A do nje birre e??

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif do te kishe ngordhur po te prisje banakierin...
A041229_VEN_MOJITO350_V.JPG
[/qb]
Cheers cheers MOIRE
Te ishte per banakierin/en do me kishin sjell CAJ MALI. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

:eek: Moire, kush osht kjo ke banaku mi?
kjo i paska kembet si dega fiku edhe pres une te na eci tregtia...
po futem vete me mire nbanak sa ta marrim cik veten :lol:

:tipsy:

@d@

Primus registratum

wall ,Moiren kemi spezialiste per pijet ne /pf/images/graemlins/frown.gif une vec raki mani kam posht banakut /pf/images/graemlins/laugh.gif
te pjek dhe nja dy qofte une ? ... :tipsy:

@d@

Primus registratum

mile :wub: Te ve dhe dy gogoxhare ke qoftet ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ... :lol:

William Wallas

Forumium maestatis

Nevee ... ca gogozhares mi !!! Na ve nja dy Midhje te Gjalla ( Koce ) ... edhe cicke Vere te Bardhe !!! Non ce bisogno di morire per andare in paradiso !!!

@d@

Primus registratum

lo so Wall lo so :book: per questo ho deciso di vivere per sempre una /pf/images/graemlins/laugh.gif puna osht se celsin e midhjeve e ka mar Moira me vete :smash:
hec o wall se sna gjen gje po te ham ca qofte me djathe /pf/images/graemlins/laugh.gif
E ke degjuar shprehjen tu : Buke , djathe e qofte e se rruaj trapin per njeri :lol:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nevee:
[qb] :eek: Moire, kush osht kjo ke banaku mi?
kjo i paska kembet si dega fiku edhe pres une te na eci tregtia...
po futem vete me mire nbanak sa ta marrim cik veten :lol:

:tipsy: [/qb]
S ka faj ti me qofte dhe gjethe fiku s bohet hajer....... dukesh qe i paske qefe FIQTE. :mad: :devil:

S6T6N6

Forumium maestatis

cpo mu pika nje heiniken... ketu ke puna na i kan ndalu alkooliket keshtu qe me ngelet vetem kjo tema!

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:... dukesh qe i paske qefe FIQTE. :mad: :devil:
Une Fiqt ti degat sic duket :lol:

Wall kot e ke se Moira na tradhetoj :cry: ... veri shpatullat lokalit se do shkojme ne gremin :tipsy:

Lokali yne me i miri ne Europ! Ejani tek ne dhe do te gjeni ambjenti dhe klientelen e deshiruar!
Qofte sgare dhe djathe dele nga skrapari spezialiteti i dites ! :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif A thua t'ju dali kjo ...??
heineken.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kujdes mos thyeni gotat ,se vec te pini tek rubineti pastaj.. :devil:

:kiss: ylli shume kafe ke pire sot ,une te bera nje kafe filter.. /pf/images/graemlins/wink.gif e ke bashke me dhuratat e klubit...
0704.jpg

Nevee :kiss: sa e the fjalen e keqe ,se ja ku me kishe mbrapa porte.... :lol:
Parrulla ,i bashkangjitet reklames se Nevees :devil:
Nqs pija e pengon punen,atehere e leme punen dhe vazhdojme pijen ...!!!