A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Ja dhe forrnizimi me birre me qe xhonit i ka hume boja e bera une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju ofroj une sonte te pini sa te doni sepse dje kisha ditelinjen /pf/images/graemlins/smile.gif

69%20Dublino,%20il%20rifornimento%20della%20birra.jpg

@d@

Primus registratum

Morgen njerez :kiss: ,
Sot sme keni as per pije as per pune . Me eshte bere koka dhall nga te kercyerit salsa, Merengue nga fundi ja futa dhe cik reaggetonit me stil /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moira :kiss: cer llafi te keq thua tina /pf/images/graemlins/frown.gif Une vetem sa te ze emrin ne goje ty me vjen klientela :wave:

:wave: Kam nje mendje me te mire per sot... /pf/images/graemlins/smile.gif Meqenese kam ditelindjen ,them ta djegim pak...me champagne..
champagne_truffles_large.jpg
/pf/images/graemlins/laugh.gif aman vetem mos me leni deri sa te behem tape.. :angel:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Birrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttthhhhhhhhhhhhhhdddddddaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy. :rockband: if i had a chance i have to give you some strawberrys to go with the champagne. :confused:

/pf/images/graemlins/laugh.gif mua do te me pelqente nje si kjo....
strawberries_cream_parf.jpg
dhe nqs ti paguan ,mund te ftojme gjithe klubin... :devil:
:wave:

@d@

Primus registratum

Moira ke me vertet ditelindjen? jepi cik faqen nevees ti :kiss:

Gezuar ditelindjen Moira . U befsh sa vjec te duash vete.Te uroj,qe te jesh gjithmone e lumtur dhe e bukur /pf/images/graemlins/smile.gif ta hap nje teme ke pershendetjet una ? :thumbsup:

/pf/images/graemlins/smile.gif Faleminderit Nevee ,je shume e mire .E di qe po ndihem mire dhe tani qe po festoj me ju... :wub:
ps.temen e rihapi Tushi.. :book:

@d@

Primus registratum

ik se atje ke dhe dhuraten time /pf/images/graemlins/wink.gif Ishalla po te pelqen :kiss:

Une sot kam me pi me shishe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Pse di te postoj pamje si ju une ? /pf/images/graemlins/frown.gif :idea:

:kiss: faleminderit,mos me pyet sa me pelqen ,por po me ben me borxh...
Kur isha andej nga kinezeria /pf/images/graemlins/wink.gif ma bente me sy nje fiks si kjo.Po une nuk e kisha patenten nderkombetare /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca te blej una ty avion kur te kesh ditelindjen?? :devil:

@d@

Primus registratum

As mos e ze n'goj ate llaf moire :kiss: Pata deshire edhe ta solla /pf/images/graemlins/wink.gif

Avjon te lutem mos be se s'di tja hypi. Me qit nje pjate me peshk edhe vere te bardhe nga ajo e mira fare, se goja leng po me shkon vec duke e menduar /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif mua do te me pelqente nje si kjo....
strawberries_cream_parf.jpg
dhe nqs ti paguan ,mund te ftojme gjithe klubin... :devil:
:wave: [/qb]
Po negocijoj me te zotin e ketij lokalit....per te ma dhone 1 periudhe te shkurter me qira(sumer only).
Brand new cocktail list new staff,neww beers,new wine list. /pf/images/graemlins/wink.gif
Beers only Vise Beers (per ata qe e njohin no coment)
Wine: white Chabliss 1994 &2003
Cocktails:
Spring Punch,all Martinis,Manhatans,Mohjitos,feww margeritas,etj etj.
(MOIRE pma shoqero i cike kete menune me disa pics pls pls)
V>I>P entry only at the fire exit
THe rest from the main entrance. :thumbsup:

:kiss: Ika une se ngela ketu... /pf/images/graemlins/tongue.gif Ishalla po e gjen ndonje kavalier te ushqeje,se une i bera gati.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
seafood.jpg

MillesimePF.jpg
Parfe me luleshtrydhe i ke me lart..
te befte mire /pf/images/graemlins/smile.gif

@d@

Primus registratum

kur vjen puna per te ngren sdu njeri afer jo me te me ushqej. Ha me te dyja duart prandaj :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kalofsh mire Moire :kiss: edhe mos i fut te katrin se do te duhet edhe per neser /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

bob

Primus registratum

MOIRA te uroj gjithe te mirat e me te mirave,me fal per vonesen

meqe jam ne SHqiperi edhe mund te ftoje /pf/images/graemlins/tongue.gif

hajt tani gezoju viteve te tua :wave:

NEVEE /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Kush do me u deh sonte, hajde se jeni te ftum nga un, vetem se keni me pagu vet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

sa king eshte ky alexi :rolleyes: :wub: me ben per birr sa here e shikoj :tipsy:

Wall, Moira kam xhan une juve :kiss: