mirmjesi per ty eshte mirdita per mu :wave: pse ca ka nje birr ne mengjesFillimisht postuar nga BISOU:
[qb] FLOBO, MIRMENGJES/MIRDITA ORA 12;01 E TI SUGJERON NJE BIRRE!!!!!!
INTERESANTE PO MIRE SE KY BOSI IM I KA SYZET E TRASHA E NDOSHTA SE DALLON SHISHEN :lol:
CHEERS![/qb]
E para nuk e kam 82-shko por LeoEni.. dhe plotesoje plot mos e bej vetem Leo Si e shkruve me par te "Zona e Tifozve"( E din vet psen ti). :kiss:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] xhono po e pasuro gjuhen shqipe me fjale te urta
82-shko ka ca dite qe s'po te shof mir do jet ekrani im me pluhur thu merr nje birr se ta heq merzine si me dore :kiss: [/qb]
po nje birre nje here ne kaq kohe nuk te ben keq o yllo /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb] E dyta nuk pi birr dhe pik,sikur te vdes nga merzia, se vetem per keq te mesoni ju. :smash:
[/qb]
Prit e Zot qa heq ta pi ne nade /pf/images/graemlins/blush.gif qe me ben mami me zor /pf/images/graemlins/frown.gif lere ta mar ne lokal :lol:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] mahhhmir qe nuk merr qumesht te pakten si nje shoku im /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: :smash:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] mahhhmir qe nuk merr qumesht te pakten si nje shoku im /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te jap une sa te duash birre por je larg dhe nuk i mer dot /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Sot du birra shume ,se s'jau kam vaktin tju jap vete.
Hajt shpejt kush do me japi? [/qb]
:smash: :smash:Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb] Kush do çaj?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]