Pse mo eshte shum i mire çaji per te ftohte /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb]:smash: :smash:Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb] Kush do çaj?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Na e shpife me ket cajin.
Mi bjer birrat ketu ku jam....Shpejt [/qb]
ku e di une pse se diFillimisht postuar nga BISOU:
[qb] thank you se di /pf/images/graemlins/tongue.gif
po pse nuk e di ti
pa me thuaj njehere????? :goofy: [/qb]
Hahahahahahahahahahaahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xhoni me nerva :lol: :lol:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Sot mos me ngacmoni se jam me nerva.![]()
Du birraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [/qb]
E pra leri tani nervat se nuk ja vlen te shkaterrosh veten per te tjeret :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Leo,vetem ti dhe Se_di mund te mi ulni nervat,se vallaj do ta shqy ndonjerin ketu. :smash: :smash: . [/qb]
Nuk jam nga ata qe iki kollaj ne WC edhe po te pi shume.Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] SEDI po ky nevriku si e ka hallin sot ky wahhhh
aman mo pi sa te dush se e di vete se ku shkon pastaj WC nuk ka rruge tjeter :goofy:
po ja Se Di pyete veten per cdo gje dhe pergjigju e pergjigju derisa te kuptos se e di!!!
Une keshtu e bej dhe po ashtu kerkoj dhe ndihme rreth e rrotull sidomos ketu ne Albforum kenaqem me birra e me brira :goofy:
ciao :wave: [/qb]
cke ti xhoni mos e ca koken fare /pf/images/graemlins/wink.gif ti ulim ne nervat :kiss:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Leo,vetem ti dhe Se_di mund te mi ulni nervat,se vallaj do ta shqy ndonjerin ketu. :smash: :smash: . [/qb]
flm per keshillenFillimisht postuar nga BISOU:
[qb] SEDI po ky nevriku si e ka hallin sot ky wahhhh
aman mo pi sa te dush se e di vete se ku shkon pastaj WC nuk ka rruge tjeter :goofy:
po ja Se Di pyete veten per cdo gje dhe pergjigju e pergjigju derisa te kuptos se e di!!!
Une keshtu e bej dhe po ashtu kerkoj dhe ndihme rreth e rrotull sidomos ketu ne Albforum kenaqem me birra e me brira :goofy:
ciao :wave: [/qb]
:smash: :smash:Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb] Hajde shpejt birra per se_di dhe per Tedin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paguaj une :lol: [/qb]