A do nje birre e??

TEDI

Valoris scriptorum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Kush do me u deh sonte, hajde se jeni te ftum nga un, vetem se keni me pagu vet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A Bohet gjo ti Marr Me Vete ...

William Wallas

Forumium maestatis

Nevee ... edhe une kam cum cum xhan ty !!! Pasi ju permbajtem protokollit ... une them ta kthejme ka nji per "shoqnine" !!! Tedo ... kris bycen ti !!!

:wave: Ju paskam trembur dje... /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nuk me paskeni shoqeruar fare... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hi klubi... :kiss:

@d@

Primus registratum

Grupi :wave:
Do e pime ndonje birr prej verteti kur te vij una ne shqiperi /pf/images/graemlins/wink.gif
jo per gje po sma ka qejfi me u deh vetem :tipsy:

@d@

Primus registratum

te perzime se ndyshe sme ze /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nje got te kuqe e dua une tani se s'me shko dita mbar pastaj :tipsy:

do ma japesh ti veren apo una ? /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif po una mi una se ndryshe nuk me ze.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
vino%20docg%20tappo.jpg

Yyyyyyy...sa e madhe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Ku mi gjen keto vera talane mi goc :rolleyes: Na bere me zemer.. sikur ma ben me hile mduket /pf/images/graemlins/wink.gif apo e te kam then une ty qe ngordhi per cik itali :tipsy: Sot du peshk, du peshk, du peshk :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Nevee .. hajde pra ... se kam gjet i restorant ... ne Ishull te Lezhes ... "Sebastiano" ... qe ben vetem peshk .. class fare !!! Hajt ja fusim peshk e vere te bardhe ... !!!

@d@

Primus registratum

se mos me genjen :smash: Une per 10 dite vij ne albania.. ka ndonje lokal me peshk te mire ne tirane?. tani do thuash ti nje vrap pele eshte lezha .. po une skam pele se /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moiren do e marrim? :kiss:

:rolleyes: .... /pf/images/graemlins/laugh.gif ... :wave: te me falni per sot ,por kam qefin e celit te ri qe bleva.... /pf/images/graemlins/wink.gif
Byeee...po iki per dreke... :kiss: Ja kalofshi mire..

leonora

Primus registratum

jeni ba nje 3-she e mire ju me lart sa keni marr gjith barin per vete /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hec me beni nje kaffe mua se jam gruja e pronarit dhe duhet pak rrespekt.. :goofy:

William Wallas

Forumium maestatis

Parajsa ... Pse jashte korit ti ??? Kafet ne darke ... tesh jena tu pi per qefin ton !!!

Moira ... ta gezosh mi !!! Edhe mos na bej zile naten tani !!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Erind

Forumium maestatis

Ajo vera Moires mund te na i prishte menjen, po du nje birr te ftohte tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif