoje edhe??????? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

dhe c'fare.. :confused: .....varet nga gusto ,nuk eshte e thene qe te pelqej ate qe pelqen dhe ti.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

E kisha fjalen , a e ndajme pergjusem ate pjatancen aty siper se veren e gjej une.

/pf/images/graemlins/laugh.gif mos m'u prdridh si makarona spageti ,se e kuptova... /pf/images/graemlins/wink.gif bujrum ,merre dhe nje gote vere nga une
/pf/images/graemlins/smile.gif
dscn0155.jpg