A do nje birre e??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Zeqo, bujrum:

stoever-hamburger.jpg

Te befte mire! :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush do e vej dorën n'zemër sot me ma pru mu i kafe t'mir?
Kush ma bien shpejt ka kte për bakshish

AlbaniaP39a-100Leke-1964-donated_f.jpg

RAUL

Primus registratum

pse mer me leket e mija don me ble birr ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma sjellni nje birr mua dhe nje kondres por mos ja merrni leket.. /pf/images/graemlins/wink.gif se paguaj une si gjithmon.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Rrofshi, rrofshi! Po e nis me kafen i her e masnej dalim ke birrat. Për punën e pareve Raulo rregullohemi se s'kom qejf me m'dal emri për korrupsion /pf/images/graemlins/laugh.gif .

xhoni

Primus registratum

Raul ,futu ke kantina dhe na bjer ca shishe ven ti pijm,hajt shpejt,ose nqs do me ba i pune t'bukur,ik e na sill ca turshi t'mira nga ato qe ke ke shpia /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Un për vete jap dorheqjen. T'bohet kush të doj kamarier se un me kshu klientash nuk merrem :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po tjetri pa e hap fare thot se o uj Selite. Bela ça na ka gjet me kto rob :angel: [/qb]
Po une t'thahs mer lal jepi votke,ti sme nigjove.Tharto trute tani :lol:

/pf/images/graemlins/wink.gif rrofsh xhoni
Une ketej kam qene ,por i kam pasur punet icik si lemsh :shrug: Ndoshta nga java tjeter i regulloj :angel:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Zeqo, bujrum:

stoever-hamburger.jpg

Te befte mire! :kiss: [/qb]
harova te thoja qe se dua nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
meqe kam frik mos ma jep na nje tjeter si puna jote po e them e dua o nga moira o nga shtriga /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Po une t'thahs mer lal jepi votke,ti sme nigjove.Tharto trute tani :lol: [/qb]
Po mër po ti m'the po un për mir u nisa ne i pruna dy bute me raki! Po di derri ç'është neri /pf/images/graemlins/laugh.gif .