A do nje birre e??

Re: A do nje birre e??

nuk dehen robt kaq heret... /pf/images/graemlins/laugh.gif kemi gjithe diten para...nje kafe :idea: ???
macchiato001.jpg

:tipsy: nuk e bera mollen me gisht....doli vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: Desh u mbyta me tymin e cigaers... /pf/images/graemlins/wink.gif Sapo e ndeza.. /pf/images/graemlins/laugh.gif faleminderit..

bob

Primus registratum

o pijaneca si keni kene

uroj te dehemi bashke ketu ne SHqiperi,ju ftoj te gjithe juve me te cilet kam gelltitur litrat pafund te alkolit /pf/images/graemlins/laugh.gif

jeni tapshem e nuk po me kuptoni me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

me vone do keni nje vend ku te deheni e argetoheni sa tju doje fyti,eshte gati ne perfundim!

/pf/images/graemlins/tongue.gif te mbushur e ke... /pf/images/graemlins/laugh.gif
macchiato.jpg
Po mua nuk me qerasi njeri sot...apo eshte fund 15-diteshi.. :tipsy: Une ketu dua te dehem ,se sa mbyll kompiuterin behem esell prap... :devil:

William Wallas

Forumium maestatis

Moira ... hajde te kjo kinezeria ... i fusim nje spagheti ... insallata con frutti di mare e cozze crude !!! Se sa mora rrogen !!!

:wave: Faleminderit Walls,por dje isha per nje dreke te tille ... ^dhe une nuk para ha te njejtat 2 here rrjesht... :idea: ..... :shrug: .... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anyway.... /pf/images/graemlins/wink.gif je shume xhentil.. /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Parajsa ... Pse jashte korit ti ??? Kafet ne darke ... tesh jena tu pi per qefin ton !!!

Moira ... ta gezosh mi !!! Edhe mos na bej zile naten tani !!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ca thu ti mor vlla kafen ne darke a don me lan pa gjum aaaa :eek: prite zot mor se vetem me numru qingjat masanej sme met gja tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

Moria muahhhhhhhh naqe flm :kiss: Lum ne qe te kemi ty :wub:

leonora

Primus registratum

tesh kisha pi nej gja te ftohte se ashte ba pak zet ktu.... /pf/images/graemlins/frown.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Parajsa ... ca gjumi mi !!! S'ka gjume tani !!! Tani vetem pihet ... e bohet llaka llaka tan diten !!! ... Fushate Hesapi !!!

leonora

Primus registratum

Po pra fushat llapazanash na bane aaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif e mire na bini nje red bull qe te marrim pak supergjiro /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Uhhhhhhhh sa u lodhme moj... ora 11 e darkes e lem se bem boll per sot fushta /pf/images/graemlins/laugh.gif si thu shkojme nej party tashi :goofy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif C'paske qene per party ti... :kiss:
Sot paskan ardhur parfe me tiramisu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif qeras une ..
m960273.jpg

@d@

Primus registratum

I bera Mbreme realitet te gjitha ato birra , tekila edhe votka qe kam pi ketu :cry:

Te tjeret ishin me vertet tap , por une isha e vetmja qe ju thoja : Une nuk jam e dehur! /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe me vertet sisha :shrug: .. Me doli nami kot vetem dhe vetem pse desha ti mbushja mendjen dhe atyre qe sisha e dehur :cry: :smash:

Moire nje kafe turke po pate /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif Nevee,shijoe njehere ate embelsiren lart ,se ketu eshte bere keq per kafe turke :shrug: ne fakt kot i ka mbetur emri ashtu ,se ne Turqi caj pijne ......kafen e benin sikur e kishte centrifug lavatriceje.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

@d@

Primus registratum

Une dua nje emblesir me shume fruat /pf/images/graemlins/laugh.gif Si ha embelsirat une Moira , vec po pati shume fruta i futem me koke /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: